LED feestbril met eigen scrollende tekst

Code: 27-027
218,90 U$ Prijs excl. VAT: 182,41 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
Crypto
+

LED feestbril met eigen scrollende tekst - Schrijf je bericht !! Programmeer uw eigen tekst op basis van uw stemming of kies uit een verscheidenheid aan vooraf ingestelde animaties.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

LED feestbril met eigen scrollende tekst - Schrijf je bericht !! Programmeer uw eigen tekst op basis van uw stemming of kies uit een verscheidenheid aan vooraf ingestelde animaties. Deze programmeerbare LED partybril (witte LED) heeft eigen software. Levensduur van de 400 mAh Li-on-batterij is maximaal 4-5 uur, afhankelijk van de geselecteerde helderheid en ontwerpen. Bril wordt opgeladen via de USB-kabel (benodigde kabels meegeleverd).

Voel je je geweldig? Schrijf de juiste tekst en geloof dat u overal in het middelpunt van de belangstelling staat! Met deze programmeerbare LED-bril zullen alle ogen op jou gericht zijn. Ze zijn de beste manier om de aandacht te trekken op feestjes, concerten of disco's.

LED programmeerbare bril

U kunt uw eigen berichten maken via leds aan de voorkant van de bril, of kiezen uit verschillende animaties. Elke computer met een USB-poort kan worden gebruikt om nieuwe berichten en ontwerpen te uploaden.

LED-brillen hebben een Arduino-compatibel circuit ingebouwd in de rechter brilpoot en de oplaadbare batterij is ingebouwd in de linkerpoot. Met de meegeleverde software de Arduino IDE verander je eenvoudig de scrollende sms-berichten naar wat je maar wilt. We werken ook aan een gebruiksvriendelijk programma dat beginners helpt om hun eigen geanimeerde patronen te ontwikkelen.

LED-brillen zijn gemaakt van PCB (printplaat) voor een unieke uitstraling en gemakkelijke toegang voor elektronische onderzoekers. Dit betekent dat een bril uit de buurt moet worden gehouden van metalen voorwerpen zoals sleutels en sieraden die kortsluiting in de elektronica kunnen veroorzaken. Als ze in contact komen met water of vloeistof, moeten ze volledig droog zijn voor het volgende gebruik. Ze zijn ook net zo kwetsbaar als alle andere elektronische apparaten, dus wees voorzichtig als u ermee omgaat.

Alle plastic onderdelen van LED-brillen zijn gemaakt met behulp van geprinte RepRap 3D-technologie.

Technische specificaties:

  • 166 leds
  • 256 niveaus van LED-helderheidsregeling
  • 400 mAh lithiumbatterij
  • Opladen via USB-kabel
  • Ingebouwde USB RS232-converter

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling