Bril met ingebouwde spion HD-camera (perfecte camouflage)

Code: 10-116
159,50 U$ Prijs excl. VAT: 132,91 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
+

Bril met perfecte camouflage - ingebouwde spion HD-camera en audio-opname, hebben een stijlvol ontwerp en praktisch gebruik.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Bril met perfecte camouflage - ingebouwde spion HD-camera en audio-opname, hebben een stijlvol ontwerp en praktisch gebruik. Als je zou proberen een camera in de bril te vinden, zul je hem niet vinden, zelfs niet als je een spionagedeskundige was. Bril lijkt niet een ingebouwde camera te hebben. Geen zichtbare lens of minigat voor de lens.

De camera is geïntegreerd in het frame en neemt op door het eenrichtings doorzichtige kunststof waardoor hij onopvallend is. De camera is niet zichtbaar met het blote oog of onder welke hoek dan ook, of bij tegenlicht. De bediening is vrij eenvoudig via een enkele knop, die zich aan de binnenkant van het frame bevindt en ook onopvallend is ontworpen. Deze spionagebril heeft een perfecte camouflage. Het beeld wordt opgenomen in HD-resolutie 1280 x 720p bij 30 fps op microSD-kaart tot een maximum van 32 GB.

bril met perfecte camouflage

Batterij met een capaciteit van 260 mAh is aan de rechterkant van het frame ingebouwd. Een batterij heeft een batterijduur tot 1,5 uur opnemen. De opname wordt na 10 minuten opgeslagen en heeft 1 GB. Op de kaart van 32 GB kan maximaal 5 uur aan opname worden opgeslagen. Verwijder voor het opladen van de batterij de rechterkant van het frame en sluit deze via de mini 8-pins USB aan op de oplader. Het grote voordeel is dat het pakket één reservearm bevat met een accu die je op een bril kunt aansluiten, terwijl de andere accu aan het opladen is. Hierdoor kun je continu video opnemen. U zult de functie van het opladen van de batterij via de POWERBANK waarderen , zodat u altijd een opgeladen batterij bij de hand heeft.

Bril 2x arm met batterij

Met een spionagebril leg je precies vast wat je kunt zien terwijl je je handen vrij hebt. Een HD-bril is een ideale keuze als u een onopvallende opname van de vergadering moet maken, of in verschillende andere situaties om plaatsen te bewaken en onopvallend te blijven. Brillen hebben een breed scala aan gebruik omdat ze bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden op vakantie, concert, of als je andere ervaringen wilt vastleggen. Nadat u de HD-bril op uw computer hebt aangesloten, werkt deze als kaartlezer en kunt u de opgenomen video's en foto's downloaden naar uw pc of laptop.

Kenmerken:

PLUS Bril met perfecte camouflage van de ingebouwde HD-spionagecamera
plus HD-resolutie 1280 x 720p bij een frequentie van 30 fps
plus Gebruik van microSD-kaart tot 32 GB
plus 2x reservearm met accu 260 mAh

Specificaties:

Videoresolutie: 1280 x 720
Videoframesnelheid: 30 fps
Videoformaat: AVI
Resolutie lens: 5Mpix
Formaat 16: 9
Batterij: 2 x 260 mAh
Levensduur batterij: tot 1,5 uur opnemen (twee batterijen tot 3 uur opnemen)
Voeding: DC-5V
Netsnoer: mini 8Pin USB
Geheugenkaarten: microSD-kaart tot 32 GB
Bedrijfstemperatuur: van 0 ° C tot 60 ° C

Inhoud:

1x Bril met HD-camera
1x Mini 8Pin USB-kabel
2x reservearm met batterij
1x Reductie voor USB-oplaadkabel
1x handleiding

belangrijke mededeling

Waarom een spionagetechnologie kopen via onze e-shop?

We testen gedurende een aantal weken elk nieuw product en na de eindinspectie wordt deze bij de verkoop inbegrepen
Ons aanbod is niet de grootste op de markt, maar we bieden alleen door ons geteste producten - kwaliteit en betrouwbare spy producten
Wij zijn niet de goedkoopste, maar onze klanten zijn tevreden klanten.
Vele jaren ervaring in de verkoop van spionageproducten (spionagecamera's, spionageapparatuur) meer dan 5 jaar ervaring.
Deskundig advies bij installatie en aanpassing van producten (via telefoon of e-mail)
Wij bieden 24 maanden garantie op alle producten en gratis retour binnen 14 dagen na levering
Onze samenwerking houdt niet op bij de verkoop, wij bieden een gekwalificeerde klantenservice
In het geval van een claim proberen we de tijd voor de verwerking tot een minimum te beperken (meestal 7-14 dagen). Als de goederen niet functioneel zijn, wordt de oplossing geboden met een ruil voor een nieuw stuk

OPMERKING: als u concurrerende producten vindt (met aanzienlijk lagere kosten) die hetzelfde ontwerp kunnen hebben, maar gebruikte componenten zoals versterkers, batterijen, enz. Kunnen een goedkope (goedkopere) versie van het product zijn, dus ze hebben een aanzienlijke impact op de totale kwaliteit en levensduur. We raden klanten aan om de winstgevendheid van investeringen en de aankoop ook op basis van dit feit in overweging te nemen.

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (2)

100%
100%
Marek Surek

100% geverifieerd

Goedendag. Aangezien ik goederen bij u heb gekocht, beoordeel ik u als een 100% geverifieerde online e-shop. Nogmaals bedankt voor de perfecte communicatie en u bent bereid om productinformatie te sturen. Dank u en ik wens u de rest van de werkweek Met vriendelijke groet, klant Marek Surek
100%
Munkhtulga

bril

We zullen