Flamingo opblaasbare bekerhouder - mini opblaasbaar

Code: 201-015
13,20 U$ Prijs excl. VAT: 11,00 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

Flamingo opblaasbare bekerhouder - een mini-opblaasbaar voor iedereen om te ontspannen met een gekoeld drankje in de hand. Mini zwembad drijvende bekerhouder.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Flamingo opblaasbare bekerhouder - een mini-opblaasbaar voor iedereen om te ontspannen met een gekoeld drankje in de hand. De drijvende bekerhouder voor in het zwembad gaat mee met de tijd en de laatste trends. De originele houder zal elk feest opvrolijken. De opblaasbare houder in de vorm van een flamingo is gedetailleerd en de grafische verwerking heeft een zeer aangename indruk op het oog. De vrolijke houder in de vorm van een flamingo zal geliefd zijn bij iedereen die in het zomerseizoen een praktische oplossing zoekt voor het ontbreken van een drankje. Elke volwassene, tiener of kind zal het enorm waarderen.

Flamingo - Opblaasbare bekerhouders

flamingo opblaasbare bekerhouder drijvend

De originele Flamingo opblaasboot maakt je warme zomermomenten aan zee nog aangenamer.

De opblaasbare houder in de vorm van een flamingo heeft een breed scala aan toepassingen. Je kunt er een blikje alcoholische of non-alcoholische drank, een glas onweerstaanbaar sap, een pot drank of ijs of een fles gekoeld water in bewaren. De praktische zwevende bekerhouder valt op door zijn robuustheid. Het zal zelfs de ruigste golven van de zee overwinnen. Je kunt het niet alleen meenemen naar het zwembad, maar ook naar het strand, naar de zee, naar het meer, naar de jacuzzi. Kortom, altijd en overal inzetbaar.

opblaasbare flamingo voor bekers als houder

Een vasthoudende flamingo zal zelfs zijn leven geven voor jouw drankje :)

De flamingo bekerhouder is supercompact, waardoor je hem altijd overal mee naartoe kunt nemen. Hij past netjes in een strandtas en je hebt nog genoeg ruimte over. De charmante bekerhouder valt op door zijn hoogwaardige materialen en duurzame oppervlak. De flamingo kan elk drankje bevatten dat je bereidt. Je hoeft je nooit zorgen te maken over je drankje, het staat stabiel, dus het mag niet morsen, maar je moet wel voorzichtig zijn. Geniet van een zomer vol plezier met je favoriete drankje in het zwembad.

Drijvend zwembad opblaasbaar mini wiel in de vorm van een flamingoflamingo bekerhouderOpblaasbaar zwembad voor kopjes in de vorm van een flamingo

Specificaties:

  • Materiaal: PVC
  • Kleur roze


Verpakkingsinhoud:

1x Opblaasbare bekerhouder in de vorm van een flamingo

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling