Rocket Skates - elektronische skates

Code: 200-003
1 089,00 U$ Prijs excl. VAT: 907,50 U$
Binnenkort in ons aanbod

Rocket Skates - Skates elektronisch aangedreven door twee krachtige DC-motoren wisselen elkaar af. Bereik tot 10 mijl (16 km).

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Rocket Skates - elektronische skates aangedreven door twee krachtige alternatieve DC-motoren. Bereik tot 10 mijl (16 km). De 21ste eeuw brengt allerlei wonderen voort voor persoonlijk vervoer. Maar deze Rocket Skates R-10 zijn echt iets anders. Dus laten we eens kijken, ze zijn uitgevonden als eerste ter wereld - de elektronische skates. De besturing van de schaatsen is ongelooflijk eenvoudig en indrukwekkend geavanceerd. Kantel gewoon je tenen naar voren om naar voren te bewegen en verplaats het gewicht op de hielen om de remmen te activeren.

Raketschaatsen

Twee spoelen aan de achterkant worden gebruikt om je stabiele en gebalanceerde rit te behouden en Rocket Skates lichten op wanneer ze in actie zijn om hun snelle beweging te demonstreren. Voor alle fans van trendy nieuwe producten hebben we goed nieuws. De rocket skates passen op bijna alle conventionele schoenen - en je kunt er zelfs in lopen als je dat nodig hebt, bijvoorbeeld op trappen of als je even wilt pauzeren van de spannende rit.

raketschaatsen

En hebben we al gezegd dat er nog meer is? Rocket Skates wordt geleverd met een bijbehorende app, beschikbaar voor iOS en Android. De applicatie vertelt je een aantal bijzondere dingen zoals hoe ver je hebt gereisd, kilometers en batterijduur. Het kan zelfs de route volgen en deze met anderen vergelijken. In feite hebben we nog geen idee hoe we het zonder deze dingen hebben overleefd. Rocket Skates - een opwindende toekomst van transport.


Producteigenschappen:
De eerste elektronische skates ter wereld aangedreven door twee sterke wisselstroommotoren
Spoelen aan de achterkant van het apparaat houden de rit gestabiliseerd en gebalanceerd
De schaatsen lichten op als ze in actie zijn
Bereik tot 10 mijl
90 minuten rijden na één keer opladen

Dimensies:
55 cm (L) x 29 cm (H) x 26 cm (B)

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling