Draadloze 360 ° Full HD-camera voor thuisbeveiliging + WiFi

Code: 52-007
170,50 U$ Prijs excl. VAT: 142,09 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

Home security draadloze 360 ° Full HD camera + WiFi is een innovatieve mini camera met bewegingsdetectie en fish eye view.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Home security draadloze 360 ° Full HD camera + WiFi is een innovatieve minicamera met bewegingsdetectie en fish eye view, die zorgt voor uw huisbewaking. Dankzij de 220 ° -optiek van dubbele kwaliteit creëert het een visoogbeeld en kan het van kamer tot kamer bewaken. Geen deadpoints, maar volledige dekking van de ruimte van circa 100m2, zodat u alles onder controle heeft. Voor zo'n brede dekking heb je minimaal 4 gangbare camera's nodig, maar dankzij onze 360 ° panoramacamera bespaar je veel geld.

panoramische minicamera voor beveiliging

De camera ondersteunt wifi , waardoor hij eenvoudig aan de muur of het plafond kan worden gemonteerd en via een mobiele telefoon kan worden bediend. Download gewoon uw mobiele app (iOS, Android) naar uw smartphone, koppel beide apparaten en begin de afbeelding in realtime te bekijken. De beveiligingscamera is via wifi of Hot Spot aan te sluiten op een thuisrouter, waardoor je het beeld altijd en overal kunt bekijken met je mobiele telefoon. Het camerabeeld van de opname kan worden aangepast door met uw vinger over de smartphone te schuiven om de ideale beeldhoek in te stellen die de panoramische camera de ideale bewaker maakt voor gebruik binnenshuis.

panoramische wifi-cameraponoramaticka bezdrotova kamera

De panoramische camera heeft ook een bewegingsdetectiefunctie om te beginnen met opnemen wanneer beweging in de ruimte wordt gedetecteerd. Een geweldige functie, waardoor u geen enkele belangrijke opname zult missen, omdat alleen afbeeldingen tijdens een activiteit worden vastgelegd. De camera heeft geen probleem bij slechte lichtomstandigheden of zelfs in absolute duisternis dankzij infrarood LED-licht. De camera biedt ook tweewegcommunicatie omdat deze een ingebouwde hooggevoelige microfoon en luidspreker heeft. Tijdens het kijken naar beeld kunt u luisteren en praten met uw baby of huisdieren terwijl u aan het werk bent. Opgenomen records ondergaan H.264-compressie om de bestandsgrootte te verkleinen en worden vervolgens opgeslagen op een micro SD-kaart die wordt ondersteund tot 32 GB (niet inbegrepen).

Kenmerken:

plus Full HD Realtime video
plus Tweerichtingscommunicatie
plus Bewegingsdetectie
plus Wifi verbinding
plus Infrarood zicht

Specificaties:

Sensor: Sony IMX323 x2 (2 MPx x2)
Kijkhoek: 220 ° x2
Videoformaat: H.264
Maximale resolutie: 1920x1080 15fps
Internet: 2,4G wifi
Video resolutie: HD 1280x960
Audio: ingebouwde microfoon en luidspreker
Systeemondersteuning: iOS 6.0 of hoger, Android 4.0 of hoger.
Afmetingen: (B) 43 mm x (H) 82,5 mm (D) 43 mm

Inhoud pakket:

1x panoramische camera
1x USB-kabel
1x gebruikershandleiding

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling