Outdoor IP WiFi Camera iSensor Patio - High Definition + roterende 240 ° kijkhoek

Code: 52-002
273,90 U$ 163,90 U$ Prijs excl. VAT: 136,59 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

Outdoor IP WiFi Camera iSensor Patio - High Definition + roterende 240 ° kijkhoek. Het is een beveiligingscamera die waterbestendig en bestand is tegen UV-straling.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Outdoor IP WiFi Camera iSensor Patio - High Definition + roterende 240 ° kijkhoek. Het is een beveiligingscamera die waterbestendig en bestand is tegen UV-straling. Het is een zelfinstallerend beveiligingssysteem dat niet alleen is ontworpen voor gebruik binnenshuis, maar ook voor gebruik buitenshuis, omdat het dankzij de verpakking volledig bestand is tegen water en UV-straling. De camera is vooral geschikt voor huishoudens, om huis van buitenaf in de gaten te houden . Het kan bijvoorbeeld op de buitenmuur van het huis worden geïnstalleerd en bewaakt de entree, parkeerplaats en tuin of elke andere plek waar u een overzicht wilt hebben van wat er gebeurt.

Hij kan worden gebruikt als deurbelcamera op de deur, omdat hij een ingebouwde microfoon heeft voor tweewegcommunicatie. De installatie is heel eenvoudig. Na het downloaden van de Amaryllo-applicatie met ondersteuning van het Android-besturingssysteem en iOS van Google Play, zal het u begeleiden bij de installatie van de IP-camera. De applicatie bevat verschillende sensoropstellingen waarmee u de IP-camera kunt instellen op basis van uw behoeften. Met de applicatie wordt het apparaat gekoppeld aan een wifi-router en wordt het beveiligingssysteem geactiveerd. De camera onthoudt tot wel 4 verschillende wifi-netwerken , dus het is geen probleem met de overdracht en het wisselen van plaats van gebruik.

Home IP camera iSensor terras waterdicht en UV

Volledige communicatie wordt geleverd via onaantastbare 256-bits codering. De kwaliteit, veiligheid en transmissiesnelheid van video en audio is dan ook van het hoogste niveau. Via de applicatie kun je live uitzending van de camera bekijken in HD resolutie 1280x720. Bij vervorming van audiosensor of bewegingssensor activeert de camera het schrille alarm, schakelt de heldere LED-verlichting in en ontvang je bericht- en foto-notificatie via de applicatie op je mobiele telefoon. U kunt live-uitzending starten om te zien wat er gebeurt. Na het instellen kun je de video's of foto's opslaan in het ingebouwde geheugen van 4GB.

De camera heeft een ingebouwde motor, waardoor deze tot 170 ° kan bewegen. De lens heeft een kijkhoek van 70 °. Samen kunnen ze de kijkhoek tot 240 ° bestrijken, zodat u de hele kamer kunt bewaken waarin de camera is geïnstalleerd. De camera biedt geen actief nachtzicht met IR LED, maar beschikt wel over ingebouwd licht dat dient als nachtlampje als je het live camerabeeld wilt zien. Een optionele functie die de beeldkwaliteit verbetert, is tegenlichtcompensatie.

home IP camera iSensor terras camera beweging

Home IP-beveiligingscamera wordt continu gevoed via micro-USB en AC / DC-adapter. Stroomverbruik is minimaal slechts 1A / 5V dus indien nodig kunt u hem via POWERBANK van stroom voorzien op plaatsen waar u geen toegang heeft tot het elektriciteitsnet. Het bedrijf Amaryllo biedt mogelijkheid tot aanpasbare externe opslag op zijn servers . Het biedt de gratis opslag van alarmvideo's voor 3 dagen. Elk alarm wordt opgenomen in de lengte van 10 seconden en opgeslagen op externe opslag. Dit is voldoende om erachter te komen wat er is gebeurd en om videobewijs te hebben. Amaryllo biedt ook de mogelijkheid om de 30- of 365-dagen-service te activeren, die externe opslagruimte op hun servers biedt voor je video's en foto's. De set bevat de extra functies. Pakket kan worden getest in een proefversie van 30 dagen. Het activeren van de dienst gebeurt in vier eenvoudige stappen met behulp van de bijgevoegde instructies en QR-code. Deze service van Amaryllo wordt in rekening gebracht.

Bermudian IP-camera voor externe bewakingscamera

Kenmerken:

plus Draadloze IP-beveiligingscamera die bestand is tegen water en UV-straling
plus Kijkhoek tot 240 °
plus Bewegings- en audiosensor met tweewegs audiotransmissie
plus Ingebouwd geheugen van 8 GB
plus Live videostream met mogelijkheid tot 4x digitale zoom
plus Stuurt meldingen over de storing naar uw mobiele telefoon

Specificaties:

Beeldsensor: 1/4 "CMOS
Resolutie: 1280x720 HD 30fps 720P / 480P, 360P
Digitale zoom: 4x
Kijkhoek: 70 °
Hoek door de camera 170 ° te draaien
Videocompressie: H.264, MJPEG
Geheugen: ingebouwd 8 GB
Videobeveiliging: 256 bit-codering
Netwerkprotocollen: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Ingebouwde microfoon: Ja
Bewegingssensor: Ja
Geluidssensor: Ja
Audio: ingebouwde tweewegmicrofoon
Verzenden van meldingen naar het apparaat, berichten en afbeeldingen: Ja
Nachtzicht: Nachtzicht wordt geleverd op basis van LED-verlichting wanneer het alarm start
Voeding: 1A / 5V voeding met USB-aansluiting
Secundaire voeding: aansluiting via POWERBANK
Besturingssysteem: iOS 7 en hoger, Android 4.1 en hoger
Wifi: wifi 802.11 b / g / n
Afmetingen: hoogte 12 cm, diameter 3,6 cm
Bedrijfstemperatuur: 0-35 ° C
Gewicht: 150 gram

Inhoud:

1x IP-beveiligingscamera voor thuis
1x micro-USB-kabel
1x AC / DC-adapter
1x Installatiemateriaal (schroeven)
1x handleiding

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling