Beste GPS-locators - tracker voor auto's ter wereld: TOP #10 tips

Beste GPS-locators (tracker of trackingapparaat) voor auto's ter wereld: TOP #10 tips voor jou. Wagenparkvolgsystemen voor het online volgen (monitoren) van auto's of andere voertuigen die ooit zijn geproduceerd. GPS-locatietracking is een van de meest gebruikte methoden voor positionering en locatie over de hele wereld geworden. Deze technologie wordt gebruikt in computers, smartphones, jacht en transport, zowel in de professionele als privésfeer. Vandaag zullen we kijken naar de beste GPS-trackers op de markt.

gps-locators beste volgapparaten

GPS is een afkorting van het Engelse Global Positioning System. Het is een systeem van 27 satellieten die boven onze aarde zweven op een hoogte van 20.000 km. De baan van deze satellieten is zo ingesteld dat minimaal 4 satellieten elke plek op aarde kunnen volgen. Van het totale systeem zijn 24 satellieten actief, waarvan er 3 inactief zijn en als reserve dienen. GPS-locatietracking kan de positie van een statisch of bewegend object bepalen met een nauwkeurigheid van 5 meter. Voor een dergelijke nauwkeurige lokalisatie worden GPS-locators gebruikt.

Hoe kies je de meest geschikte GPS-locator?

Er zijn verschillende criteria waarmee u rekening moet houden. Waarschijnlijk is de eerste de GROOTTE die de gps-tracker heeft . Voor de lokalisatie van kleinere objecten of mensen zal het redelijker zijn om een compacte GPS-locator te kiezen, en voor het volgen van grote objecten zoals vrachtwagens kan een groter formaat met een grotere batterij geschikt zijn. LEVENSDUUR VAN DE BATTERIJ is ook belangrijk. Voor het langdurig volgen van een object is het raadzaam om te kiezen tussen kabelzoekers met batterijen met een hoge capaciteit, bijvoorbeeld van 6000 - 10000 mAh - een dergelijke online GPS-tracking kan 5 jaar in de stand-bymodus werken.

Naast tracking kan een GPS-tracker nog een aantal andere dingen doen, een andere parameter waarmee rekening moet worden gehouden bij de keuze. Er zijn bijvoorbeeld GPS-trackingmodules, waarmee je via je telefoon kunt LUISTEREN wat er in de omgeving van de locatie gebeurt . Op dezelfde manier beschikt de GPS-module ook over BESCHERMING TEGEN ONGEAUTORISEERDE DEMONTAGE, manipulatie of manipulatie. Sommige modellen kunnen u zelfs waarschuwen bij inbraak in de auto door een SOS-signaal/oproep naar een standaardtelefoonnummer te sturen. De GPS-locator in de auto kan bijvoorbeeld ook buiten geplaatst worden, en in dat geval is het goed om te weten wat de vorm van bevestiging is of de WEERSTAND TEGEN INVLOED VAN BUITENLAND (stof, water), of deze een IP 67-waterdichtheid heeft. Last but not least gaat het om de daadwerkelijke werking en overdracht van het signaal, en dus of het om DUBBELE (LBS+GPS) of DRIEVOUDIGE (LBS+GPS+WIFI) locatietracking gaat .

Dus wat je ook leuk vindt, hier zijn onze tips voor de Top 10 GPS-locators die zeker toepassing zullen vinden bij het volgen van de verplaatsing van eigendommen en mensen.

#10 Miniatuur GPS-locator voor het volgen van mensen met actief luisteren - Qbit

miniatuur gps-locator

GPS-tracking - een miniatuur GPS-locator voor het volgen van voornamelijk mensen die actief luisteren - Qbit (gewicht slechts 31 g) is ideaal voor het volgen van de locatie van uw kinderen, senioren of eigendommen . Hij valt op door zijn compacte, lichtgewicht ontwerp voor uitstekende mobiliteit en betrouwbaarheid. Hij is bestand tegen extreme omgevingen en is waterdicht (voldoet aan de IPX5-norm). Het tracking device is uitgerust met een GPS-systeem en zorgt ervoor dat u de locatie in realtime kunt bekijken vanaf een pc, tablet of smartphone.

De levensduur van de geïntegreerde batterij zorgt voor maximaal 3 dagen gebruik. Een handige functie is om op afstand via een mobiele telefoon actief te luisteren naar de gebeurtenissen rondom het Qbit-apparaat. Ook tweerichtingstelefooncommunicatie is mogelijk. Als het Qbit GPS-apparaat trillingen of een hard geluid boven de 70 decibel detecteert, stuurt het een sms-bericht naar de standaard SOS-telefoonnummers , zodat je meteen weet dat de persoon die het had, zich mogelijk in een onaangename situatie bevindt.

#9 Container GPS-locator voor het volgen van verzendingsbewegingen - 3800 mAh batterij + IP66

Contajner GPS-locator

De container GPS-locator voor het volgen van de beweging van de zending is een tracking device met beveiligingsfuncties voor zwaar water- en wegvervoer. U kunt het tracking device eenvoudig aan de binnenkant van de container bevestigen met behulp van een geïntegreerde magneet . Dankzij de 3800 mAh batterij kan het GPS-apparaat bijna 60 dagen in de standby-modus functioneren . Het biedt GPS + LBS real-time positionering met dubbele precisie. Zodra de online tracker een goed GPS-signaal heeft, zal hij dit via GPS vinden. Als hij geen GPS-signaal heeft, vindt hij deze via LBS. De hoge beschermingsgraad IP66 maakt de functionaliteit van het apparaat mogelijk, zelfs in een veeleisende buitenomgeving .

Het GPS-volgapparaat vindt zijn toepassing in het containervervoer per schip en per spoor. De GPS-tracker zal ook waarschuwen voor ongeautoriseerde tussenkomst bij de installatie van het apparaat of bij het verwijderen van het apparaat. De GPS-module identificeert automatisch de huidige status van de containeromgeving en verandert de modus tussen statische modus (GPS-gegevens uploaden elke 3 uur), landtransportmodus (GPS-gegevens uploaden elke 10 minuten) en zeetransportmodus (GPS-gegevens uploaden elke 3 uur). 3 uur).

#8 OBD GPS-locator 4G met luidspreker en nauwkeurigheid tot 2,5m

GPS-locator obd-locator-tracker voor de auto

OBD GPS-locator 4G met luidspreker en nauwkeurigheid tot 2,5 m is een geweldig tracking- en veiligheidsapparaat voor auto's en bedrijfsvoertuigen . Ontvang in realtime alle benodigde informatie over het gevolgde voertuig en houd de afgelegde route en de staat van het voertuig bij. Het OBD-apparaat is compatibel met de meeste voertuigen op de markt die na 2004 zijn geproduceerd. Met dit apparaat heeft u geen probleem om uw voertuig met hoge nauwkeurigheid tot op 2,5 meter te lokaliseren. De GPS-locator heeft een ingebouwde luidspreker voor luisteren en dus stembewaking. De LED-indicatoren van de apparaatstatus - 3 LED's die de status van het apparaat signaleren - kunnen worden uitgeschakeld, waardoor de LED-signalering wordt uitgeschakeld - en de GPS-locator is daarom absoluut onopvallend.

Minimaal energieverbruik – het apparaat is uitgerust met een krachtige chip, waardoor het een ultralaag energieverbruik heeft en dus geen negatief effect heeft op de accu in het voertuig. Het is een heel klein en licht apparaatje dat je met één hand kunt vasthouden. Om deze reden kan hij gemakkelijk overal in het voertuig worden verborgen, zodat hij niet zichtbaar is voor andere mensen.

#7 4G GPS-tracker op zonne-energie - Realtime tracking IP67 waterdicht + 10000mAh-batterij

GPS-tracker voor in de auto
4G GPS-tracker op zonne-energie - tracking in realtime IP67-dekking waterdicht + 10000mAh-batterij. Zonnepaneel, magnetische oplader en IP67-waterbestendigheid maken dit apparaat ideaal voor verschillende toepassingen die een lange standby-tijd en continue optimale prestaties vereisen. LTE-communicatie met nood-GSM (2G) zorgt in vrijwel alle gevallen voor een stabiele verbinding. Naast deze functies zullen meerdere bedieningsmodi, een verscheidenheid aan randapparatuur en een reeks door gebeurtenissen geactiveerde meldingen deze kabelzoeker tot een waardevol onderdeel van uw wagenparkbeheerstrategie maken. Het is ideaal voor gebruik op schepen, vrachtwagens, bestelwagens, werkmachines, landbouwmachines , enz.

Eenvoudig opladen via zonnepaneel en magnetische oplader . Het zonnepaneel met magnetische oplader zorgt in vrijwel alle gevallen voor een lange stand-bytijd. Het apparaat kan tot 2 jaar mee op één lading, en wanneer de verbinding wordt verbroken, activeert de Hall-sensor een waarschuwing, zodat wagenparkbeheerders er zeker van kunnen zijn dat hun bezittingen voortdurend beschermd worden.

#6 Autolader 2x USB met GPS en luisteren - MULTIFUNCTIONEEL

gps-tracker in de autolader

Autolader 2x USB met GPS en afluisteren - MULTIFUNCTIONEEL geeft u in realtime voldoende informatie over het gevolgde voertuig. Op het eerste gezicht is het een klassieke autolader, maar er zit een GPS-locator in verborgen. Er is een oplader   compatibel met alle voertuigen op de markt , omdat hij op de sigarettenaansteker van de auto kan worden aangesloten. Met deze autolader kunt u zonder problemen uw voertuig lokaliseren wanneer u deze bijvoorbeeld aan uw vriendin of kind uitleent, en elimineert u daarmee ongewenste emoties en de angst of het goed gaat met de bemanning.

Het apparaat beschikt over een gratis beschikbare applicatie "TrackSolid" (iOS, Android) voor uw mobiele telefoon, waarmee u de huidige positie van het voertuig kunt volgen. In geval van nood kunt u de bijbehorende SOS-knop 3 seconden ingedrukt houden om het alarm te activeren. Het apparaat verzendt vervolgens een sms naar het standaard mobiele nummer en blijft dit nummer bellen totdat de oproep wordt ontvangen. Het apparaat ondersteunt detectie van de voertuigstatus, ongeacht of deze is gestart of uitgeschakeld. Mocht een onbevoegde persoon zonder uw medeweten het voertuig starten, dan ontvangt u direct een melding op uw mobiele telefoon. GPS-autotracking is nog nooit zo eenvoudig geweest.

#5 GPS-tracking - ULTRA-DUNNE 8 mm GPS-locator + 2500mAh-batterij - volgt de beweging van zendingen

gps-tracking - locator

GPS-tracking - ULTRA-DUNNE 8 mm GPS-locator + 2500mAh-batterij is een uitstekende, onopvallende dunne locator die geschikt is voor het volgen van zendingen , mensen of voertuigen. Onder andere plaatsbepalers valt hij vooral op door zijn formaat: met afmetingen van slechts 110x61 mm en een dikte van slechts 8 mm behoort hij tot de meest onopvallende GPS-plaatsbepalers voor tracking. Naast de klassieke functies biedt het ook detectie van het uitpakken van een object, waarbij gebruik wordt gemaakt van een lichtsensor. In de praktijk betekent dit dat als u hiermee bijvoorbeeld een pakket volgt en iemand het pakket opent, de GPS-locator dit herkent en u een melding in de vorm van een sms-bericht kan sturen met de actuele GPS-coördinaten.

Het hoofddoel is het volgen van pakketten, zendingen of goederen, maar het kan ook voertuigen of mensen volgen, en de veelzijdigheid ervan is een ander voordeel ten opzichte van andere volgapparatuur. Nadat u de simkaart in het apparaat heeft geplaatst , kunt u de locatie ervan in realtime volgen . In tijden van een mondiale economie zijn logistiek en de daarmee samenhangende bescherming en verzorging van goederen waarschijnlijk het belangrijkst. Dankzij het superdunne ontwerp kan bij elk pakket een GPS-locator (2500 mAh) worden geplaatst en wordt zo het risico op diefstal of verlies van goederen geminimaliseerd.

#4 OBD GPS-locator met een nauwkeurigheid van minder dan 10 meter

GPS-locator in OBD

De OBD GPS-locator met een nauwkeurigheid van minder dan 10 meter is een geweldig tracking- en veiligheidsapparaat voor auto's en bedrijfsvoertuigen . Ontvang in realtime alle benodigde informatie over het gevolgde voertuig en houd de afgelegde route en de staat van het voertuig bij. Het OBD-apparaat is compatibel met de meeste voertuigen op de markt die na 2004 zijn geproduceerd . Het OBD-apparaat heeft een standaardinterface, waardoor de installatie in het voertuig zeer eenvoudig is. In het geval dat een onbevoegde persoon het ODB-apparaat verbreekt, wordt u hierover onmiddellijk geïnformeerd in de vorm van een sms-bericht naar uw mobiele telefoon. Het apparaat is uitgerust met een krachtige MTK2503D-chip, waardoor het een laag energieverbruik heeft en dus geen negatief effect heeft op de accu in het voertuig.

Het OBD-apparaat ondersteunt GPS- en LBS-lokalisatie. GPS dient voor het bepalen van de positie buiten met een afwijking van maximaal 10 meter en is afhankelijk van het verkrijgen van gegevens van satellieten. En LBS is voor positionering binnenshuis (in gebouwen, kamers, bedrijven) met een nauwkeurigheid van minder dan 50-150 meter, en de tracking wordt verkregen uit gegevens via een GSM-netwerk, dus deze functie kan overal werken met een mobiel signaalbereik. Als u binnen uw bedrijf een wagenpark bezit, heeft u de mogelijkheid om deze tegelijkertijd onder één account te volgen. Met het ‘Tracksolid’-systeem kunt u tot 10.000 voertuigen tegelijkertijd volgen.

#3 Mini gps-locator met magneet - 2800 mAh batterij + IPX5 waterdicht + duurzaamheid tot 2 jaar

gps-locator voor de auto om de locatie te volgen

Mini-gps-locator met magneet - 2800 mAh batterij + IPX5 waterdicht + duurzaamheid tot 2 jaar. GPS + LBS + WiFi-positionering - tot drie keer de nauwkeurigheid van het bepalen van de locatie in realtime. De mini GPS-locator is een lichte en compacte tracker waarmee u kunt lokaliseren en monitoren zonder dat u stroom nodig heeft, met een batterijduur van maximaal 2 jaar (alleen in de energiebesparende modus) wanneer de locatielocatie eenmaal per dag wordt gelezen, of wanneer Als de GPS continu wordt gebruikt , kan deze maximaal 45 uur werken. De locator is een nuttige beveiligingsoplossing waarmee de bewegingen van mensen, goederen en voertuigen in realtime of met regelmatige tussenpozen kunnen worden gevolgd. Online GPS-tracker van PROFIO ELECTRONICS (mobiele app).

Met de GEO FENCE -functie kunt u een e-mailmelding verzenden wanneer u het gemarkeerde gebied verlaat (als de bestuurder van het voertuig van de geplande route afwijkt). Ook het compacte formaat en de onopvallendheid zijn een voordeel. Het is uitgerust met een sterke magneet, waardoor het een zeer eenvoudige en tegelijkertijd flexibele installatie van de GPS-locator rechtstreeks op voertuigen mogelijk maakt om deze te lokaliseren. U kunt de GPS-locator aan niet-magnetische voorwerpen bevestigen met behulp van de meegeleverde 3M zelfklevende tape met klittenband.

#2 GPS-locator voor in de auto waterdicht IP67 met magneet + batterijcapaciteit 6000 mAh + luisteren

gps-locator voor de auto

De online GPS-tracker voor de auto met een 6000 mAh-batterij , waardoor deze in de volgmodus tot 25 dagen kan werken , afhankelijk van het positierapportage-interval van 100 uur (wanneer de positie elke 10 seconden wordt bijgewerkt). Hij is uitgerust met supersnel magnetisch opladen, waarbij je hem slechts ongeveer 3 uur hoeft op te laden om volledig op te laden, waarna de GPS-tracker 5-10 dagen kan worden gebruikt. GPS + LBS + WiFi-positionering - tot drie keer de nauwkeurigheid voor het in realtime bepalen van de locatie van het apparaat garandeert dat u de locatie zelfs op plaatsen met een slechter GPS-signaal kunt vinden. De GPS- module is uitgerust met een ultrasterke magneet en is zeer eenvoudig en flexibel te installeren voor GPS-voertuigmonitoring.

Het omvat anti-demontage- en antidiefstalbeveiliging met een lichtsensor. Zodra de toegang van licht tot de plaatsbepaler wordt verhinderd, stuurt de sensor een waarschuwing. De verzonden melding kent verschillende vormen: het activeren van GPRS en het verzenden van een melding naar de applicatie, het activeren van GPRS en het verzenden van een sms-bericht, het activeren van GPRS - het verzenden van een sms en het bellen van het ingestelde nummer, of het activeren van GPRS en het bellen van het opgegeven telefoonnummer. De hoge beschermingsgraad IP67 (waarbij het kan worden ondergedompeld in 1 meter water en volledig stofdicht is) maakt de functionaliteit van het apparaat mogelijk, zelfs in een extreem veeleisende buitenomgeving. Een groot voordeel van de GPS-locator is de mogelijkheid om vanaf geselecteerde SOS-nummers naar het GPS-trackingapparaat te bellen, zodat u de geluiden (gesprek) kunt horen rond het apparaat waarop het zich bevindt. Als het decibelniveau de 60 decibel overschrijdt (glas breekt, lichaam raakt, etc.), stuurt de gps-locator automatisch een alarmmelding naar het vooraf ingestelde SOS-nummer.

#1 waterdichte auto-gps-tracker met magneet + extra grote batterij 10000 mAh + luisteren

voertuigbewaking - gps-tracker

GPS-tracker voor in de auto met een accu tot 10.000 mAh met batterijstatusindicator, kan op één lading 30 dagen werken (ca. 2 uur online volgen per dag) tot 2 jaar, afhankelijk van het interval van online volgen. Dankzij het sterke magnetische lichaam kunt u de PROFIO ELECTRONICS 3G GPS-locator op de meeste oppervlakken en op verschillende plaatsen bevestigen. Externe bescherming van het IPX5 waterdichte niveau (bescherming tegen opspattend water en stof) maakt de functionaliteit van het apparaat mogelijk, zelfs in een veeleisende buitenomgeving . Het GPS-apparaat biedt de gebruiker tracking in de vorm van een sms-bericht rechtstreeks naar uw mobiele telefoon , waar een link naar de Google-kaart wordt weergegeven en nadat u erop klikt, wordt de huidige locatie van het gevolgde voertuig weergegeven. Een andere optie voor tracking is de mobiele applicatie genaamd " Track Solid " (iOS, Android), waarmee u de locatie van het gevolgde voertuig en verschillende noodzakelijke gegevens kunt achterhalen. Het is ook mogelijk om GPS-gegevens te volgen via de webinterface www.tracksolid.com .

Deze tracker ondersteunt ook GPS- en LBS-locatiebepaling . Voertuigmonitoring is niet de enige activiteit waarvoor de module wordt ingezet. Als de GPS-locator in de stand-bymodus wordt verwijderd of als er mee wordt geknoeid, wordt er een waarschuwingsbericht opgenomen en wordt de volgmodus gedurende 20 minuten geactiveerd. Bij dit model is het vanzelfsprekend dat de functie van het luisteren naar de omgeving waarin de module is geïnstalleerd, via een mobiele telefoon verloopt. Een groot voordeel van deze gps tracker is dat deze over een zogenaamde tracking mode beschikt. Tijdens beweging kan de trackingmodus worden ingesteld, wat betekent dat zodra hij beweging detecteert, hij u gegevens stuurt met een interval van 5 tot 86.400 seconden . Wanneer de beweging vervolgens stopt, schakelt hij over naar de bewegingsloze modus en verzendt gegevens met een interval van 5 tot 86.400 seconden. In de praktijk betekent dit dat hij bij beweging bijvoorbeeld elke 5 minuten locatiegegevens kan versturen, zodra een object of persoon stopt, hij van modus wisselt en gegevens verzendt met een ingesteld interval van bijvoorbeeld 1 uur. Een ander verschil is de mogelijkheid om de extreem zuinige modus te activeren . Bij deze modus kiest u twee gegevens: tijd - vanaf het moment dat de modus moet starten, bijvoorbeeld vanaf 14:00 uur, en interval - hoe vaak locatiegegevens in deze modus moeten worden verzonden. Het biedt ook de mogelijkheid om handmatige uitschakeling uit te schakelen, wanneer het apparaat niet handmatig kan worden uitgeschakeld.

We hopen dat deze tips en suggesties met betrekking tot GPS-locators u zullen helpen bij het kiezen van degene die het beste bij u past. U kunt een breder assortiment GPS-locators rechtstreeks vinden op de website https://www.cool-mania.nl