Micro-oortje Agent 008 + imitatie van Bluetooth-mp3-speler

Code: 09-021
203,50 U$ Prijs excl. VAT: 169,59 U$
uitverkocht Sorry, maar dit product is uitverkocht. Dit product is niet langer verkrijgbaar.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank

Micro-oortje Agent 008 met Bluetooth Watch is een revolutionair apparaat waarmee u via uw mobiele telefoon verbinding kunt maken met iemand op afstand.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Micro-oortelefoon Agent 0088 + Bluetooth-mp3-speler - een nieuwe versie van spionage-oortelefoon met verbeterde kwaliteit van signaaloverdracht (minder ruis en verbeterde hoorbaarheid).

Iedereen kent de situatie in je leven als je iemand waardeert die je advies geeft, helpt in een moeilijke situatie zodat niemand er iets van af wist. Het is bedoeld voor studenten tijdens tests voor handelaren tijdens handelsbesprekingen en in andere situaties.

Nieuwe Spy micro-oortelefoon Agent 008 met imitatie van Bluetooth Mp3-speler   is een revolutionair apparaat waarmee u verbinding met iemand aan de afstand, via uw mobiele telefoon of zender, en niemand zal weten. Het principe is vrij eenvoudig, steek gewoon de draadloze spion oortelefoon in uw oor , die door zijn kleine formaat niet zichtbaar is, en hang een speciaal aangepaste Bluetooth mp3-speler om uw nek , en hierdoor wordt het signaal van de mobiele telefoon naar de spionage oortelefoon gestuurd . Het volume van het telefoongesprek moet op maximum worden gezet.

micro oortje

Spy-oortelefoons zijn zo gevormd dat ze precies in het trommelvlies passen, zodat ze niet opvallen. Het is gemaakt van niet-giftig materiaal. Spy draadloze oortelefoon met bluetooth mp3-speler te koop tegen een goede prijs die u online kunt kopen in onze e-shop. Bekijk ons ​​aanbod en vind wat u zoekt.

draadloze spion oortelefoon

Kenmerken van micro-oortelefoon

• Professioneel ontwerp, uitstekende geluidskwaliteit
• Ergonomisch ontwerp, comfortabele bediening
• Batterij: 1,55 V (337 SR 416SW), batterijduur tot 4 uur

• Afmetingen: 3x5x7mm
• Werkfrequentie: alle frequenties

Accessoires van spion oortelefoon

- Spy oortje Agent 008
- Bluetooth mp3-speler
(om aan de nek te hangen)
- Batterij: 1,55 V
- USB-kabel
- Bluetooth-adapter voor het opladen van Bluetooth-mp3-speler

spion oortje met mp3-speler

Een verkoper is niet verantwoordelijk voor misbruik van deze producten voor illegale doeleinden. Voor gebruik is het belangrijk om bekend te zijn met de voorwaarden (de juiste technische voorschriften, afkondigingen, enz ..) voor gebruik met producten in het land !!!

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling