SET - WiFi-spionagebril met FULL HD-camera + Spy-handset

Code: 10-620
427,90 U$ 306,90 U$ Prijs excl. VAT: 255,75 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

SPY-set - Elegante touch-bril met FULL HD-camera en WiFi + live video-overdracht (Android/iOS), realtime communicatie via Spy-handset.

Kopersbescherming

 • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
 • Garantie voor producten - 24 maanden
 • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

SET - SPY-bril, elegante touch-bril met een FULL HD-camera en WiFi + live videotransmissie (Android/iOS) - perfecte cameracamouflage en samen met de Spy-handset is het een ideale spionagecombinatie voor onopgemerkte monitoring en communicatie. De spy- bril zorgt voor de live-overdracht van vastgelegde beelden binnen het bereik van lokale Wi-Fi en u kunt communiceren met de andere persoon aan de telefoon met behulp van de Bluetooth Spy-headset. De unieke spionageset zal zijn gebruik vinden in verschillende levenssituaties, wanneer je geheime hulp aan de telefoon nodig hebt, maar tegelijkertijd live video-overdracht moet bieden.

Het is bedoeld voor studenten tijdens examens, voor handelaren tijdens zakelijke bijeenkomsten en voor andere situaties.

SET - Elegante touch-bril met FULL HD-camera en WiFi + live video-overdracht (Android/iOS) + realtime communicatie via Spy-handset - perfecte cameracamouflage. Stijlvolle en tegelijkertijd spionagebrillen hebben een praktisch nut voor onopgemerkte opnamen van de omgeving en voor de ultralichte constructie van slechts 40 g . Ze zijn comfortabel voor dagelijks gebruik. Tegelijkertijd hoef je geen knoppen in te drukken omdat ze alleen reageren op aanraking. Met deze spion met de bril leg je precies vast wat je ziet en heb je tegelijkertijd vrije handen zonder enige argwaan.

Een ander voordeel is de live-uitzending via WiFi-verbinding rechtstreeks naar uw mobiele telefoon via de applicatie " GPS CAM ", die gratis beschikbaar is voor Android en iOS. Via de applicatie kunt u niet alleen vastgelegde afbeeldingen bekijken, maar ook reeds opgenomen video's afspelen. De bril ondersteunt het creëren van je eigen wifi-netwerk met een bereik tot 30m , zodat je een live-opname kunt bekijken voor je vrienden bij jou in de buurt.

Camera in bril met WiFi-ondersteuning (via mobiele app) - perfect vermomde cameralens

Spy Touch-bril met FULL HD-camera en WiFi

De camera is ingebouwd in het frame van de bril en scant door een eenrichtings transparant plastic, wat de geheimhouding garandeert. De camera is niet zichtbaar voor het blote oog of onder welke hoek dan ook, of bij tegenlicht. De bediening is vrij eenvoudig via het touchpad aan de buitenkant van het brilmontuur en is bovendien onopvallend ontworpen. Het vastgelegde beeld wordt vastgelegd in een hoge Full HD-resolutie van 1920 x 1080p bij 30 fps op een microSD-kaart met een maximale capaciteit van maximaal 32 GB. De bril is voorzien van een geïntegreerde oplaadbare batterij met een capaciteit van 280 mAh, die direct in de afneembare arm is ingebouwd.

Als u de batterij moet opladen, maakt u de arm los en laadt u deze op via de micro-USB-kabel . Het grote voordeel is dat er nog een extra arm met batterij in de verpakking zit, die je aan de bril bevestigt terwijl je de andere batterij oplaadt . Hierdoor kun je continu video opnemen. Ook zult u de functie van het opladen van de batterij via de Powerbank waarderen, waardoor u altijd een opgeladen batterij bij de hand heeft.

elegante bril met Full HD-camera - aanraakbediening

Een spionagebril is de perfecte keuze voor u als u een onopvallende opname van een vergadering wilt maken zonder enige achterdocht . De bril is breed inzetbaar, omdat je hem bijvoorbeeld kunt gebruiken op vakantie, een concert of bij het vastleggen van diverse levenservaringen. Deze spionnenbril is perfect gecamoufleerd tegen elke verdenking, omdat ze een stijlvolle toevoeging zijn aan je outfit. Door de Full HD-bril via USB op uw computer aan te sluiten, werkt deze als geheugenkaartlezer en kunt u opgenomen video's en foto's direct downloaden naar uw pc of laptop.v

bril met wifi-camera - gps-cameratoepassing wifi-set

Eigenschappen van een bril:

plus Elegante bril met HD-camera
plus Video in Full HD-resolutie
plus Aanraakbediening op de arm van de bril
plus Ondersteuning voor wifi-verbinding
plus Gebruik van microSD-kaart tot 32 GB

Specificaties bril:

Optica: 2,0 MP CMOS
Videoresolutie: 1920x1080p
Frameverhouding: 30 fps
Videocompressie: H.264
Videoformaat: AVI
Scanhoek: 70°
Geheugenkaarten: microSD-kaarten 8-32GB
Batterij: 280 mAh
Levensduur batterij: ca. 100 minuten (werktijd)
Oplaadtijd: 1-2 uur
Netwerkverbinding: WiFi
Voeding: DC-5V
Stroomkabel: micro-USB
Systeemondersteuning: iOS, Android
Afmetingen: 149 mm x 146 mm x 41 mm
Gewicht: 40 gram

Spy handset met bluetooth 20W versterker het nieuwste model - ieder van ons kent de levenssituaties waarin je het op prijs zou stellen als iemand je zou kunnen adviseren, of om te helpen in een moeilijke situatie, zonder dat iemand het weet.

De spy-handset is een revolutionair apparaat waarmee je via je mobiele telefoon of zender verbinding kunt maken met iemand op afstand, zonder dat iemand het weet. Het principe is eenvoudig, steek gewoon het draadloze spy-oortje (dat niet zichtbaar is vanwege zijn miniatuurformaat) in je oor, en hang om de nek de bluetooth-ketting (voor koppeling met een mobiele telefoon) met ultravermogen en een 20W-eindversterker , waardoor het signaal draadloos naar de oortelefoon wordt gestuurd, waar het signaal verandert in spraak.

We raden klanten aan om geen goedkope imitatie van spionage-oortelefoons van lage kwaliteit te kopen via niet-geverifieerde verkopers.

We hebben 24 maanden garantie op een spionagetoestel. Deskundig advies en service. De spy-koptelefoon is gevormd om perfect in het trommelvlies te passen, dus ze vallen helemaal niet op. Ze zijn gemaakt van onschadelijk materiaal.

spion handset

Het nieuwste geavanceerde model van de populaire spy- oortelefoon. In vergelijking met het vorige model heeft het een verbeterde anatomische vorm om het oor perfect af te sluiten tegen lekkage van geluid naar de omgeving. De handset bestaat uit een gevoelige ontvanger (spoel), een stabiele microluidspreker , met een zeer schoon en helder geluid met minder ruis.

Spy handset set - lus ketting

Het oorstukje wordt eenvoudig in de gehoorgang in uw oor gestoken. Aan de handset is een doorschijnend haakje bevestigd waarmee het oorstukje er eenvoudig uit te halen is. Voor een nog eenvoudigere bediening van de handset bieden wij een magnetische pincet aan in onze e-shop. In het pakket zit een batterij die tot 7 uur meegaat.

spion oortje

Kenmerken van de spy-oortelefoon

plus Professioneel ontwerp, uitstekende geluidskwaliteit
plus Ergonomische vorm, handig gebruik
plus Batterij: 1,55 V (337 SR 416SW) batterijduur tot 7 uur
plus Afmetingen: 13x6mm
plus Werkfrequentie: alle frequenties
plus Bluetooth-connectiviteit met mobiele apparaten.
plus Eenvoudig te bedienen en oproepen te ontvangen.
plus Handsfree-ondersteuning voor tweerichtingscommunicatie.
plus De mogelijkheid om direct vanaf uw telefoon te beginnen met opnemen - om MP3-bestanden af te spelen.
plus Spreektijd per oplaadbeurt is maximaal 12 uur, stadby maximaal 130 uur.
plus De bluetooth-lus bevat een ingebouwde lithiumbatterij van 700 mAh
plus De bluetooth-lus bevat een versterker van 20 W
plus Geïntegreerde microfoon

Vergelijkingstabel voor spionagehandset

Het pakket van de set bevat:

 1. WiFi bril met camera
 2. 2x bril arm met armen
 3. Micro-USB-kabel
 4. Reinigingsdoekje
 5. USB met software
 6. Handleiding voor bril
 7. De nieuwste spionnenoortelefoon
 8. Microfoon
 9. Bluetooth-lus 20W om aan de nek te hangen
 10. USB-kabel
 11. Oplader
 12. Handset handleiding

merk op

Waarom spionagetechnologie kopen via onze e-shop?

We testen elk nieuw product gedurende een paar weken en na een laatste inspectie is het inbegrepen in de verkoop
Ons aanbod is niet het grootste op de markt, maar we bieden alleen producten die door ons zijn getest - kwaliteit en betrouwbare spionageproducten
Wij zijn niet de goedkoopste, maar onze klanten zijn tevreden klanten
Vele jaren ervaring in de verkoop van spionageproducten ( spioncamera's , spionageapparatuur) meer dan 12 jaar ervaring
Deskundig advies bij installatie en afstelling van producten (via telefoon of e-mail)
Wij bieden 24 maanden garantie op alle producten en gratis retourneren binnen 14 dagen na levering
Onze samenwerking stopt niet bij de verkoop, wij bieden gekwalificeerde klantenservice !
In geval van een claim proberen we de verwerkingstijd tot een minimum te beperken (meestal 7-14 dagen). Als de goederen niet functioneel zijn, is de oplossing om te ruilen voor een nieuw stuk

OPMERKING: Concurrerende producten (met aanzienlijk lagere kosten) die u vindt, kunnen hetzelfde ontwerp hebben, maar ze gebruiken componenten van lage kwaliteit zoals versterkers, batterijen, enz., wat resulteert in een goedkope (goedkopere) versie van het product, ze hebben dus een grote impact op de totale kwaliteit en levensduur. Op basis daarvan raden we onze klanten aan om de winstgevendheid van investeringen en de aankoop volgens dit feit te overwegen.

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (1)

95%
95%
Spyman2023

bril - ingesteld

De bril heeft een onopvallende camera
De handset is absoluut klein
Betrouwbare transmissie

Uitstekende spionageset. De bril is onopvallend, niemand zal herkennen dat er een camera in zit. Dankzij de hoorn en microfoon is het beeld via de applicatie ook op een mobiele telefoon te bekijken. Ik gebruik het vaak en ze hebben nog niet teleurgesteld.

Vertaald uit: sk