Harig dameszwempak met mannelijke print - donker

Code: 200-012
88,00 U$ Prijs excl. VAT: 73,34 U$
uitverkocht Sorry, maar dit product is uitverkocht. Dit product is niet langer verkrijgbaar.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank

Harig dameszwempak met mannelijke print - donker. TOP-badpakken voor warme dagen op elk strand met opvallende en niet over het hoofd geziene originele print.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Harig dameszwempak met mannelijke print - donker. TOP-badpakken voor warme dagen op elk strand met opvallende en niet over het hoofd geziene originele print. Creëer grappige situaties bij de zwembaden of aan zee, wanneer mensen naar je kijken in deze exclusieve zwembroek. Badpakken hebben een controversiële, maar vooral grappige indruk omdat ze het mannenlichaam laten zien en waarin de vrouw eruitziet als een man. Ze zijn versierd met een model van een mannenlichaam met uitgebreide details zoals tepels, zichtbare bierbuik, de harige plekken op de meest voorkomende plaatsen - borst, rug, kruis, billen en buik.

Wil jij dit zomerseizoen uniek zijn op het strand en iets nieuws bedenken? Deze harige dameszwempakken zijn een ideale manier om erbij te komen! Laat iedereen om je heen zien dat je cool bent en gewoon plezier hebt.

Gevuld dames badpak donker

U hoeft zich geen zorgen te maken over een badpak van lage kwaliteit, dat weet u zeker! Deze badpakken zijn van hoge kwaliteit en met de hand gemaakt van fijne materialen om comfortabel te dragen.

Bij e-shop zijn deze extravagante badpakken verkrijgbaar in drie tinten , zodat u de unieke keuze heeft om de juiste te kiezen die perfect op uw huid passen.

Dames badmode specificatie:

  • Handgenaaid in Californië
  • Gemaakt van poly-spandex materiaal, voelt zacht aan en is comfortabel om te dragen
  • Hoge resolutie print op de voor- en achterkant

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling