Draadloze onzichtbare oortelefoon Agent 008 + Bluetooth Watch

Code: 09-008
220,00 U$ Prijs excl. VAT: 183,34 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

Draadloze onzichtbare oortelefoon Agent 008 + Bluetooth Watch - nieuwste versie van spion oortelefoon met signaaloverdracht van hogere kwaliteit (minder ruis en verbeterde hoorbaarheid) en Bluettoth-signaalbereik tot 35 cm. Momenteel het beste kwaliteit model spion oortje

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Draadloze onzichtbare oortelefoon Agent 008 + Bluetooth Watch - nieuwste versie van spion oortelefoon met signaaloverdracht van hogere kwaliteit (minder ruis en verbeterde hoorbaarheid) en Bluettoth-signaalbereik tot 35 cm. Momenteel de beste kwaliteit spion oortelefoon op de markt.

Iedereen kent de situatie in uw leven waarin u het zou waarderen dat iemand u advies of hulp zou geven in een moeilijke situatie en dat niemand daarvan op de hoogte zou zijn. Het is geschikt voor studenten tijdens de tests, voor handelaren tijdens zakelijke onderhandelingen en voor andere situaties.

Nieuwe Spy-oortelefoon Agent 008 met Bluetooth Watch is een revolutionair apparaat waarmee u verbinding kunt maken met iemand op afstand via uw mobiele telefoon of radio, en niemand zal er iets van weten. Het principe is vrij eenvoudig, steek gewoon de draadloze spion oortelefoon in je oor, die door zijn kleine afmetingen niet zichtbaar is, en gebruik een speciaal aangepast Bluetooth-horloge , en via horloge wordt het signaal van de mobiele telefoon naar de spion-oortelefoon gestuurd. Het volume van het telefoongesprek moet op maximum worden gezet. De microfoon zit in het horloge.

We raden klanten aan om geen goedkope imitatie van Micro Wireless onzichtbare oortelefoon te kopen via niet-geverifieerde verkopers.

Wij garanderen - 24 maanden garantie. Professioneel advies en service.

spion bluetooth horloge

Het nieuwste model micro spy oortje Agent 008 in combinatie met het bluetooth horloge.

Spy-oortelefoons zijn zo gevormd dat ze precies in het trommelvlies passen, zodat ze niet opvallen . Het is gemaakt van niet-giftig materiaal. Spy draadloze oortelefoon met bluetooth-horloge te koop tegen een goede prijs die u online kunt kopen in onze e-shop. Bekijk ons aanbod en vind wat u zoekt .

micro oorschelp met horloge


Kenmerken van spion oortelefoon
• Professioneel ontwerp, uitstekende geluidskwaliteit
• Ergonomisch ontwerp, comfortabele bediening
• Batterij:
1,55 V (337 SR 416SW), levensduur van de batterij tot 5 uur
• Afmetingen: 3x5x7mm
• Werkfrequentie: alle frequenties


Accessoires van draadloze spion oortelefoon
- Spy oortje Agent 008
- Bluetooth-horloge
- Bluetooth-adapter voor het opladen van het horloge

onzichtbaar oortje

Een verkoper is niet verantwoordelijk voor misbruik van deze producten voor illegale doeleinden. Voor gebruik is het belangrijk om bekend te zijn met de voorwaarden (de juiste technische voorschriften, afkondigingen, enz ..) voor gebruik met producten in het land !!!

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling