Raak spionagebril aan met HD-camera + P2P live video + WiFi

Code: 10-174
174,90 U$ Prijs excl. VAT: 145,75 U$
uitverkocht Sorry, dit product is momenteel niet op voorraad.
Ja! We verzenden naar US

Touch-spionagebril met HD-camera + P2P live video + WiFi online te koop. Stijlvolle en spionagebril hebben praktisch nut voor onopgemerkt opnemen.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Touch-spionagebril met HD-camera + P2P live video + WiFi online te koop. Stijlvolle en spionagebrillen hebben praktisch nut voor het onopgemerkt opnemen van de omgeving, en door de ultralichte constructie van slechts 40 g zijn ze comfortabel voor dagelijks gebruik. Tegelijkertijd hoeft u geen knoppen in te drukken, omdat deze alleen op aanraking reageren . Met deze spionagebril registreert u precies wat u ziet terwijl u uw handen vrij heeft, zonder argwaan te wekken. Een ander voordeel is de rechtstreekse overdracht via WiFi-verbinding naar uw mobiele telefoon via de "Pro iCam" -applicatie, die gratis beschikbaar is voor Android en iOS . Met de app kun je niet alleen vastgelegde afbeeldingen bekijken, maar ook opgenomen video's afspelen. Dankzij P2P-ondersteuning kan de bril met internet worden verbonden met behulp van een mobiele telefoon om een WiFi-hotspot te creëren en live beelden op internet te bekijken voor je vrienden.

De camera is ingebouwd in het montuur van de bril en scant door een eenrichtings doorzichtig plastic, wat de geheimhouding verzekert. De camera is niet zichtbaar met het blote oog of vanuit elke hoek , of bij tegenlicht. De bediening is vrij eenvoudig via het touchpad aan de buitenkant van het brilmontuur en is ook onopvallend ontworpen. Deze spionagebril heeft de perfecte camouflage tegen elke verdenking, aangezien hij fungeert als een stijlvolle aanvulling op je outfit.

De camera is precies verborgen in het brilmontuur

De bril met de camera heeft transparante heldere lenzen.

camera in glazen wifi

De bril heeft een ingebouwde bewegingssensor die beweging kan detecteren en je dan via notificatie direct op je mobiel kan waarschuwen via de "Pro iCam" applicatie . Een handige functie wanneer u het kantoor moet verlaten, maar u er tegelijkertijd zeker van moet zijn dat niemand uw bureau komt bezoeken terwijl u weg bent. Gemaakte beelden worden opgenomen in Full HD met 1920 x 1080p bij 30 fps op een microSD-kaart tot een maximum van 64 GB . De bril is voorzien van een ingebouwde oplaadbare batterij met een capaciteit van 280 mAh , die direct in de afneembare brilarm is ingebouwd en zorgt voor de camerabediening gedurende circa 75 minuten. Als u de batterij moet opladen, maakt u de arm los en laadt u deze op via de micro-USB-kabel . Het grote voordeel is dat er nog één reservearm met batterij in de verpakking zit, die je aan de bril bevestigt terwijl je de andere batterij oplaadt . Hierdoor kun je continu video opnemen. U zult ook de functie van het opladen van de batterij via de Powerbank waarderen, zodat u altijd een opgeladen batterij bij de hand heeft.

bril met camera

Een spionagebril is de perfecte keuze voor u als u zonder enige verdenking een onopvallende opname van een vergadering wilt maken. De bril heeft een breed scala aan gebruik, want je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken op vakantie, een concert of bij het vastleggen van diverse levenservaringen. Door de Full HD-bril via USB op je computer aan te sluiten, fungeert hij als geheugenkaartlezer en kun je opgenomen video's en foto's direct naar je pc of laptop downloaden.

bril met HD-camera

Kenmerken:

Elegante bril met HD-camera
Aanraakbediening op de brilarm
Bewegingssensor met waarschuwingswaarschuwing
Ondersteuning voor wifi-verbinding en P2P
Gebruikt microSD-kaart tot 64 GB

Specificaties:

Optiek: 2,0 MP CMOS
Video resolutie: 1920x1080p
Frameverhouding: 30 fps
Videocompressie: H.264
Videoformaat: AVI
Scanhoek: 70 °
Geheugenkaarten: microSD-kaarten 8-64GB
Batterij: 280 mAh
Levensduur batterij: ca. 75 minuten (werktijd)
Oplaadtijd: 1-2 uur
Netwerkverbinding: P2P, WiFi
Voeding: DC-5V
Stroomkabel: micro-USB
Systemen ondersteunen: iOS, Android
Afmetingen: 149 x 146 x 41 mm
Gewicht: 40 gram

Verpakkingsinhoud:

1x wifi bril met camera
2x Brilarm met batterij
1x Oplaadadapter voor armen
1x micro-USB-kabel
1x Reinigingsdoekje
1x USB met software
1x handleiding

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling