Quack - Duck beschermende muilkorf voor honden

Code: 200-009
33,00 U$ Prijs excl. VAT: 27,50 U$
Binnenkort in ons aanbod

Quack - eend beschermende snuit voor honden. Zet een muilkorf op het hoofd van je hond en je hebt een vriendelijke vierpotige eend.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Quack - eend beschermende snuit voor honden. De Japanners kwamen op het idee om de traditioneel brutaal uitziende hondenlip te veranderen in iets plezierigs en onschadelijks. Ze creëerden een grappige muilkorf voor de hond genaamd Quack, die de vorm heeft van eendenbek. Zet een muilkorf op het hoofd van je hond en je hebt een vriendelijke vierpotige eend.

eend snuit

In het totale effect zult u zeker bereiken dat uw hond er onschuldig uitziet, maar u zult zeker een sensatie veroorzaken tijdens een wandeling, omdat mensen zich zullen afvragen en plezier zullen hebben op de eendenmuilkorf, vooral kinderen zullen zeker in de wolken zijn. Laten we hopen dat uw hond niet al te beledigd zal zijn door dit accessoire.

kwakzalvers snuit

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (4)

1%
1%
Jioaiw

Quack - Duck beschermende muilkorf voor honden

- niets
- gevaarlijk voor de hond
- shunt van Aliexpress voor 2 euro
Vertaald uit: cs
1%
Šárka

Verzonnen door een idioot

ZE BESTAAN NIET!
Uitgevonden door een idioot...iemand die niet weet dat ademen met open mond de enige manier is voor een hond om af te koelen...zelfs een standaard snuit moet zo groot zijn dat het dier zijn bek kan openen. Het is niet alleen dement en van een hond een eend maken is oneervol (zoals een hond een eend is), maar bovenal is het GEVAARLIJK!!! Je zou nog steeds begrijpen dat iemand zo'n horror zou verzinnen, wat erger is, is dat iemand die even intelligent is, het als een businessplan zou opnemen.
Vertaald uit: cs
1%
To snad ne!

Quack - Duck beschermende muilkorf voor honden

geen
Dit is tenslotte een product dat het leven van een hond in gevaar kan brengen. Hoe kan het zelfs in de uitverkoop komen ?!
Een idioot van de hond maken en hem ook zijn enige kans om af te koelen ontzeggen. Als je van honden houdt, koop ze dan zeker.
Vertaald uit: cs
1%

Koe

Niks!
Dit is verschrikkelijke onzin! De hond moet de ruimte hebben om zijn bek open te doen om af te koelen en te ademen als het warm is. Dit is voor iemand die een reu/teef doodt alleen maar omdat ze willen dat het eruitziet als een "eend". Het is niet eens grappig, laat staan praktisch. Dit verkopen is echt overdreven!
Vertaald uit: cs