Harige badmode met de print van een mannenlichaam - lichtbruin

Code: 200-011
88,00 U$ Prijs excl. VAT: 73,34 U$
uitverkocht Sorry, maar dit product is uitverkocht. Dit product is niet langer verkrijgbaar.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank

Harige zwemkleding met de print van een mannenlichaam - lichtbruin, zijn unieke strandzwempakken voor de zomer die ieders aandacht trekken.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Harige badmode met de print van een mannenlichaam - lichtbruin - zijn unieke strandzwempakken voor de zomer die ieders aandacht zullen trekken. Ontketen de hete discussies en creëer grappige situaties wanneer mensen naar je kijken in dit exclusieve badpak. Het is een controversieel maar grappig zwempak uit één stuk dat de indruk wekt van een mannelijk lichaam, zodat de vrouwen eruit zullen zien als mannen. Badpakken zijn versierd met een model van een mannenlichaam met uitgebreide details zoals tepels, zichtbare bierbuik, de harige plaatsen op de meest voorkomende gebieden - borst, rug, kruis, billen en buik.

Wil je tijdens het zomerseizoen onvergetelijk zijn en met iets nieuws naar de zee komen? Deze dameszwempakken zijn een goede keuze! Laat aan de wereld om je heen zien dat je cool bent en gewoon plezier hebt.

Dameszwemkleding met mannelijk lichaam lichtbruin

U hoeft zich geen zorgen te maken over een badpak van lage kwaliteit, dat weet u zeker! Deze badpakken zijn van hoge kwaliteit en met de hand gemaakt van fijne materialen om comfortabel te dragen.

Bij e-shop zijn deze extravagante badpakken verkrijgbaar in drie tinten , zodat u de unieke keuze heeft om de juiste te kiezen die perfect op uw huid passen.

Dames badmode specificatie:

  • Handgenaaid in Californië
  • Gemaakt van poly-spandex materiaal, voelt zacht aan en is comfortabel om te dragen
  • Hoge resolutie print op de voor- en achterkant

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling