GSM RF Bug-detector

Code: 09-003
52,80 U$ Prijs excl. VAT: 44,00 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
Crypto
+

GSM-bugdetector te koop die u online in onze e-shop kunt kopen voor een acceptabele prijs. Bekijk ons aanbod en vind wat u zoekt.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

GMS RF Bug-detector is een apparaat dat dient als een GSM-detector, of het nu gaat om bugs of een draadloos signaal in uw huis, kantoor of andere plaatsen.

Dit speciaal ontworpen apparaat komt er ook achter of uw mobiele telefoon niet wordt afgeluisterd. Als het apparaat het uitzendsignaal oppikt, begint het te fluiten of te trillen en gaan de groene LED's branden in overeenstemming met de intensiteit van het signaal.

GSM Detector werkt op alle GSM-frequenties inclusief draadloze camera's. U kunt gemakkelijk zien of iemand in uw omgeving aan het bellen is of dat uw telefoon wordt gemanipuleerd. Knipperen, fluiten of trillen moet continu minstens ongeveer 1 minuut of langer zijn, en het is minder zeker dat via uw telefoon gegevens of audiosignalen worden verzonden. Het apparaat kan zonder problemen draadloze camera's, luisterbugs of andere draadloze apparaten detecteren. GSM-detector te koop die u online in onze e-shop kunt kopen voor een acceptabele prijs. Bekijk ons aanbod en vind wat u zoekt.

gsm detektor

Het apparaat ondersteunt ook het aansluiten van een koptelefoon voor het geval je een stille detectie moet uitvoeren, dat wil zeggen zonder geluid. Het detectiebereik van het GSM-signaal is maximaal 10 M (afhankelijk van de sterkte van het gedetecteerde GSM-signaal).

Frequentiebereik: 860-965 MHZ (GSM); 1805-1880 MHZ (DCS); 1930-1990 MHZ (PCS)

Een verkoper is niet verantwoordelijk voor misbruik van deze producten voor illegale doeleinden. Voor gebruik is het belangrijk om vertrouwd te raken met de voorwaarden (de juiste, technische voorschriften, mededelingen, enz ..) voor gebruik met producten in het land !!!

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling