Mobiele houder in de auto - Automatische Qi draadloos + infraroodsensor en 360 ° draaibare pad

Code: 71-021
64,90 U$ Prijs excl. VAT: 54,09 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
Crypto
+

Autotelefoonhouder - automatische Qi wireless + infraroodsensor en 360 ° draaibare pad. Slimme telefoonhouder waar u uw mobiel veilig in kunt plaatsen.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Autotelefoonhouder - automatische Qi wireless + infraroodsensor en 360 ° draaibare pad. Slimme telefoonhouder waar u uw mobiel veilig in kunt plaatsen. Deze houder voor het draadloos opladen van telefoons ondersteunt Qi-snellaadtechnologie die speciaal is ontworpen voor de nieuwe generatie smartphonegebruikers. Sluit gewoon de meegeleverde Type C USB-kabel aan op de oplaadpoort van de autohouder (aan de onderkant van de houder) en de armen worden automatisch geactiveerd en ze zullen de mobiele telefoon stevig vastgrijpen. Nadat het apparaat (telefoon) op het oplaadoppervlak is geplaatst, begint het onmiddellijk met opladen. Dankzij de automatische infraroodscantechnologie kunt u uw smartphone eenvoudig met een enkele handbeweging in de houder plaatsen en deze laten opladen.

Automatische houder voor mobiele telefoon in de auto

Autotelefoonhouder

Veel auto's hebben nu ingebouwde USB-poorten, waardoor auto-opladen mogelijk is, maar zo'n oplossing is misschien niet perfect omdat het opladen vaak traag en omslachtig is. Daarom is het toevoegen van een houder voor het draadloos opladen van de auto zo belangrijk, omdat deze efficiënt en gemakkelijk kan opladen. Deze houder voor het draadloos opladen van mobiele telefoons in de auto is een universele oplossing voor smartphones en is ontworpen om de rijervaring veilig te verbeteren. Gebruik gewoon het bereik, de kracht en de stabiliteit van de telescopische arm om de ideale positie voor uw smartphone te vinden.

Mobiele autohouder - Automatische XMount

Voor veel autobezitters is een telefoonhouder in een auto een essentieel accessoire voor veilig rijden en comfortabel rijden. Een autohouder van goede kwaliteit helpt u uw rijervaring te verbeteren en comfortabeler te maken. Deze automatische autohouder is echter veel meer dan alleen een standaard telefoonhouder. Deze automatische autohouder voor het draadloos opladen van mobiele telefoons combineert een geweldig design met krachtige functies . Het brengt de auto naar een ander niveau. U hoeft geen tijd te besteden aan het aanpassen van de houder en het handmatig plaatsen van de telefoon. U kunt binnen een seconde beginnen met opladen en u concentreren op het rijden.

Smartphonehouder met oplader - LEXUMA XGERM

Slimme telefoonhouder

De Qi- functie voor draadloos opladen is speciaal ontworpen voor de nieuwe generatie smartphonegebruikers. U kunt binnen een seconde beginnen met opladen en u concentreren op het rijden. De temperatuur van de auto in de zomer kan oplopen tot 60 graden. Zelfs bij hoge temperaturen wordt onze Xmount nog steeds aan het dashboard bevestigd met een nauwsluitend polypropyleen kussentje . Deze PP-pad kan zelfs bij zeer hoge voertuigtemperaturen aan het dashboard blijven kleven en dankzij dit zal Xmount stevig worden bevestigd, zelfs bij hoge temperaturen.

Autohouder met draadloos opladen

mobiele autohouder

De draadloze autoladerhouder in de auto is een van de best verkochte autoaccessoires in de VS en Europa. Met de modernste technologieën zoals een snel Qi-oplaadgebied , infraroodsensor en een krachtige telefoonhouder , is deze automatische autohouder een onmisbaar accessoire voor uw auto's. U kunt genieten van de meest comfortabele rijervaring die u ooit hebt meegemaakt. Het is vermeldenswaard dat de draagarmen van de houder automatisch de grootte van uw telefoon kunnen detecteren en de breedte van de armen kunnen aanpassen om de telefoon vast te houden. De draagarmen zijn in staat om telefoons van elke op de markt verkrijgbare afmeting stevig vast te houden.

3 in 1 oplossing - multifunctionele houder

Mobiele telefoonhouder op voorruit, dashboard of ventilatie bevestigd - met Qi snelladen

autohouder infrarood sensor

360 graden rotatie

Volledige rotatie van 360 graden geeft u de beste kijkhoek

360 graden rotatie van de autohouder

Infrarood sensor

Dankzij de automatische infraroodscantechnologie kunt u uw smartphone eenvoudig met een enkele handbeweging in de houder plaatsen en opladen.

infraroodsensor - draadloze houder voor smartphone

Handige bediening

U kunt Google Map, inkomende oproepen en berichten op een gemakkelijkere manier bekijken

autohouder voor mobiele telefoon automaat

Compatibiliteit

De houder is compatibel met verschillende soorten ventilatieopeningen (ventilatie)

mobiele telefoonhouder voor ventilatieopeningen - compatibiliteit

Gemaakt van superieure materialen en met behulp van toptechnologie

draadloze houder in de auto

Draadloze autolader:
1. Openen / sluiten van de draagarmen met automatische infraroodsensortechnologie - de smartphone laadt automatisch op wanneer deze in de houder wordt geplaatst
2. Touch-knop voor eenvoudig loskoppelen van de smartphone van de houder met één vinger - garandeert comfort en veilig rijden
3. Werkt met alle smartphones met Qi draadloos opladen
4. Brede compatibiliteit - geschikt voor de meeste mobiele telefoons
5. Stabiele verbinding - PP (polypropyleen) pad is aangepast voor veilige bevestiging. Zelfs als de temperatuur van het voertuig hoog is, valt de Xmount-houder niet gemakkelijk.
6. Indicatoren: Rood LED-lampje - Stand-by, Blauw LED-lampje - Opladen

Specificaties:

De kleur zwart
USB-poort: USB-TYPE C
Certificatie: RoHS, CE-RED, FCC, Qi
Vermogen: 5 W, 7,5 W (Apple), 10 W (Samsung)
Ondersteunt Qi-opladen / infraroodsensor / 360 graden rotatie
Uitgang: 9V / 1,2A, 5V / 1,5A
Afmetingen: 126 x 70 x 21 mm
Gewicht: 100 gram

Verpakkingsinhoud:

1x autotelefoonhouder
1x Zuignap 360 ° draaibare houder voor dashboard / voorruit
1x autoventilatiehouder (ventilatieopeningen)
1x USB-kabel type C

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling