Beste Halloween-maskers en -kostuums voor carnaval: TOP #13-tips

Beste Halloween-maskers en -kostuums voor carnaval: TOP #13 tips (ideeën), niet alleen voor kinderen (kind), maar vooral voor volwassenen. Enge kostuums geest, monsters, helden en zo.. 31 oktober is de tijd voor alle geesten en monsters, maskers en kostuums, want dat is Halloween. Dus laten we een eng carnavalskostuum of -masker aantrekken en waarom roepen we niet hoeuuuu... en laten we een beetje bang zijn :)

In de geschiedenis wordt gezegd dat op de eerste dag van november de zielen van de doden verschijnen en ze proberen alle levende mensen te beheersen en het menselijk lichaam binnen te dringen. En dus riepen mensen om hulp om zich tegen deze geesten te beschermen: verlicht de dag op Halloween . Eerst in de vorm van kaarsen, lantaarns of kolenvuur tot een kaars in uitgesneden pompoenen in de vorm van een gezicht, terwijl deze traditie tot op de dag van vandaag voortduurt.

Halloween-maskers en kostuums

Tot voor kort was deze feestdag in ons land niet zo wijdverspreid, het is algemeen bekend dat Halloween de meest traditionele is in de VS, waar deze feestdag al sinds de 19e eeuw wordt gevierd. Mensen, vooral kinderen en jongeren, dragen tijdens Halloween verschillende carnavalskostuums en enge maskers , en geschilderde gezichten zijn ook een teken dat ze bedoeld zijn om boze geesten en kwade machten af te weren. Tegenwoordig is deze feestdag vooral een tijd van plezier en een adrenaline-aangedreven avontuur, en trekt vooral kinderen aan, die carnavalsmaskers voor kinderen maken of dragen en van deur tot deur gaan om de bewoners van huizen en appartementen bang te maken, en ze geven ze cadeau met snoep of fruit, voornamelijk in Amerika, Australië en andere landen.

carnavalskostuums en Halloween-maskers

Hier is Halloween niet zo gebruikelijk als in Amerika, maar naarmate de tijd verstrijkt, beginnen er in ons land verschillende Halloween-feesten, enge feesten, gemaskerde carnavals of Halloween-disco's plaats te vinden, waar je de mysterieuze magie van een onbekend masker kunt ervaren op een Halloweenfeest, en dat brengt veel plezier en avontuur met zich mee. Sommigen hebben Halloween al ervaren als een andere feestdag die lijkt op Pasen of Kerstmis, dus versieren ze hun huis met pompoenen of decoraties in de griezelige Halloween- stijl en hebben ze een leuke avond voor de tv, als ze naar een spook- of horrorfilm kijken.

Maar wie echt graag bang wil zijn en de Halloween-vakantie niet zomaar verlaat, kan niet het hele jaar wachten om een carnavalskostuum of een griezelmasker aan te trekken. En hoe magisch is de griezelige Halloweennacht , want zelfs kinderen op school kijken er al naar uit wanneer ze voor het kindercarnaval maskers mogen dragen, zoals een heks, duivel, skelet, dood, tovenaar, monster of wezen, spiderman , superman, Harry Potter, prinses, krijger, een dier of andere carnavalskostuums voor kinderen .

Halloween gaat niet over hoe je kinderen of volwassenen bang moet maken, het gaat vooral om plezier, adrenaline en avontuur om met je masker of kostuum een beetje angst te veroorzaken en een gevoel van aangename angst te veroorzaken :)

Volwassenen en jongeren kunnen niet wachten op het Halloweenfeest of de disco, wanneer ze enthousiast kiezen voor carnavalsmaskers zoals bloeddorstige dieren, weerwolven of onsterfelijke vampiers, of Halloween-maskers zoals een enge en morbide zombie of lijk, mummie en andere Halloween-maskers . En natuurlijk hoeven alle kostuums voor kinderen niet eng, lelijk en vreselijk eng te zijn. Kies gewoon een niet-eng Halloween-masker zoals een Spiderman, Ironman, mummie, Ironman of terminator, cyclops, clownkostuum of draag gewoon enge accessoires zoals een stropdas of handschoenen.


En waar vind je deze Halloweenkostuums, griezelmaskers of carnavalskostuums ? Onze e-shop Cool-mania heeft een ruime keuze aan maskers en kostuums klaar voor deze Halloween-vakantie. Je hoeft alleen maar in ons aanbod te duiken en plezier te hebben of jezelf bang te maken terwijl je het juiste masker kiest. En hier ben je, we hebben enkele van onze tips voor carnavalsmaskers en Halloween-kostuums voor je voorbereid, en we zullen erg blij zijn als onze Halloween-kostuums en -maskers voor perfect plezier en een aangenaam enge nacht zorgen :)

#14 Grinch (groene elf) gezichtsmasker met handschoenen

carnaval kostuum gezichtsmasker beste kostuums grinch

Grinch (groene elf) gezichtsmasker met handschoenen - voor kinderen en volwassenen voor Halloween of carnaval. Grinch-kostuum (masker) gemaakt van 100% natuurlijk latex, dat milieuvriendelijk en niet-giftig is. Zien en ademen door de mond en neus van het masker is comfortabel en ademend. Dit latex masker in de vorm van de Grinch is daarom een absoluut ideale en originele keuze voor Halloween, carnaval, gemaskerd bal, diverse feesten, verjaardagsfeestjes en dergelijke. Onze Grinch-maskers komen het beste tot hun recht op Halloween, carnaval, disco, in een club, op een feest of festival, ze zijn de juiste investering voor jou als je indruk wilt maken en vooral cool wilt zijn.

#13 Geluidsgevoelige LED   Onderwereld masker

tanden gezichtsmasker halloween enge maskers

Iedereen die de film Underworld heeft gezien, zal zich afvragen waarom dit Halloween-masker zoveel tanden heeft! Gelukkig is dit masker onschadelijk, absoluut niet bijtend en zelfs een beetje charmant, aangezien het een geluidsgevoelig DJ-gezichtsmasker is dat flitst op de muziek. Hij is daarom perfect geschikt voor een Halloweenfeest, een discotheek of een gemaskerd carnaval . En het is zeer effectief, vooral als het in volledige duisternis begint te flitsen en dan hebben we al spijt van de persoon naast je die dit masker draagt :)

#12 LED-zuiveringsmaskers

masker halloween zuiveren

Wil je plezier hebben op een Halloweenfeest of een gemaskerd carnaval , maar wil je door niemand herkend worden? Zet dus het PURGE-masker op en ervaar het opwindende gevoel iemand anders te zijn, in ieder geval voor een tijdje. LED-maskerreiniging voor Halloween - een universeel masker voor iedereen. LED-maskers met enge of horrormotieven trekken in ieder geval letterlijk op het eerste gezicht de aandacht. Een gloeiend zuiveringsmasker of schedelmasker zie je immers niet elke dag.

#11 LED-verlichte stropdas en LED-vlinderdas

led-stropdas halloween-maskers led-neonboogmasker voor Halloween

Bent u een beetje een conservatief type en draagt u niet overhaast opvallende maskers of kostuums, en gaat u naar een Halloweenfeest of discotheek, trek dan deze LED-stropdas of LED-vlinderdas aan en voldoe zo aan de voorwaarde van het dragen van een masker . Of met deze oplichtende LED-stropdas en deze LED-vlinderdas is een geschikte manier om met maskers naar een feest in de geest van Halloween of carnaval te komen, en zo met een masker op te komen of gewoon samen met anderen in carnavalskostuums of maskers te passen.

#10 LED-knipperende handschoenen - Skelet

LED-gloeiende skelethandschoenen

Deze skelethandschoenen met LED-verlichting zijn perfect voor Halloween-feesten , discotheken of gemaskerde carnavals. Uiteraard zijn ze ook geschikt als origineel cadeau . Als je cool wilt zijn en indruk wilt maken, of als je graag in het middelpunt van de belangstelling staat, zullen deze LED-handschoenen zeker veel aandacht trekken en zijn ze het meest effectief in het donker, precies in de sfeer van Halloween :).

#9 SPIDERMAN-gezichtsmasker

spiderman halloween-masker

Wil je een superheld zijn met verbazingwekkende kracht , uithoudingsvermogen en snelheid, en vooral een cool en goed mens? Wees dus de SPIDERMAN! Dit latex Spiderman-masker is daarom een absoluut ideale en originele keuze voor Halloween, carnaval, gemaskerd bal, diverse feesten, verjaardagsfeestjes.

#8 BATMAN - gezichtsmasker

Halloween-maskers in de vorm van Batman

En we hebben nog een superheld uit de strips en uit de film: BATMAN , die bekend staat om zijn duistere en mysterieuze persoonlijkheid , die de misdaad bestrijdt in Gotham. Met het Batman-masker kun je in deze symbolische figuur veranderen en de bewaker van de gerechtigheid worden op verschillende kostuumevenementen zoals Halloween, rave-feesten of gemaskerde bals.

#7 Gezichtsmasker - JOKER

Halloween-vormig masker - JOKER

ChaoZZZZZ en onvoorspelbaarheid , dit zijn de belangrijkste kenmerken van het iconische personage, dat iedereen denk ik ook kent vanwege zijn onderscheidende uiterlijk, en vooral vanwege zijn brede, bloedige glimlach, die je niet aan het lachen maakt... Wie is dit? Met deze man genaamd JOKER is het moeilijk om mee te knoeien, omdat je nooit weet wat hij van plan is. Een uitstekend Halloween gezichtsmasker voor elk feest, carnaval, kattenfeest of disco.

#6 JIGSAW Halloween-masker

Halloween eng gezichtsmasker puzzel

Met dit masker vertegenwoordig je dus zeker de horrorwereld perfect. JIGSAW-masker brengt een dosis duisternis en angst en geeft je Halloween-personage een griezelige en mysterieuze uitstraling. Jigsaw, ook bekend als John Kramer, is een fictief personage uit de serie horrorfilms "Saw", hij behoort zeker tot de populaire Halloween-maskers of voor feest- of gemaskerde bals.

# 5 Spiderman-kostuum

morph carnaval spiderman kostuum

Maar niet alle carnavalskostuums of Halloween-maskers ze moeten eng en griezelig zijn. Het Spiderman-kostuum is even interessant en geschikt voor zowel Halloween als carnaval . Ik denk tenslotte dat bijna elke jongen en zelfs een man een komiek of een echte held wil worden die tegen het kwaad vecht, de onschuldigen verdedigt en de wereld redt :)

#4 Halloween-dinosauruskostuum

dinosaurus halloween kostuum

Dit kostuum kan dus echt niet over het hoofd worden gezien :) Dinosauruskostuum - opblaasbaar dinosauruskostuum tot 2,2m - XXL-formaat als carnavalskostuum voor man of vrouw (volwassenen) voor carnaval of Halloween. Als je dit kostuum tijdens de Halloween-vakantie naar een discotheek draagt of jezelf op straat verkoopt, kun je er zeker van zijn dat je op elk feest of viering voor veel herrie en veel plezier zult zorgen.

#3 PAARDhoofdmasker

Halloween paardenhoofdmasker
Ben je boos op school, op het werk of op je partner thuis? Dit alles is voorbij, zet het paardenmasker op je hoofd en kam je perfecte manen. Voel je het, ja? Geen stress meer, je borst zwelt op, je hart klopt op volle toeren - je hoeft je geen zorgen meer te maken over alledaagse menselijke problemen, want je bent een paard en je bent eindelijk vrij ! PAARDENhoofdmasker voor een Halloweenfeest , een discotheek of een verjaardagsfeestje, met dit masker zorg je overal voor gelach en plezier.

#2 Halloweenkostuum BANAAN

kostuum banaan carnaval masker
Als je er origineel uit wilt zien op een gemaskerd bal of gewoon plezier wilt hebben op een verjaardagsfeestje met vrienden, dan is dit kostuum de juiste keuze. Als je een grappig kostuum wilt kopen, dan is dit BANANA-kostuum iets voor jou! Het kostuum is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Carnaval kostuum perfect voor Halloween of een ander feest.

#1 Vampiertanden - Dracula

vampiertanden voor Halloween-feesthoektanden

Wanneer het Halloweenfeest in aantocht is, zijn deze vampiertanden de perfecte aanvulling op de vampieroutfit. Halloween Vampiertanden zoals Dracula zijn eng en perfect voor elk ravefeest, Halloween, gemaskerd bal of feest. Plak ze op je eigen hoektanden, breng wat rode verf aan, zoals nepbloed, en het effect zal volkomen overtuigend zijn, en misschien zal iemand je toestaan een hapje te nemen :)