GPS-volgapparaat - containertracker met 3800 mAh-batterij + IP66

Code: 09-060
207,90 U$ Prijs excl. VAT: 173,25 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

Container GPS-tracker voor het volgen van de zending, is het volgapparaat met beveiligingsfuncties voor vracht-, schip- en wegvervoer.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Container GPS-tracker voor het volgen van de zending, is het volgapparaat met beveiligingsfuncties voor vracht-, schip- en wegvervoer. Een gps-locator is een nuttige beveiligingsoplossing die realtime tracking van de vervoerde goederen met gedetailleerde informatie mogelijk maakt. Het 3G-volgapparaat kan eenvoudig in de container worden gemonteerd met behulp van de geïntegreerde magneet . Met WCDMA-technologie is dit een langdurig GPS-volgapparaat dat op een probleemloze en efficiënte manier nauwkeurige informatie kan geven over de huidige locatie van de goederen die worden vervoerd of de container.

GPS-locator IP66 waterdicht met magneet + batterijcapaciteit 3800 mAh. GPS-tracking van containers in realtime. Online GPS-tracker (app op mobiel) zorgt voor de werking van het GPS-apparaat in de standby-modus gedurende bijna 60 dagen. GPS + LBS dubbele nauwkeurige positionering in realtime. Zodra de online tracker een goed gps-signaal heeft, vindt hij deze via gps. Als het geen GPS-signaal heeft, vindt het het via LBS.

De gps-module is uitgerust met een ultrasterke magneet en is zeer eenvoudig en flexibel te installeren voor gps-containerbewaking. Dankzij een sterk magnetisch lichaam kunt u de 3G GPS-locator van het merk PROFIO ELECTRONICS op verschillende locaties van het te volgen object bevestigen. Het hoge beschermingsniveau IP66 maakt de functionaliteit van het apparaat zelfs in extreme buitenomgevingen mogelijk . Het GPS-volgapparaat wordt gebruikt voor het vervoer van containers per schip en per spoor. GPS-tracker waarschuwt u ook voor ongeautoriseerde inmenging in de installatie of het verwijderen van het apparaat . In onze e-shop kunt u GPS-locators van topkwaliteit kopen. Je hebt alleen een simkaart nodig (data / telefoon) en gps-tracking kan meteen actief zijn.

GPS-tracker met batterijcapaciteit tot 3800 mAh + ultrasterke magneet + IP 66-bescherming

gps container locator online


De 3G-container GPS-tracker is speciaal ontworpen voor gebruik bij het vervoeren van containers.

GPS-tracking containerschip

U beschikt over een gratis applicatie voor mobiele telefoons (iOS, Android) genaamd " Track Solid " of webinterface " www.tracksolid.com " waar u gemakkelijk de huidige locatie van de GPS-locator in realtime kunt bekijken. Een geweldige oplossing voor containertransporteurs om hun zendingen bij te houden en up-to-date informatie te verstrekken aan hun klanten.

U kunt de beweging van de tracker bekijken via de app op uw mobiele telefoon, tablet of pc.

De kaart geeft de huidige locatie weer met tijd, snelheid en GPS-coördinaten.

gps-tracking-app

Dubbele positionering GPS en LBS

Deze tracker ondersteunt GPS- en LBS-lokalisatie. GPS is het bepalen van de buitenpositie met een nauwkeurigheid van minder dan 10 meter. LBS is positioneren (op plaatsen waar geen gps-signaal is) met een nauwkeurigheid van minder dan 500 meter.

GPS- en LBS-positioneringstracker

Container open / dicht detectie

Dankzij de sensor op de locator krijg je direct een waarschuwing wanneer de deur van je container onverwachts wordt geopend, zodat je kunt voorkomen dat de goederen uit de container worden gestolen. Er wordt een waarschuwing en een realtime positie verzonden wanneer de containerdeur wordt geopend of gesloten.

alert voor het openen / sluiten van de container

Sabotagewaarschuwing bij het verwijderen van de tracker uit de container

Sabotagewaarschuwing. U ontvangt een melding voor elke verplaatsing van het volgapparaat vanaf de oorspronkelijke locatie. Bij installatie wordt de waarschuwing geactiveerd door op de anti-sabotageknop te drukken, zodat de anti-sabotage-functie u op de hoogte stelt wanneer de gps-locator is verwijderd.

motion tracking - gps-locator op container

Magnetische houder

De ultrasterke magnetische houder maakt flexibele montage op het metalen oppervlak van vrachtwagens of containers mogelijk.

sterke magneethouder gps-locator

De IP66-norm biedt water- en stofbestendigheid

Dit zorgt voor een stabiele werking van het volgapparaat in elke veeleisende omgeving. De GPS-locator heeft een uitstekende waterbestendigheid om een stabiele werking in ruwe omgevingen te garanderen. Het is niet alleen een effectieve preventie van het binnendringen van stof, maar u hoeft zich geen zorgen te maken dat de locator door opspattend water uit de container of vrachtwagen wordt verwijderd.

IP66 beschermingsniveau waterdicht en stofdicht

Wereldwijde roaming

Probleemloze wereldwijde netwerkdekking zorgt voor permanent contact met het volgapparaat. Onze GPS-locator ondersteunt 2G GSM 850/900/1800/1900 MHz en 3G WCDMA: gegevensoverdracht BAND1 / BAND2 / BAND5 / BAND8.

gps-tracker voor verzending van transport

Lange stand-bymodus - 60 dagen

De tracker heeft een ingebouwde Li-Polymer 3,7V 3800mAh oplaadbare en verwijderbare batterij die zorgt voor een ultralange stand-bytijd en slimme energiebesparende functionaliteit. Na een volledige lading kan het bijna 30 dagen werken (GPS-gegevens opnemen om de 6 uur in statische modus).

lange standby-tijd gps-tracker

3 werkmodi

GPS-tracker identificeert automatisch de huidige status van de containeromgeving en verandert de modus tussen statische modus (elke 3 uur GPS-gegevens uploaden), landmodus (elke 10 minuten GPS-gegevens uploaden) en scheepsmodus (elke 3 uur GPS-gegevens uploaden).

3 werkmodi gps-tracker

container gps-tracker

Specificaties:

Communicatiesysteem: M770B GSM & WCDMA communicatiemodule
Communicatie frequentie: GSM: 850/900/1800/1900 MHz WCDMA: BAND1 / BAND2 / BAND5 / BAND8
Gevoeligheid: <-104dBm
GPRS: Klasse 1,2, TCP / IP
Ontvangstgevoeligheid: Klasse II RBER2% (-102dBm)
Geheugen: 32 + 32 Mb
Fasefout: RMSPE <5, PPE <20
Max. Hoogte uitgang: GSM850 / GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800 / GSM1900: 30 ± 3dBm
Max. Hoogte frequentiefout: ± 0,1 ppm
GPS-chip: MTK zeer gevoelig
Frequentie: GPS L1, 1575,42 MHz
GPS-kanaal: 66
Locatienauwkeurigheid: <10 meter
Tracking gevoeligheid: -165dBm
Gevoeligheid: -148dBm
GPS-antenne: keramische GPS-antenne
Bedrijfstemperatuur: -20 ° ~ 70 ℃
Standaard: IP65
Batterij: 3800 mAh
Stand-by: tot 60 dagen
Afmetingen: 200 mm (breedte) x 104 mm (hoogte) x 43 mm (dikte)
Gewicht: 370 gram

Verpakkingsinhoud:

1x GPS-plaatsbepaler Profio GPS L-10
1x batterij 3800 mAh-batterij
1x Schroevenset
1x handleiding

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling