WiFi IP-beveiligingscamera voor binnen - iSensor met HD-resolutie, roterend, kijkhoek 240 °

Code: 52-001
163,90 U$ 141,90 U$ Prijs excl. VAT: 118,25 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

WiFi IP-beveiligingscamera voor binnen - iSensor met HD-resolutie, roterend en kijkhoek 240 °. Het is een zelfinstallerend beveiligingssysteem.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

WiFi IP-beveiligingscamera voor binnen - iSensor met HD-resolutie, roterend en kijkhoek 240 °. Het is een zelfinstallerend beveiligingssysteem dat is ontworpen voor gebruik binnenshuis. De camera is voornamelijk geschikt voor huishoudens, om huis, appartement, kinderen en huisdieren in de gaten te houden, maar hij kan ook gebruikt worden op kantoor, magazijn of elke andere plek waar je een overzicht wilt hebben van wat er gebeurt.

De installatie is heel eenvoudig. Na het downloaden van de Amaryllo-applicatie met ondersteuning van het Android-besturingssysteem en iOS van Google Play, zal het u begeleiden bij de installatie van de IP-camera. De applicatie bevat verschillende sensoropstellingen waarmee u de IP-camera kunt instellen op basis van uw behoeften. Met de applicatie wordt het apparaat gekoppeld aan een wifi-router en wordt het beveiligingssysteem geactiveerd. De camera onthoudt tot wel 4 verschillende wifi-netwerken , dus het is geen probleem met de overdracht en het wisselen van plaats van gebruik.

Home Wireless IP Camera-verbinding

Volledige communicatie wordt geleverd via onaantastbare 256-bits codering. De kwaliteit, veiligheid en transmissiesnelheid van video en audio is dan ook van het hoogste niveau. Via de applicatie kun je live uitzending van de camera bekijken in HD resolutie 1280x720. Bij vervorming van audiosensor of bewegingssensor activeert de camera het schrille alarm, schakelt de heldere LED-verlichting in en ontvang je bericht- en foto-notificatie via de applicatie op je mobiele telefoon. U kunt live-uitzending starten om te zien wat er gebeurt. Na het instellen kun je de video's of foto's opslaan in het ingebouwde geheugen van 4GB.

Met tweeweg audio kunt u op afstand communiceren. De camera heeft een ingebouwde motor, waardoor deze tot 170 ° kan bewegen. De lens heeft een kijkhoek van 70 °. Samen kunnen ze de kijkhoek tot 240 ° bestrijken, zodat u de hele kamer kunt bewaken waarin de camera is geïnstalleerd. De camera biedt geen actief nachtzicht met IR LED, maar beschikt wel over ingebouwd licht dat dient als nachtlampje als je het live camerabeeld wilt zien. Een optionele functie die de beeldkwaliteit verbetert, is tegenlichtcompensatie.

home IP camera dekking Amarylli

Home IP-beveiligingscamera wordt continu gevoed via micro-USB en AC / DC-adapter. Stroomverbruik is minimaal slechts 1A / 5V dus indien nodig kunt u hem via POWERBANK van stroom voorzien op plaatsen waar u geen toegang heeft tot het elektriciteitsnet. Het bedrijf Amaryllo biedt mogelijkheid tot aanpasbare externe opslag op zijn servers . Het biedt de gratis opslag van alarmvideo's voor 3 dagen. Elk alarm wordt opgenomen in een lengte van 10 seconden en opgeslagen op externe opslag. Dit is voldoende om erachter te komen wat er is gebeurd en om videobewijs te hebben. Amaryllo biedt ook de mogelijkheid om de 30- of 365-dagen-service te activeren, die externe opslagruimte op hun servers biedt voor je video's en foto's. De set bevat de extra functies. Pakket kan worden getest in een proefversie van 30 dagen. Het activeren van de dienst gebeurt in vier eenvoudige stappen met behulp van de bijgevoegde instructies en QR-code. Deze service van Amaryllo wordt in rekening gebracht. Google biedt gratis opslagruimte van 15 GB en je kunt deze koppelen via de app en je Google-account.

Bermudiaanse kenmerken van

Kenmerken:

plus Draadloze IP-beveiligingscamera
plus Kijkhoek tot 240 °
plus Bewegings- en audiosensor met tweewegs audiotransmissie
plus Ingebouwd geheugen van 4 GB
plus Ondersteuning voor Android- en iOS-besturingssysteem
plus Stuurt meldingen over de storing naar uw mobiele telefoon

Specificaties:

Beeldsensor: 1/4 "CMOS
Resolutie: 1280x720 HD 30fps 720P / 480P, 360P
Digitale zoom: 4x
Kijkhoek: 70 °
Hoek door de camera 170 ° te draaien
Videocompressie: H.264, MJPEG
Geheugen: ingebouwd 4 GB
Videobeveiliging: 256 bit-codering
Netwerkprotocollen: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Ingebouwde microfoon: Ja
Bewegingssensor: Ja
Geluidssensor: ja
Audio: ingebouwde tweewegmicrofoon
Verzenden van meldingen naar het apparaat, berichten en afbeeldingen: Ja
Nachtzicht wordt geleverd op basis van LED-verlichting wanneer het alarm start
Voeding: 1A / 5V voeding met USB-aansluiting
Secundaire voeding: aansluiting via POWERBANK
Besturingssysteem: iOS 7 en hoger Android 4.1 en hoger
Wifi: wifi 802.11 b / g / n
Afmetingen: hoogte 12 cm, diameter 3,6 cm
Bedrijfstemperatuur: 0-35 ° C
Gewicht: 72 gram

Inhoud:

1x IP-beveiligingscamera voor thuis
1x micro-USB-kabel
1x AC / DC-adapter
1x Installatiemateriaal (schroeven)
1x handleiding

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling