Mini USB LED Lamp met WiFi FULL HD camera en bewegingsdetectie + afstandsbediening

Code: 10-177
115,50 U$ Prijs excl. VAT: 96,25 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

Mini USB LED-lamp met WiFi FULL HD verborgen camera en bewegingsdetectie + afstandsbediening met een afmeting van slechts 4x4x7 cm.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Mini USB LED Lamp met WiFi FULL HD camera en bewegingsdetectie + afstandsbediening. De onopvallende mini-LED-lamp met echt micro-afmetingen 4x4x7cm verbergt een krachtige FULL HD-camera met Full HD-resolutie 1920x1080 bij 25 frames per seconde die elk detail met geluid vastlegt.

Dit alles maakt deze lamp een geweldige niet-waarneembare bewaker voor gebruik binnenshuis. Nachtlamp kan op een plank of tafel worden geplaatst en vervolgens kunt u in realtime kijken of gebeurtenissen opnemen in het bewaakte gebied. Alle lampfuncties worden aangestuurd via de gratis applicatie "TinyCam" voor smartphones (iOS, Android). Bij het pakket zit ook een afstandsbediening waarmee je de lichtintensiteit van de lamp kunt wijzigen.

De beveiligingscamera is via WIFI of P2P aan te sluiten op een thuisrouter, zodat je het beeld altijd en overal kunt bekijken met je mobiele telefoon. De vastgelegde records ondergaan H.264-compressie om de bestandsgrootte te verkleinen en worden vervolgens opgeslagen op een micro SD-kaart die tot 128 GB wordt ondersteund . De beveiligingscamera in de lamp is met name geschikt voor thuisbewaking van huis, appartement, kinderen, huisdieren, maar zal zijn toepassing vinden op kantoor en op andere plaatsen waar je het overzicht wilt hebben tijdens je afwezigheid , omdat de bewegingssensor waarschuwt u altijd voor onverwachte bezoeken via de notificaties rechtstreeks op uw mobiele telefoon. U kunt voor een goede prijs direct in onze winkel online kopen.

lamp spy camera

LED-lamp wordt aangevuld met een afstandsbediening waarmee u de lamp op afstand kunt in- en uitschakelen of het luminantieniveau kunt wijzigen uit de drie aangeboden modi, indien nodig.

verborgen camera in lamp

Mini LED-lamp biedt twee voedingsopties. De ene bestaat uit een uittrekbare USB-poort die rechtstreeks op een laptop / pc of externe oplader kan worden aangesloten. De tweede voedingsmogelijkheid is de meegeleverde USB-kabel en AC-adapter voor aansluiting op de elektrische bron .

mini led lamp met camera

Kenmerken:

PLUS Mini USB LED-lamp met FULL HD-camera
plus Nachtlamp met 3 luminantieniveaus
PLUS Bewegingssensor met alarm
plus P2P + WiFi-verbinding
PLUS Maakt gebruik van microSD-kaart tot 128 GB
plus Live video - live streaming
plus Micro afmetingen: 4 * 4 * 7 cm

 

Specificaties:

Optiek: 1,0 Mpx CMOS
Video resolutie: 1920x1080P
Videoformaat: AVI
Framesnelheid: 25 fps
Kijkhoek: 120 °
Geheugenkaart: Micro SD / TF-kaart max. 128 GB
Laadspanning: DC-5V
Bedrijfstemperatuur: -10 tot 60 ℃
Afmetingen: 4 * 4 * 7 cm

Verpakkingsinhoud:

1x LED-lamp met WiFi HD-camera
1x USB-kabel
1x AC / DC-adapter
1x pincet
1x USB Micro SD-kaartlezer
1x handleiding

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling