Outdoor IP-beveiligingscamera Atom AR3S met gezichtsherkenning + auto-tracking met 360 ° - CES Innovations Award 2017

Code: 52-006
548,90 U$ 438,90 U$ Prijs excl. VAT: 365,75 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

Outdoor IP Beveiligingscamera Atom AR3S met gezichtsherkenning + auto-tracking en kijkhoek van 360 °.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Outdoor IP Beveiligingscamera Atom AR3S met gezichtsdetectie + auto-tracking met kijkhoek tot 360 ° - CES Innovations Award 2017. Deze camera is ontworpen voor buitengebruik, zoals het bewaken van het huis (voordeur en omgeving). Dankzij de functie van 360 ° horizontaal en 108 ° verticaal roteren kan een groot gebied worden bewaakt. De motondetectie wordt verzorgd door drie sensoren, één aan de voorkant van de camera en twee aan de achterkant. Dankzij de opstelling van sensoren is het alsof de camera zelfs tot achter de camera kan kijken. Bij het detecteren van beweging door de sensor, draait de camera onmiddellijk in de gewenste richting en stelt scherp op de indringer van het bewaakte gebied. Lens kan gezicht en menselijke beweging herkennen en volgt zijn beweging continu. Vervolgens stuurt het een waarschuwingsbericht met foto op uw mobiele telefoon (tablet) over verstoring van het bewaakte gebied. De camera heeft een connector voor netwerkverbinding waardoor hij met een kabel op je router kan worden aangesloten en niet alleen via een wifi-verbinding.  

De opname van de camera wordt opgeslagen volgens uw instellingen in uw eigen cloud, of u kunt de opslagruimte gebruiken door met uw Google-account verbinding te maken met Google Disk, waar u gratis 15 GB beschikbaar heeft. Het instellen en koppelen met uw Google-account is eenvoudig en gaat rechtstreeks via de applicatie Amaryllo. Een andere optie is om de Atom-camera rechtstreeks aan te sluiten op de cloud van het bedrijf Amaryllo, dat gratis opslag van video's op zijn server biedt om de afgelopen 24 uur te archiveren en drie dagen opslag van 10-secondenwaarschuwingen bij detectie. Andere archiveringsprogramma's worden in rekening gebracht.

beveiliging buitencamera met bewegingsdetectie en gezicht

Beveiligingscamera ATOM AR3S heeft een ingebouwde tweeweg audio- en videostream in Full HD- kwaliteit waardoor je hem als videobewaker kunt gebruiken. Bij het detecteren van beweging voor de huiscamera start de videostream op je mobiele telefoon en via tweeweg audio kun je communiceren met een persoon voor de camera. Met de gezichtsherkenningsfunctie kan de camera een menselijk gezicht herkennen. Bij het alarm stuurt de camera een waarschuwing met een foto van bewegingsdetectie. Vervolgens probeert de camera het gezicht te detecteren en zodra het detecteert, stuurt het de afbeelding van het gezicht van een persoon. Het apparaat detecteert alleen menselijke gezichten. Het reageert niet op dieren of andere levenloze dingen. Bewegingsdetectie wordt ook ondersteund door de functie van het bewaken van een persoon of personen in het kijkgebied van de camera. Dankzij de servomotor kan de camera automatisch draaien en de beweging van de gedetecteerde persoon volgen. De camera heeft een bewegingsdetectiefunctie en bewaakt gedetecteerde objecten binnen 12 m.

Dit is echt de slimme TOP-camera, die in 2017 de prestigieuze CES-prijs heeft gewonnen op het gebied van innovaties op de markt van digitale camera's.

Bescherming IP-camera's

De camera beschikt over IR nachtzicht met 4 IR leds binnen 5m, 3x PIR bewegingssensor en geluidssensor. Bij live-uitzending kunt u 4x digitale zoom gebruiken. Het is een zelfinstallerend beveiligingssysteem dat zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. De camera is met name geschikt voor het bewaken van de omgeving en de toegangsdeur van het huis, maar kan ook gebruikt worden voor het bewaken van de opslag, gateways, bewaking van objecten en elke andere plek waar je overzicht wilt hebben van wat er gaande is. De installatie is heel eenvoudig. Na het downloaden van de applicatie Amaryllo met ondersteuning van Android OS en iOS via GOOGLEPLAY word je begeleid door de hele installatie van IP camera.

De applicatie bevat verschillende instellingen van sensoren waarmee u de IP-camera naar wens kunt instellen. Via applicatie wordt het apparaat gekoppeld met een wifi-router en is het beveiligingssysteem actief. De camera onthoudt maximaal 4 verschillende Wi-Fi-netwerken, zodat u verbinding kunt maken met verschillende routers en in het geval dat één verbinding uitvalt, wordt verbinding gemaakt met een ander Wi-Fi-netwerk, dat in het geheugen is opgeslagen en binnen zijn bereik ligt. In de applicatie kunnen ook extra camera's van Amaryllo worden aangesloten. U kunt dus meerdere locaties bestrijken en schakelen tussen camera's.

Beveiligingscamera met gezichtsherkenning en kijkhoek 360

Volledige communicatie via ontoegankelijke 256-bits codering. Kwaliteit, veiligheid en transmissiesnelheid van video en audio bevinden zich dan ook op het hoogste niveau. Via de applicatie kunt u live-uitzendingen van camera's bekijken in Full HD-resolutie van 1920x1080. Bij verstoring van de audio- of bewegingssensor geeft de camera een schel alarm en ontvang je tekst- en beeldwaarschuwingen via de app op je mobiele telefoon. U kunt live-uitzending starten om te zien wat er gebeurt. Met tweeweg audio kunt u op afstand communiceren. De camera heeft een ingebouwde motor, waardoor hij 360 ° kan bewegen, zodat u het hele gebied kunt bewaken waar de camera is geïnstalleerd.

OUTDOOR IP beveiligingscamera fhd montage met adapterR 3 staat voor applicatie-instellingen

IP-beveiligingscamera voor buiten wordt permanent gevoed via micro-USB en AC / DC-adapter. Met de meegeleverde beugel kunt u hem aan het plafond bevestigen, op de plek waar hij het beste zicht heeft in het bereik van 360 °. Het bedrijf Amaryllo biedt met de camera een optie om de externe opslag op zijn servers aan te passen. Het biedt een gratis service voor alarmvideo-opslag voor 3 dagen. Elk alarm wordt opgenomen op externe opslag in video van 10 seconden. Dit is genoeg om erachter te komen wat er is gebeurd en je hebt videobewijs.

Amaryllo biedt ook de mogelijkheid om de diensten van een 7-daagse, 30-daagse of 365-daagse service te activeren die externe opslag op hun servers biedt voor uw video's en foto's. Andere functies zijn ook inbegrepen in het pakket. U kunt het pakket testen in een proefperiode van 30 dagen. Het activeren van de service is mogelijk in vier eenvoudige stappen met behulp van de bijgevoegde instructies en QR-code. Deze service van Amaryllo wordt in rekening gebracht. Google biedt gratis opslagruimte van 15 GB en je kunt er verbinding mee maken via de app en je Google-account.

atom AR-toepassingsfuncties

Kenmerken:

plus WiFi-beveiliging IP-camera met IR-nachtzicht
plus Gezichtsherkenning en volgen van gedetecteerde persoon
plus 3x PIR- en geluidssensor met tweeweg audiotransmissie
plus Mogelijkheid om gratis Google-opslag aan te sluiten met een capaciteit van 15 GB aan gegevens
plus Bewegingsdetectie en volgen van gedetecteerde persoon binnen 12 meter
plus Verbinding via Wi-Fi-netwerk of via een netwerkkabel

Specificaties:

Beeldsensor: 1 / 2,7 "CMOS
Resolutie: Full HD 1920x1080 30fps, 720P, 480P, 360P
Digitale zoom: 4x
Hoekbeeld door draaiende camera: 360 °
Videocompressie: H.264, MJPEG
Geheugen: ingebouwd 8 GB
Videobeveiliging 256-bits codering
Netwerkprotocollen: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Ingebouwde microfoon:
Gezichtsdetectie: ja (gedetecteerde persoon volgen met database met gezichten)
Bewegingssensor: 3x PIR bewegingssensor
Geluidssensor: geluidssensor
Audio: ingebouwde tweewegmicrofoon
Verzenden van meldingen naar het apparaat, tekst en afbeeldingen: Ja
IR Nachtzicht: 4 IR LED
Spanning: 12V / 3,75A DC
IP-bescherming: IP66 waterdicht, stofdicht
Besturingssysteem: iOS 7 en hoger, Android 4.1 en hoger
WiFi: Draadloos MIMO 2x2 2,4 GHz 802.11 b / g / n
Afmetingen: 130x110x63 mm
Bedrijfstemperatuur: -30 tot 50 ° C
Gewicht: 0,8 kg


Inhoud:

1x IP-beveiligingscamera voor buiten
1x Pad om de camera aan het plafond te bevestigen
1x AC / DC-adapter
1x handleiding

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling