Suikerspinmachine - Nostalgia RETRO suikerspinmachine

Code: 11-544
64,90 U$ 49,50 U$ Prijs excl. VAT: 41,25 U$
uitverkocht Sorry, maar dit product is uitverkocht. Dit product is niet langer verkrijgbaar.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank

Suikerspinmachine - Nostalgia RETRO suikerspinmachine voor thuis. Met de suiker-suikerspinmaker geniet je van suikerspin zoals in een pretpark.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Suikerspinmachine - Nostalgia RETRO suikerspinmachine voor thuis. Met de suiker-suikerspinmaker kunt u genieten van suikerspin zoals in een pretpark of een ander feest. Met een compacte machine die een nostalgisch retro design heeft en zeer eenvoudig in gebruik is, maak je suikerspin in het comfort van je eigen huis. Deze onmisbare suikerspinmaker zal de beste blikvanger zijn op kinderverjaardagen en zomerfeesten.

Suikerspinmaker voor thuis in retro-design - suikerspinmachine

Suikerspin kost niet veel om te maken, maar het is waardevoller voor uw kinderen dan u denkt. Kinderen beleven er plezier aan bij een bezoek aan de dierentuin, pretparken of festival. Als je familiefeesten of kinderverjaardagsfeestjes leuker wilt maken met suikerspin, haal dan deze suikerspinmaker in huis.

suikerspin machine katoen retro stijl

Retro suikerspin maker ontwerp

Naast de mogelijkheid om suikerspin te bereiden, zal de maker op het eerste gezicht indruk op u maken met zijn uiterlijk, alsof hij is teruggekeerd uit de jaren 50. Je kunt het gebruiken om suikerspin te maken, zowel van kristalsuiker als van verschillende snoepjes. Dit levert je kleurrijke, vrolijke suikerspin op. Daarnaast is het maken leuk en maak je er kinderen blij mee.

suikerspin automaat

Eenvoudige productie van watten

De suikerspinmaker is zeer eenvoudig te bedienen. Voeg gewoon suiker toe, zet de machine aan en nadat de suikervezels zijn gevormd, wikkel je ze om de houten stokjes. Als je de suikerspin gekleurd wilt hebben, voeg dan gewoon een paar druppels kleurstof toe.

suikerspin machine retro ontwerp

Gemakkelijk schoon te maken en op te bergen

De machine is zeer compact en demonteerbaar , dus gemakkelijk schoon te maken en neemt weinig ruimte in beslag. In de verpakking zit een suikermaatbeker. Als je in een paar minuten suikerspin wilt maken en je kinderen een plezier wilt doen, zal de suikerspinmaker je zeker aangenaam verrassen.

Specificatie:

  • Het is gemakkelijk schoon te maken
  • Wordt geleverd met een EU-adapter
  • Materiaal: ABS
  • Afmetingen: Ø 31 x 25 cm
  • Gewicht: 1,17 kg

Verpakkingsinhoud:
1x suikerspin maker

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling