Neon bar bord OPEN - LED glow board

Code: 78-010
130,90 U$ Prijs excl. VAT: 109,09 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

Neon bar bord OPEN - LED reclame. Neon LED-borden ideaal als glow-bord die uw bedrijf (café, restaurant) verlicht en hier online te koop is.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Accessoires

Productomschrijving

Neon bar bord OPEN - LED reclame. Neon LED-borden ideaal als glow-bord die uw bedrijf (café, restaurant) verlicht en hier online te koop is. Indrukwekkende advertentie - perfect verlichte decoraties om de aandacht te trekken.

Reclame - LED verlicht OPEN bord om de bedrijfsvoering te markeren of als decoratie, zal uw pand verrijken, dat zeker niet over het hoofd zal worden gezien en potentiële klanten zal aantrekken. De stijlvolle neon decoratie, die u meestal in bars en nachtclubs aantreft, is nu ook beschikbaar voor uw huis of uw bedrijfspand. Klassieke reclamebanners of posters behoren tot het verleden, en omdat ze een visuele rommel veroorzaken, merken velen van ons ze niet eens meer op. Ieder van ons houdt ervan om door iets anders te verschillen, zowel voor het individu als voor zaken waar het echt nodig is. Dankzij LED glow sign board, borden of logo's fleur je de ruimte op of trek je de aandacht van iedereen om je heen . LED-advertenties die u zullen aanspreken.

Neonbar OEPN-borden - led-gloeibordborden die overal oplichten

LED-licht decoratief logo - dat dankzij de verlichting opvalt tussen de gebruikelijke reclame- en informatiebanners. Hun grote voordeel is de mogelijkheid om ze herhaaldelijk te plaatsen waar u maar wilt. Ze zijn perfect voor kantoren (om de omgeving aangenamer te maken), voor uw bedrijf (als effectieve advertentie of poster) of voor bij u thuis (als modern ontwerp). Ze zullen ook dienen als navigatie-LED-verlichte borden om de klant aan te trekken. Decoratieve inscripties met LED-licht worden rechtstreeks op een doorschijnende plastic pad geleverd, zodat u ze vrijwel overal kunt plaatsen.

Specificaties:

Opschrift: Open
Afmetingen - 45x22cm
Voeding - USB 5V
Netsnoerlengte - ca. 180 cm

Verpakkingsinhoud:

1x Led-lichtlogo

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (1)

100%
100%
Michael

Neon bar bord OPEN - LED glow board

Geweldige manier om mijn bedrijf te promoten. Oude posters zijn niet interessant genoeg en ik moest de aandacht trekken van nieuwe klanten. Dit bord was supergemakkelijk te installeren en het is 24/7 zichtbaar, dus ik ben zeer tevreden.
Goed materiaal
Eenvoudige installatie
Ik zou graag meer stijlen willen zien
Vertaald uit: en