Kostuum - Iron Man

Code: 91-002
64,90 U$ Prijs excl. VAT: 54,09 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

Kostuum - Iron Man - ons gloednieuwe morph-pak is het beste Iron Man-kostuum dat je kunt kopen. Transformeer in 's werelds grootste held als Tony Stark

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Kostuum - Iron Man - ons gloednieuwe morph-pak is het beste Iron Man-kostuum dat je kunt kopen. Transformeer in 's werelds grootste held als Tony Stark. En voor de eerste keer in de geschiedenis kun je met dit Licensed Iron Man-kostuum schieten met handrepulser. Carnival Morph Costumes, die het beste zijn voor Halloween, carnaval, discotheek, in een club, op een feest of festival, zijn de beste investering voor jou als je aandacht wilt trekken en vooral cool wilt zijn. Geschikt als speciaal cadeau voor dierbaren. Kostuums kunnen online worden gekocht in onze e-shop. En bereid je voor op veel foto's en video's, want je zult in het middelpunt van de belangstelling staan.

Ironman kostuum

Carnavalskostuum - dubbele stiksels rondom de binnenkant van het kostuum zorgen voor een lange levensduur, terwijl twee ritsen snel en gemakkelijk morphing en demorphing mogelijk maken. Een speciale combinatie van materialen zorgt voor een grotere aantrekkelijkheid van het pak en 13% spandex (elastaan) garandeert niet alleen een geweldig ontwerp , maar ook een comfortabel draagcomfort.

Kostuums zijn zorgvuldig ontworpen door onze geheime elastaanmix, wat betekent dat ons kostuum beter bij je past, langer meegaat en je urenlang plezier zal bezorgen. Met zoveel geweldige patronen kun je Morphen naar je favoriete superhelden, geweldige dieren en enge Halloween-monsters.

Voor meer informatie:

Meer plezier, meer actie, meer vrienden, meer verhalen en ervaringen
Gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen voor maximaal comfort en duurzaamheid.

morph carnaval kostuums tafel maten

Morph-pak past niet zo goed als gewone kleding! Bekijk a.u.b. zorgvuldig onze maattabel om er zeker van te zijn dat u de juiste maat kiest. Het kiezen van een morph-kostuum is gebaseerd op de lengte, dus maak je geen zorgen als je een grotere of kleinere kledingmaat hebt.

Productbespreking (1)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Fil

pak maat

Filip Daniel reageren

Hallo, ik wil iets vragen over de maat. Ik ben 190 cm lang, dus ik weet niet zeker of de XL-maat mij nog zal passen? Bedankt

Vertaald uit: cs
Cool Mania

Kostuum - Iron Man

Mario Bruchanik reageren

Hallo, ja volgens de tabel zou het bij je moeten passen.

Vertaald uit: cs
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling