Intelligente IP-beveiligingscamera ATOM met gezichtsherkenning + automatisch volgen en kijkhoek 360 ° - CES Innovation Awards

Code: 52-005
361,90 U$ 273,90 U$ Prijs excl. VAT: 228,25 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

Intelligente IP-beveiligingscamera ATOM met gezichtsherkenning + automatisch volgen van mensen en kijkhoek 360 ° - CES Innovation Awards

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Intelligente IP-beveiligingscamera ATOM met gezichtsherkenning + automatisch volgen en kijkhoek 360 ° - CES Innovation Awards. Het heeft ingebouwde tweeweg audio- en videostreaming in Full HD- kwaliteit, waardoor het kan worden gebruikt als camera voor huisbeveiliging, babyfoon of interactieve PET-scanner voor uw huisdier. Met gezichtsherkenning kan de camera een menselijk gezicht herkennen. Wanneer de beweging wordt gedetecteerd, start de camera het alarm en stuurt een melding met een foto. Vervolgens probeert de camera het gezicht te detecteren en wanneer dit lukt, stuurt deze het beeld van het gezicht van de mens.

Het apparaat detecteert alleen menselijke gezichten. Het reageert niet op dieren of andere levenloze objecten. Bewegingsdetectie wordt ook ondersteund met de functie om de persoon of personen in de kijkhoek van de camera te volgen. Met de servomotor kan de camera draaien en de beweging van de gedetecteerde persoon volgen. U kunt vervolgens een livestream starten en met een persoon communiceren via tweerichtingsaudio om erachter te komen wat er is gebeurd. De camera heeft bewegingsdetectie en bewaking van gedetecteerde objecten binnen 12 m.

Dit is echt een slimme camera van TOP, die de speciale CES Innovation Awards heeft gewonnen op de markt van digitale camera's.

IP-camera voor thuis met bewegingsdetectie en gezicht

De camera beschikt over IR nachtzicht met afstand van 5m, PIR bewegingssensor en twee geluidssensoren. Met livestream kunt u zelfs 4x digitale zoom gebruiken. Het is een zelfinstallerend beveiligingssysteem dat is ontworpen voor gebruik binnenshuis. De camera is voornamelijk geschikt voor huishoudens, om huis, appartement, kinderen en huisdieren in de gaten te houden, maar hij kan ook gebruikt worden op kantoor of een andere plek waar je een overzicht wilt hebben van wat er gebeurt. De installatie is heel eenvoudig. Na het downloaden van de Amaryllo-applicatie met ondersteuning van het Android-besturingssysteem en iOS van Google Play, zal het u begeleiden bij de installatie van de IP-camera.

De applicatie bevat verschillende sensoropstellingen waarmee u de IP-camera kunt instellen op basis van uw behoeften. Met de applicatie wordt het apparaat gekoppeld aan een wifi-router en wordt het beveiligingssysteem geactiveerd. De camera onthoudt tot wel 4 verschillende wifi-netwerken , dus het is geen probleem met de overdracht en het wisselen van plaats van gebruik. Het is mogelijk om andere camera's van Amaryllo aan te sluiten op een applicatie. Je hebt gezorgd voor meerdere kamers en je kunt schakelen tussen camera's.

beveiligingscamera met gezichtsherkenning en kijkhoek 360

Volledige communicatie wordt geleverd via onaantastbare 256-bits codering. De kwaliteit, veiligheid en transmissiesnelheid van video en audio is dan ook van het hoogste niveau. Via de applicatie kun je live uitzending van de camera bekijken in HD resolutie 1920x1080. Bij vervorming van audiosensor of bewegingssensor activeert de camera het schrille alarm, schakelt de heldere LED-verlichting in en ontvang je bericht- en foto-notificatie via de applicatie op je mobiele telefoon. U kunt live-uitzending starten om te zien wat er gebeurt. Na het instellen kunt u de video's of foto's opslaan op de ingebouwde geheugenkaart van 32 GB. Met tweeweg audio kunt u op afstand communiceren. De camera heeft een ingebouwde motor, waardoor deze tot 360 ° kan bewegen, zodat u de hele kamer kunt bewaken waarin de camera is geïnstalleerd. Een optionele functie die de beeldkwaliteit verbetert, is tegenlichtcompensatie.

home IP camera FHD montage met adapter

Home IP-beveiligingscamera wordt continu gevoed via micro-USB en AC / DC-adapter. Stroomverbruik is minimaal slechts 2A / 5V dus indien nodig kunt u hem via POWERBANK van stroom voorzien op plaatsen waar u geen toegang heeft tot het elektriciteitsnet. Het bedrijf Amaryllo biedt mogelijkheid tot aanpasbare externe opslag op zijn servers . Het biedt de gratis opslag van alarmvideo's voor 3 dagen. Elk alarm wordt opgenomen in een lengte van 10 seconden en opgeslagen op externe opslag. Dit is voldoende om erachter te komen wat er is gebeurd en om videobewijs te hebben.

Amaryllo biedt ook de mogelijkheid om de 30- of 365-dagen-service te activeren, die externe opslagruimte op hun servers biedt voor je video's en foto's. De set bevat de extra functies. Pakket kan worden getest in een proefversie van 30 dagen. Het activeren van de dienst gebeurt in vier eenvoudige stappen met behulp van de bijgevoegde instructies en QR-code. Deze service van Amaryllo wordt in rekening gebracht. Google biedt gratis opslagruimte van 15 GB en je kunt deze koppelen via de app en je Google-account.

Bermudiaanse kenmerken van

Kenmerken:

plus Draadloze IP-beveiligingscamera met IR-nachtzicht
plus Gezichtsherkenning en volgen van de gedetecteerde persoon
plus PIR-sensor en 2x audio met tweeweg audiotransmissie
plus Gebruik van microSD-kaarten tot 32 GB
plus Bewegingsdetectie en volgen van gedetecteerd object binnen 12 m
plus Stuurt meldingen over de storing naar uw mobiele telefoon

Specificaties:

Beeldsensor 1 / 2,7 "CMOS
Resolutie: 1920x1080 Full HD 30fps, 720P, 480P, 360P
Digitale zoom: 4x
Camerahoek door de camera te draaien: 360 °
Videocompressie: H.264, MJPEG
Geheugen: microSD-kaarten tot 32 GB
Videobeveiliging: 256 bit-codering
Netwerkprotocollen: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Ingebouwde microfoon: Ja
Gezichtsdetectie: ja (volgen van gedetecteerde mensen + database met gezichten)
Bewegingssensor: PIR-bewegingssensor
Geluidssensor: 2x geluidssensor
Audio: ingebouwde tweewegmicrofoon
Verzenden van meldingen naar het apparaat, berichten en afbeeldingen: Ja
IR nachtzicht: 8x IR LED
Voeding: 2A / 5V voeding met USB-aansluiting
Secundaire voeding: aansluiting via POWERBANK
Besturingssysteem: iOS 7 en hoger, Android 4.1 en hoger
Wifi: wifi 802.11 b / g / n
Afmetingen: 90x90x100 mm
Bedrijfstemperatuur: 0-35 ° C
Gewicht: 250 gram


Inhoud:

1x IP-beveiligingscamera voor thuis
1x micro-USB-kabel
1x AC / DC-adapter
1x handleiding

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling