Draagbare oplader extra dunne batterij met 20000 mAh capaciteit + 2x USB output tot 2,4A

Code: 65-004
64,90 U$ Prijs excl. VAT: 54,09 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

Draagbare oplader extra dunne batterij met een capaciteit van 20000 mAh + 2x USB-uitgang tot 2,4 A is een praktische reisassistent als vervangende stroombron.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Draagbare oplader extra dunne batterij met een capaciteit van 20000 mAh + 2x USB-uitgang tot 2,4 A is een praktische reisassistent als vervangende stroombron voor elektronische apparaten. De externe draagbare batterij heeft een moderne en ook elegante uitstraling met een gepolijste aluminium afwerking, die ook bescherming tegen mechanische schade garandeert. Het kan ook uw video- en fotocamera's opladen , wat handig kan zijn tijdens vakanties of uitstapjes naar de natuur waar u geen toegang tot een stopcontact heeft. Met een batterijcapaciteit tot 20000 mAh laadt hij de conventionele smartphone meer dan 10x op.

Powerbank is voorzien van een nieuwe Li-polymeer batterij die een laag gewicht, hoge capaciteit, minimale zelfontlading en hoge prestaties garandeert. De accu heeft twee usb uitgangen, waardoor je twee apparaten tegelijk oplaadt. Een van de uitgangen is USB 3 met een uitgangsvermogen van maximaal 2,4A, waardoor uw apparaat sneller wordt opgeladen dan gewone powerbanks. De tweede USB-uitgang heeft een vermogen van 1,6A. Het volledig opladen van de powerbank is 10 uur. Er zijn vier blauwe leds die het laadniveau van de batterij aangeven, zodat je powerbank nooit leeg raakt zonder dat je het weet.

Draagbare oplader 20000 mAh

De externe accu is voorzien van slimme chips ter bescherming tegen oververhitting, overspanning, volledige ontlading en overladen. Het gebruik is heel eenvoudig. Sluit uw apparaat gewoon via de USB-kabel aan op een externe batterij en druk op de knop om het in te schakelen. Koppel na het opladen van het apparaat de USB-kabel los en de externe batterij wordt na enkele seconden automatisch uitgeschakeld. Powerbank is ideaal voor festivals, kamperen, reizen, reizen naar het buitenland, of als noodstroomvoorziening voor hele drukke dagen wanneer een gewone batterij op je toestel je claims simpelweg niet kan bijbenen. De batterij laadt bijna elk draagbaar apparaat met mini-USB / micro-USB-connectoren op. Het apparaat kan eenvoudig worden opgeladen met een USB-kabel, via uw pc of via een stopcontact.

Kenmerken:

plus Bescherming tegen oververhitting, oververhitting, volledige ontlading en overloop
plus Twee USB-uitgangen met 2,4A en 1,6A stroom
plus LED-indicator voor het ontladen van de externe batterij
plus Meer dan 10 opladen van een normale mobiele telefoon
plus Batterijcapaciteit tot 20000 mAh
plus Li-polymeerbatterij


Specificaties:

Model: X8
Batterijtype: Li-Pol
Uitgang: 5V / 2,4A, 5V / 1,6A
Ingang: 5V / 2,5A
Capaciteit: 20000 mAh
Laadtijd: 10 uur
Levensduur: 500 oplaadcycli
Bedrijfstemperatuur: -20 ° C tot + 50 ° C
Overspanningsbeveiliging: ja
Bescherming tegen oververhitting: ja
Bescherming tegen overmatige ontlading: ja
Bescherming tegen overladen: ja
Afmetingen: 156 * 72 * 18 mm
Gewicht: 340 gram

Verpakkingsinhoud:

1x Externe batterij 20000 mAh
1x USB-kabel

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling