RGB LED feestbril met diverse animaties

Code: 27-029
196,90 U$ Prijs excl. VAT: 164,09 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
Crypto
+

RGB LED partybril met diverse animaties - programmeerbare LED showbril met 68 full colour pixels. Je wordt een wandelende lichtshow.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

RGB LED partybril met diverse animaties - programmeerbare LED showbril met 68 full colour pixels. Als u in het middelpunt van de belangstelling wilt staan en overal wilt excelleren, geloof dan maar dat deze bril uw beste keuze is. Je kunt kiezen uit het enorme aantal animaties dat op je RGB-bril verschijnt.

Elke dag kun je de kleurenanimatie veranderen en je zult er nog steeds veel plezier aan beleven. Ze zijn de beste manier om aandacht te krijgen op feesten, concerten of discotheken. RGB LED partybril heeft geen ingebouwde batterij. Om het te gebruiken, moet u een externe oplader aansluiten als optionele accessoires.

RGB LED-bril is een programmeerbare bril met 68 full-colour pixels op de voorkant. LED's kunnen verschillende kleuren weergeven door de niveaus van rode, groene en blauwe kleur te mengen. Evenals LED-scherm op de computer of telefoon. De geïntegreerde microcontroller Arduino bestuurt de kleur van elke pixel om een breed scala aan kleurrijke animaties weer te geven. Hoewel leds helder zijn van buitenaf, echt helder ... ze zijn bijna onzichtbaar van binnenuit. U kunt vrij gemakkelijk door de spleten van glazen kijken.

Waarschuwing: wanneer u deze bril draagt, staat u in het middelpunt van de belangstelling! Een bril is niet over het hoofd te zien en je krijgt direct het contact met mensen. Je wordt een wandelende lichtshow en de mensen die je tegenhoudt, houden je tegen om met je te praten.

Wat krijg je? U ontvangt een LED-paneel met 68 full-colour pixels, besturingskaart, reserve "hacker" -bord voor het toevoegen van uw eigen schakeling en installatiekit vereist voor montage van frame + kleine inbussleutel. Ook krijg je een speciale dunne kabel om aan te sluiten op de stroombron. USB-kabel is erg dun voor een optimale draagbaarheid.

RGB LED-bril

RGB-brillen worden uitsluitend gemaakt van zorgvuldig ontworpen printplaten. Typisch is de PCB (printplaat) verborgen in de omsloten ruimte, maar we hebben 3D-modellering en nauwkeurige fabricagetechnieken gebruikt om een puzzelstructuur te creëren die erg sterk is. Ze zijn opgevouwen en uitgevouwen, net als de huidige zonnebrillen. Alle elektronische componenten zijn zichtbaar. We raden aan om op te letten dat u niet direct op de grond en in het water valt.

De set met RGB-brillen wordt geleverd met elektronische componenten, volledig gemonteerd, maar vereist enige mechanische installatie (zonder solderen). Je moet verschillende stukjes in elkaar zetten (het is best leuk en het duurt ongeveer 15 minuten), installeer de acht schroeven en sluit de kabel aan. Het pakket wordt geleverd met inbussleutel, je hebt ook een kleine kruiskopschroevendraaier, een kleine tang of pincet en veiligheidsdraad of lijm nodig.

Krachtbron. In tegenstelling tot eenkleurige LED Matrix-bril, hebben de RGB-glazen een geïntegreerde batterij. Vereist veel meer energie, dus hebben we besloten om een dunne USB-stroomkabel toe te voegen die kan worden aangesloten op een breed scala aan draagbare USB-oplaadbare batterijen (u kunt deze in onze e-shop kopen als een optioneel accessoire).

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling