Spy oortje Agent 007 + Bluetooth-pen

Code: 09-009
165,00 U$ Prijs excl. VAT: 137,50 U$
uitverkocht Sorry, maar dit product is uitverkocht. Dit product is niet langer verkrijgbaar.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank

Spy-oortje met Bluetooth-pen te koop, u kunt online in onze e-shop kopen voor een acceptabele prijs. Bekijk ons aanbod en vind wat u zoekt.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Iedereen kent de situatie in uw leven wanneer u het op prijs zou stellen dat u iemand kunt raadplegen, om hulp kunt vragen in een moeilijke situatie en zonder dat iemand hiervan op de hoogte is. Het is gemaakt voor studenten tijdens het testen, de handelaren tijdens zakelijke bijeenkomsten en voor andere situaties.

Spy-oortje Agent 007 met Bluetooth-pen is een revolutionair apparaat waarmee u op afstand verbinding kunt maken met iemand via uw mobiele telefoon of radio, maar zonder dat iemand er iets van merkt. Het principe is vrij eenvoudig, het volstaat om het draadloze spionage-oortje in het oor te steken, en dankzij zijn kleine formaat is het echt niet zichtbaar, en om een speciaal ontworpen Bluetooth-pen te gebruiken , waardoor het signaal draadloos naar het oor wordt verzonden, en dan wordt de sgnal omgezet in stem. Inductievervorming is nodig om verbinding te maken met uw mobiele telefoon (via de kabel). Het is noodzakelijk om het belvolume op maximaal te zetten.

Het oortje van Spy is zo ontworpen dat het precies in het oor past - dat betekent dat ze totaal onopvallend zijn. Het is gemaakt van niet defect materiaal. Draadloze spion oortelefoon - met Bluetooth-pen te koop, u kunt deze online kopen in onze e-shop voor een acceptabele prijs. Bekijk ons aanbod en vind wat u zoekt.

draadloze oortelefoon


Eigenschappen van spion oortelefoon
• Professioneel ontwerp, uitstekende geluidskwaliteit
• Ergonomisch ontwerp, comfortabele bediening
• Batterij: 1,55 V (337 SR 416SW) Levensduur van de batterij tot 5 uur
• Afmetingen: 3x5x7mm
• Werkfrequentie: alle frequenties


Accessoires van spion oortelefoon
- Spy oortje Agent 007
- Bluetooth-pen
- Bluetooth-adapter voor het opladen van de pen

draadloze koptelefoon

Een verkoper is niet verantwoordelijk voor misbruik van deze producten voor illegale doeleinden. Voor gebruik is het belangrijk om vertrouwd te raken met de voorwaarden (de juiste, technische voorschriften, mededelingen, enz ..) voor gebruik met producten in het land !!!

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling