Wekker met camera + bewegingsdetectie

Code: 10-008
71,50 U$ Prijs excl. VAT: 59,59 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
+

Wekker met camera + bewegingsdetectie te koop tegen een goede prijs die u online kunt kopen in onze e-shop. Bekijk ons aanbod en vind wat u zoekt.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Wekker met camera + bewegingsdetectie te koop tegen een goede prijs die u online kunt kopen in onze e-shop. Bekijk ons aanbod en vind wat u zoekt.

U kunt dus opnemen wanneer u op de opnameknop drukt of automatisch opnemen instellen wanneer er beweging wordt gedetecteerd voor de camera . Een ideale oplossing voor het vastleggen van het interieur, exterieur of gewoon wanneer u de vervorming van de ruimte of het stelen van uw spullen moet controleren.

Wekker met camera

Dit product heeft een hoge resolutie (640x480) . Het apparaat ondersteunt een micro SD-kaart van maximaal 32 GB. Dit multifunctionele apparaat beschikt over meer functies zoals : video, audio-opname, inductievideo, maken van foto's, webcamera, elektrische wekker met bestandsopslag, met batterij met hoge capaciteit. C amera met bewegingsdetectie

Opladen gebeurt door aansluiting op de USB-poort van een computer of door aansluiting op een USB-oplader (wand- of autolader). Minicamera in IR LED-wekker neemt op in de modus met 30 frames per seconde in AVI-formaat met een resolutie van 1280 * 720 pixels. De camera kan worden aangesloten met de meegeleverde USB-naar-pc en kabel die wordt gebruikt als een externe schijf, waarmee u platen op de computer kunt afspelen.

Met dit apparaat kunt u continu tot 12 uur van v ideo en 25 uur audio-opnamen maken. U kunt video's opnemen met een resolutie tot 2,0 megapixels. Het apparaat is ideaal om diefstal te voorkomen en bewijs te verkrijgen.

Specificaties:

Pixels: 2 megapixels
Resolutie: VGA 640 * 480
Bewegingsdetectie
Videoformaat: AVI
Frames per seconde: 30 fps
De hoek: 72 °
Fotoformaat: JPEG 1600 * 1200
Video-opnametijd bij volledig opladen: 12 uur
Stroomverbruik: 130mA / 3,7V
Opslagtemperatuur: -20-80 °
Bedrijfstemperatuur: -10-60 ° C
Bedrijfsvochtigheid: 15-85% RV
Geheugenkaarttype: Micro SD-kaart tot 32 GB
USB-aansluiting
Oplaadtijd: ongeveer 4 uur

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling