Neonlicht ondertekent ICE CREAM voor reclame

Code: 78-008
163,90 U$ Prijs excl. VAT: 136,59 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
Crypto
+

Neonlicht ondertekent ICE CREAM voor reclame. Neonlichten-logo ideaal als een lichtbord voor uw bedrijf dat hier online te koop is

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Accessoires

Productomschrijving

Neonlicht ondertekent ICE CREAM voor reclame. Neonlichten logo ideaal als glow sign board dat uw bedrijf of huis verlicht en hier online te koop is. Indrukwekkende advertentie - perfect verlichte decoraties om de aandacht te trekken.

NEON Adverteren om de bedrijfsvoering te markeren of als decoratie, zal uw pand verrijken, dat zeker niet over het hoofd zal worden gezien en potentiële klanten zal aantrekken. De stijlvolle neon decoratie, die u meestal in bars en nachtclubs aantreft, is nu ook beschikbaar voor uw huis of uw bedrijfspand. Klassieke reclamebanners of posters behoren tot het verleden, en omdat ze een visuele rommel veroorzaken, merken velen van ons ze niet eens meer op. Ieder van ons houdt ervan om door iets anders te verschillen, zowel voor het individu als voor zaken waar het echt nodig is. Dankzij LED glow sign board, borden of logo's fleur je de ruimte op of trek je de aandacht van iedereen om je heen . LED-advertenties die u zullen aanspreken.

Neonreclames - led-borduurborden die overal branden

LED-licht decoratief logo - dat dankzij de verlichting opvalt tussen de gebruikelijke reclame- en informatiebanners. Hun grote voordeel is de mogelijkheid om ze herhaaldelijk te plaatsen waar u maar wilt. Ze zijn perfect voor kantoren (om de omgeving aangenamer te maken), voor uw bedrijf (als effectieve advertentie of poster) of voor bij u thuis (als modern ontwerp). Ze zullen ook dienen als navigatie-LED-verlichte borden om de klant aan te trekken. Decoratieve inscripties met LED-licht worden rechtstreeks op een doorschijnende plastic pad geleverd, zodat u ze vrijwel overal kunt plaatsen.

Specificaties:

Vorm: IJs
Afmetingen - 45,1x20,3cm
Voeding - USB 5V
Netsnoerlengte - ca. 180 cm

Verpakkingsinhoud:

1x Led-lichtlogo

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling