Zwembadhouder opblaasbaar drijvend voor bekers - Palmboom

Code: 201-022
9,90 U$ Prijs excl. VAT: 8,25 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
Crypto
+

Zwembadhouder opblaasbaar drijvend voor bekers - Palmboom. Originele opblaasbare drijvende bekerhouders met zomerthema zijn perfect om te ontspannen met een koud drankje in de hand.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Zwembadhouder opblaasbaar drijvend voor bekers - Palmboom. Originele opblaasbare drijvende bekerhouders met zomerthema zijn perfect om te ontspannen met een gekoeld drankje in de hand. De bekerhouder gaat mee met de tijd en de laatste trends. De stijlvolle opblaasbare houder wordt je beste vriend. De opblaasbare houder in de vorm van een eiland met een palmboom is gedetailleerd en het ontwerp geeft het oog een zeer charismatische en aangename indruk. De Palmboom drijvende houder heeft een zeer realistische indruk. Elke volwassene, tiener of kind zal het enorm waarderen.

Zwembadhouder voor kopjes - eiland met palmboom

Zwembadhouder voor kopjes - eiland met palmboom

De slimme allround bekerhouder zal iedereen imponeren met zijn flexibiliteit en duurzaamheid.

De trendy bekerhouder is geschikt voor zowel water- als landgebruik. De praktische drijvende bekerhouder met palmboom zorgt voor aangename zomermomenten in het comfort van een ligstoel bij het zwembad of heerlijk plezier aan zee. Je kunt de bekerhouder meenemen naar het strand, naar het meer, naar de hot tub, naar het zwembad of de oceaan, naar een feestje met vrienden en familie. De ongewone drijvende houder zal elk feest opvrolijken en de juiste sfeer van de zomer creëren. Iedereen die het zat is om constant op te staan om een koud drankje te halen, zal een slimme opblaasbare houder erg waarderen.

Zwembad opblaasbaar miniwiel voor het vasthouden van palmboomdrankjes

Een opblaasbaar eiland met een palmboom is altijd en overal geschikt - universeel inzetbaar en aanpasbaar karakter.

De vrolijke opblaasbare beker past zich aan elke situatie en elke omstandigheid aan. Je kunt de universele bekerhouder op verschillende manieren gebruiken. De opvallende bekerhouder in de vorm van een eiland met een palmboom is geschikt voor elke alcoholische of non-alcoholische drank, lekker ijs of een gekoeld blikje, of een glas met een verfrissend drankje. Je kunt de palmboomhouder ook gebruiken als houder voor een smartphone, een minispeaker. Kinderen zullen vooral enthousiast zijn om hun favoriete speelgoed binnen handbereik te hebben. Verzacht je leven en ervaar de ware sfeer van de zomer.

Palmboom bekerhouder

Specificaties:

  • Materiaal: PVC
  • Kleur: mix

Verpakkingsinhoud:

1x Opblaasbare bekerhouder in de vorm van een palmboom

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling