SET - Spionagebril met FULL HD camera en WiFi + Spy oortje

Code: 10-154
382,80 U$ 350,90 U$ Prijs excl. VAT: 292,41 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
+

Elegante bril met FULL HD-camera en WiFi, samen met een Spy-oortje, is de ideale spionagecombinatie voor ongeobserveerde tracking en communicatie.

Kopersbescherming

 • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
 • Garantie voor producten - 24 maanden
 • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Elegante bril met FULL HD-camera en WiFi, samen met een Spy-oortje, is de ideale spionagecombinatie voor ongeobserveerde tracking en communicatie. Spionagebril zorgt voor de live verzending van gescande afbeeldingen en met de bluetooth Spy-handset kunt u met de andere persoon aan de telefoon communiceren. De unieke spionageset vindt zijn toepassing in verschillende levenssituaties waarin u geheime hulp op uw telefoon nodig heeft, maar u moet ook zorgen voor live videotransmissie. vindt zijn toepassing in verschillende moeilijke situaties, wanneer onopvallende hulp via de telefoon nodig is, en ook wanneer videotransmissie nodig is.

SET - Elegante bril met HD-camera en Spy-oortje = Live stream met WiFi / P2P + Real-time communicatie via Spy-handset

Bril met FULL HD spy camera + P2P live videotransmissie + WiFi. Elegante spionagebril zorgt voor een onopvallende opname van de omgeving en is een stijlvol accessoire voor vrijetijdskleding. Met deze spionagebril neem je precies op wat je ziet en heb je tegelijkertijd vrije handen om het vermoeden te vermijden dat je aan het opnemen bent. Een ander voordeel is live WiFi-overdracht rechtstreeks naar uw mobiele telefoon via de "Pro iCam" -applicatie, die gratis beschikbaar is voor Android en iOS . Met de app kun je niet alleen de gescande afbeeldingen bekijken, maar ook je reeds opgenomen video's afspelen. Dankzij P2P-ondersteuning kan een bril met internet worden verbonden via een mobiele telefoon waarmee u een WiFi-hotspot creëert, zodat uw vrienden een live internetrecord kunnen bekijken.

De camera is echt onopvallend en helemaal niet te zien

spionagebril met Full HD-camera

In de bril zit een ingebouwde bewegingssensor die beweging kan vastleggen en je vervolgens in de vorm van een melding direct op je mobiele telefoon waarschuwt via "Pro iCam". Ideaal als u het kantoor verlaat en tijdens uw afwezigheid geïnformeerd wilt worden of er iemand in de buurt van uw bureau komt. Het vastgelegde beeld wordt opgenomen in Full HD-resolutie van 1920 x 1080p bij 25 fps per seconde op microSD-kaart tot een maximale capaciteit van 128 GB. De bril is voorzien van een ingebouwde oplaadbare 220 mAh batterij, ingebouwd in het brilmontuur. Het opladen van de batterij gebeurt via de meegeleverde micro-USB-kabel.

elegante bril met een Full HD-camera

Een spionagebril is de perfecte keuze voor situaties waarin u in het geheim een vergadering moet opnemen zonder enig vermoeden van opname. Goggles hebben een breed scala aan toepassingen, want je kunt ze ook gebruiken voor vakantie, concert, sport of andere activiteiten, wanneer je je ervaringen wilt vastleggen. Nadat u een Full HD-bril via USB op uw computer hebt aangesloten, werkt deze als een geheugenkaartlezer en kunt u uw opgenomen video's en foto's rechtstreeks naar uw pc of notebook downloaden.

bril met wifi-camera

Eigenschappen van een bril:

plus Elegante zonnebril voor vrijetijdskleding met camera
plus Full HD-video
plus Bewegingssensor met meldingen
plus WiFi en P2P-ondersteuning
plus Maakt gebruik van micro SD-kaarten tot 128 GB

Specificaties glazen:

Chip: Hi3518E V200
Optiek: 1,0 MP CMOS (OV9712
Foto resolutie: 4032 x 3024
Videoresolutie: 1920 x 1080p
Framesnelheid: 25 fps
Videocompressie: H.264
Opnamehoek: 90 °
Geheugenkaarten: microSD-kaarten 4-128 GB
Batterij: 220 mAh
Oplaadtijd: 2-3 uur
Levensduur batterij: tot 2 uur (werktijd)
Netwerkverbinding: P2P, WiFi
Voeding: DC-5V
Stroomkabel: micro-USB
Systeemondersteuning: iOS, Android
Afmetingen: 30 mm x 30 mm x 150 mm
Gewicht: 160 gram

Spy handset met Bluettooth 5W versterker het nieuwste model ieder van ons kent de levenssituaties waarin je het zou waarderen als iemand je zou kunnen adviseren of helpen in een moeilijke situatie, zonder dat iemand er iets van af weet. Het is bedoeld voor studenten tijdens examens, voor handelaren tijdens zakelijke bijeenkomsten en voor andere situaties.

De spy-handset is een revolutionair apparaat waarmee u verbinding kunt maken met iemand op afstand via uw mobiele telefoon of zender, zonder dat iemand het weet. Het principe is eenvoudig, steek gewoon het draadloze spionage-oortje (dat niet zichtbaar is vanwege zijn miniatuurformaat) in je oor en hang de bluetooth-ketting (voor koppeling met een mobiele telefoon) met ultra power en een 5W-eindversterker om de nek. , waardoor het signaal draadloos naar de oortelefoon wordt gestuurd, waar het signaal verandert in stem.

We raden klanten aan om geen goedkope imitatie van spionage-oortelefoons van lage kwaliteit te kopen via niet-geverifieerde verkopers.

We hebben 24 maanden garantie op een spionagetoestel. Deskundig advies en service. De spionagehoofdtelefoons zijn zo gevormd dat ze perfect in het trommelvlies passen, zodat ze helemaal niet opvallen. Ze zijn gemaakt van onschadelijk materiaal.

spy handset

Het nieuwste geavanceerde model van de populaire spion oortelefoon. In vergelijking met het vorige model heeft het een verbeterde anatomische vorm om het oor perfect af te dichten tegen lekkage van geluid naar de omgeving. De handset bestaat uit een gevoelige ontvanger (spoel), een stabiele microluidspreker , met een zeer schoon en helder geluid met minder ruis.

spion oortje

Het oortje wordt eenvoudig in de gehoorgang in uw oor gestoken. Aan de handset is een doorschijnende haak bevestigd waarmee de oortelefoon eenvoudig is te verwijderen. Om het gebruik van de handset nog gemakkelijker te maken, bieden we een magnetische pincet aan in onze e-shop. Inbegrepen in het pakket is een batterij die tot 7 uur meegaat.

spy handset

Kenmerken van oortelefoonspion

plus Professioneel ontwerp, uitstekende geluidskwaliteit
plus Ergonomische vorm, gemakkelijke bediening
plus Batterij: 1,55 V (337 SR 416SW) batterijduur tot 7 uur
plus Afmeting: 13x6 mm
plus Werkfrequentie: alle frequenties
plus Bluetooth-connectiviteit met mobiele apparaten.
plus Gemakkelijk te bedienen en gebeld te worden.
plus Handsfree ondersteuning voor tweerichtingscommunicatie.
plus De mogelijkheid om rechtstreeks vanaf uw telefoon te beginnen met opnemen - om mp3-bestanden af te spelen.
plus De gesprekstijd per keer opladen is maximaal 12 uur, stadby maximaal 130 uur.
plus De bluetooth-lus bevat een ingebouwde lithiumbatterij van 700 mAh
plus De bluetooth-lus bevat een 5W-versterker
plus Geïntegreerde microfoon

Spy handset vergelijkingstabel

Pakket bevat

 • Bril met FULL HD-camera
 • Geheugenkaartlezer
 • Micro USB-kabel
 • Software-cd
 • Handleiding voor glazen
 • De nieuwste spy-handset
 • Microfoon
 • Bluetooth 5W - neklus
 • USB-kabel
 • Oplader
 • Handmatig naar handset

belangrijke mededeling

Waarom spionagetechnologie kopen via onze e-shop?

Elk nieuw product testen we gedurende enkele weken en na een eindcontrole wordt het bij de verkoop inbegrepen
Ons aanbod is niet de grootste op de markt, maar we bieden alleen door ons geteste producten - kwaliteit en betrouwbare spy producten
Wij zijn niet de goedkoopste, maar onze klanten zijn tevreden klanten
Vele jaren ervaring in de verkoop van spionageproducten (spionagecamera's, spionageapparatuur) meer dan 5 jaar ervaring
Deskundig advies bij installatie en aanpassing van producten (via telefoon of e-mail)
Wij bieden 24 maanden garantie op alle producten en gratis retour binnen 14 dagen na levering
Onze samenwerking houdt niet op bij de verkoop, wij bieden een gekwalificeerde klantenservice
In het geval van een claim proberen we de tijd voor de verwerking tot een minimum te beperken (meestal 7-14 dagen). Als de goederen niet functioneel zijn, is de oplossing het ruilen voor een nieuw stuk

OPMERKING: concurrerende producten (met aanzienlijk lagere kosten) die u aantreft, kunnen hetzelfde ontwerp hebben, maar ze gebruiken componenten van lage kwaliteit zoals versterkers, batterijen, enz., Wat resulteert in een goedkope (goedkopere) versie van het product, ze hebben dus een aanzienlijke impact op de totale kwaliteit en levensduur. Op basis daarvan raden we onze klanten aan om de winstgevendheid van investeringen en de aankoop op basis hiervan in overweging te nemen.

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling