Magnetronstoomreiniger in de vorm van een grappig LADY-personage

Code: 11-524
9,90 U$ 4,40 U$ Prijs excl. VAT: 3,66 U$
uitverkocht Sorry, maar dit product is uitverkocht. Dit product is niet langer verkrijgbaar.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank

Magnetronstoomreiniger in de vorm van een grappig LADY-personage is het perfecte hulpmiddel om uw magnetron perfect schoon te maken.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Magnetronstoomreiniger in de vorm van een grappig LADY-personage is het perfecte hulpmiddel om uw magnetron perfect schoon te maken. Voeg gewoon water toe aan de container en zet de magnetron 5 tot 8 minuten aan op maximaal vermogen. Kijk hoe de stoom uit het hoofd van het kleine beeldje stijgt terwijl het letterlijk opwarmt van woede. Stoom maakt het achteraf reinigen van de magnetron heel eenvoudig. De stoomreiniger is een geweldige uitvinding die niet alleen de magnetron perfect reinigt, maar er ook nog eens mooi uitziet. Het zal ook ideaal zijn als praktisch geschenk.

Magnetronreiniger LADY door middel van stoom

Magnetronreiniger LADY door middel van stoom

Reinigt van vet, vet en andere onzuiverheden

In bijna elk huishouden wordt een magnetron gebruikt. Niemand houdt van haar wassen. Het kan ons uitputten en vooral veel tijd kosten. Deze uitstekende uitvinding zal door iedereen worden gewaardeerd. Een magnetron afwassen was nog nooit zo eenvoudig. Boze moeder laat stoom vrij, waardoor ze de magnetron reinigt van vet, vet en andere onzuiverheden. Het vuil lost gemakkelijk op en de toegevoegde azijn elimineert bacteriën perfect.

boze moeder voor het schoonmaken van de magnetron met stoom

Eenvoudige bediening

Daarom is de magnetronstoomreiniger het juiste hulpmiddel, die na het starten stoom afgeeft en de magnetron reinigt van vet, vet en andere onzuiverheden. Giet bij gebruik gewoon azijn en water in de maatbeker en plaats het figuur in de magnetron. Vervolgens zet je de magnetron aan en kan het schoonmaken beginnen. Wanneer het personage alle stoom afgeeft, opent u gewoon de magnetron en veegt u deze af met een droge doek. Het vuil lost op en als je azijn aan het water toevoegt, elimineer je de bacteriën. Het is schoon en klaar om de volgende lunch of diner op te warmen.

Specificatie:

  • Het is een leuk cadeau
  • Het is gemakkelijk te gebruiken en effectief
  • Materialen: ABS
  • Productafmetingen: 11 x 8,5 x 13,5 cm
  • Gewicht: 90 gram


Verpakkingsinhoud:

1x magnetron stoomreiniger

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling