Spy oortje - Inductielus met 9V batterij

Code: 09-006
82,50 U$ Prijs excl. VAT: 68,75 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

Spy-oortje - Inductielus met 9V-batterij die u online kunt kopen in onze e-shop. Bekijk ons aanbod en vind wat u zoekt.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Spy-oortje - Inductielus met 9V-batterij - iedereen kent de situatie in uw leven wanneer u het zou waarderen dat iemand u zou kunnen adviseren of helpen in moeilijke situaties en zonder dat iemand er iets van weet. Het is gemaakt voor studenten tijdens testen, examens, de handelaren tijdens zakelijke bijeenkomsten en voor andere situaties

Onzichtbare spionage-oortelefoon Agent 008 is een revolutionair apparaat waarmee u op afstand verbinding kunt maken met iemand via uw mobiele telefoon of walkietalkies, maar zonder dat iemand hiervan op de hoogte is. Het principe is vrij eenvoudig, steek gewoon het draadloze spionage-oortje in uw oor, dat met zijn kleine afmetingen bijna onzichtbaar is, hang de inductielus om de nek, waardoor het signaal inductief draadloos naar het oortje wordt verzonden, waar het signaal wordt omgezet in stem . De inductielus moet via de kabel zijn aangesloten op uw mobiele telefoon via de hoofdtelefooningang. Het volume van de telefoon moet op maximum worden gezet. Tegelijkertijd moet u een 2x 9V-batterij gebruiken voor een efficiënte signaaloverdracht naar de spy-oortelefoon.

We raden klanten aan om geen goedkope imitaties van slechte kwaliteit spionage-oortjes te kopen via niet-geverifieerde verkopers.

De garantie van het spion-oortje - 24 maanden. Deskundig advies en service.

Spy-oortelefoons zijn gevormd om in het trommelvlies te passen - om onopvallend te zijn. Het is gemaakt van niet-giftig materiaal. Onzichtbare spion oortelefoon Agent 008 te koop voor een geweldige prijs die u online kunt kopen in onze e-shop. Bekijk ons aanbod en vind wat u zoekt.

onzichtbare spion oortelefoon

Kenmerken van spion oortelefoon
• Professioneel ontwerp, uitstekende geluidskwaliteit
• Ergonomisch ontwerp, comfortabele bediening
• Batterij: 1,55V (SR 416SW 337) Levensduur van de batterij tot 5 uur
• Afmetingen: 3x5x7mm
• Werkfrequentie: alle frequenties


Spy oortelefoonaccessoires
- Spy oortje
- Batterij: 1,55 V
- Externe microfoon
- Inductielus in de nek
- Jack Connector voor mobiele telefoon
- Handleiding in EN taal
- 2 stuks 9V-batterijen nodig (niet inbegrepen)

spion oortje

Waarom spionagetechnologie kopen via onze winkel?

Wij zijn een directe importeur en distributeur van spionagetechnologie met jarenlange ervaring. Onze eisen met betrekking tot de verwerking en verbetering van producten overleggen wij rechtstreeks met de producent. Elk product dat in de verkoop wordt aangeboden, doorstaat de kwaliteitscontrole van de ingang en wordt pas daarna gerangschikt in ons aanbod van spionageproducten.

Onze tests tonen aan dat onze verkochte techniek efficiënter is en een langere levensduur heeft in vergelijking met concurrerende producten. Bij onverwachte technische problemen proberen we de situatie met spoed op te lossen richting klanttevredenheid.

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (1)

30%
30%
Denis

Beleven

De koperen kabel die om de nek zit moet te dicht bij het oor (of het oortje erin) zitten om het geluid te horen, het is het geld niet waard
Vertaald uit: sk