GSM Pen-detector van bugs

Code: 09-002
48,40 U$ Prijs excl. VAT: 40,34 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

GSM Pen detector van insecten te koop tegen een goede prijs die u online kunt kopen in onze e-shop. Bekijk ons aanbod en vind wat u zoekt.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Het is een pen die dient als een GSM-detector, of er nu bugs of een draadloos signaal in uw huis, kantoor of op andere plaatsen zijn. Deze speciaal ontworpen pen komt er ook achter of uw mobiele telefoon niet wordt afgeluisterd. Als de pen het uitzendsignaal vangt, begint de gele LED te knipperen (schijnen).

Dit apparaat werkt op alle GSM-frequenties inclusief draadloze camera's. U kunt gemakkelijk zien of iemand in uw omgeving aan het bellen is of dat uw telefoon wordt gemanipuleerd. Knipperen moet minstens ongeveer 1 minuut of langer continu zijn, en het is minder zeker dat via uw telefoon gegevens of audiosignalen worden verzonden.

gsm detektor ploštíc pero

GSM- pendetector, draadloos apparaat detecteert de frequenties van 900/1200/1300 en 2400/2600/3000 MHz. Detecteert draadloze signalen binnen een bereik van 10 meter. Uw privacy is al beschermd, niets zal u verbazen. De pen heeft ook UV-licht voor het controleren van bankbiljetten. Hoe meer u het VF-signaal nadert, hoe sterker het gekleurde licht zal zijn. GSM Pen detector van bugs te koop, u kunt online kopen in onze e-shop tegen een acceptabele prijs. Bekijk ons aanbod en vind wat u zoekt.


Specificatie GSM Pen detector van bugs:

1.Batterij: 4.5V, met LR-44 x 3 stuks (inbegrepen)
2. detective-uitgang: LED knippert (lampkleur LED)
3. detective Induction Titul: 100 MHz ~ 3GHz (frequentie onder 900 MHz wordt ook opgevangen door het apparaat, maar de zender moet ten minste 200 mA stralingsprestaties hebben)
4. werkverbruik: 30uA
5. knipperende LED-stroom: 1mA
6. bedieningsinstructies
7.Detector afmetingen: 146x 10 mm Φ. compacte maat
8. pakket afmetingen: 178x38x18mm compact formaat

Een verkoper is niet verantwoordelijk voor misbruik van deze producten voor illegale doeleinden. Voor gebruik is het belangrijk om vertrouwd te raken met de voorwaarden (de juiste, technische voorschriften, mededelingen, enz ..) voor gebruik met producten in het land !!!

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling