Professionele draagbare draadloze spionagedetector

Code: 09-034
141,90 U$ Prijs excl. VAT: 118,25 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

Professionele draagbare draadloze spionagedetector (video en audio) uitstekende beveiligingstool voor het beschermen van privacy en uw veiligheid

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Professionele draagbare draadloze spionagedetector (video en audio) uitstekende beveiligingstool voor het beschermen van privacy en uw veiligheid. Zorg ervoor dat niemand je in de gaten houdt, niemand probeert geheime informatie te achterhalen die je zou kunnen schaden. De nieuwste spionagedetector detecteert elke bron van bugs, verborgen camera's en andere spionageapparaten.

anti spion detector

Met de technologie die wordt gebruikt in de draadloze spionagedetector, kunt u elke val detecteren. De bediening is heel eenvoudig , draai gewoon aan de knop en de detector begint zijn werk. Na een tijdje zal het alle apparaten onthullen die werken op basis van radiogolven. Voor een hogere nauwkeurigheid van het zoeken is de detector uitgerust met fijnafstelling en met weergave van tien LED-indicatoren die aangeven hoe ver u van de bron verwijderd bent.

bezdrotovy Plošticová detector

Product specificaties:

Frequentie: 1 MHZ-8000 MHZ, basis detectiebereik 20 MHz, 6000 MHz
Verantwoordelijkheidsgebied: 10-20 m
Indicatiemodus: LED-staafdiagram van 10 graden (met toenemend alarmgeluid)
Voeding: 9V-batterij (inbegrepen)
Gebruiksduur: 120 minuten
Afmetingen hoofdproduct: 120x62x23mm (LxBxH)

Verpakkingsinhoud:

  • Anti-spionendetector
  • Batterij
  • Antenne
  • Handleiding

Waarom spionagetechnologie bij ons kopen?

Wij zijn een directe importeur en distributeur van spionagetechnologie met jarenlange ervaring. Onze eisen met betrekking tot de verwerking en verfijning van aangeboden producten overleggen wij rechtstreeks met de fabrikant. Elk product dat we in de verkoop opnemen, moet de kwaliteitscontrole van de ingang doorstaan, en alleen dan wordt het opgenomen in ons aanbod van spionageproducten.

Uit onze tests blijkt dat we de techniek verkopen die efficiënter is en een langere levensduur heeft in vergelijking met concurrerende producten. Bij onverwachte technische problemen proberen wij de situatie zo snel mogelijk op te lossen richting klanttevredenheid.

Een verkoper is niet verantwoordelijk voor misbruik van deze producten voor illegale doeleinden. Voor gebruik is het belangrijk om vertrouwd te raken met de voorwaarden (de juiste, technische voorschriften, mededelingen, enz ..) voor gebruik met producten in het land !!!

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling