Spionagebril met FULL HD camera en afstandsbediening + 16GB geheugen

Code: 10-170
163,90 U$ Prijs excl. VAT: 136,59 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
+

Spionagebrillen met FULL HD-camera en afstandsbediening + 16GB geheugen, hebben een elegant ontwerp waardoor ze een geweldig onopvallend spionagesupplement zijn.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Een spionagebril met FULL HD-camera en afstandsbediening + 16GB geheugen , heeft een elegant ontwerp waardoor hij een geweldig onopvallend spionageaanvulling is voor je outfit. De Full HD camera zit perfect verstopt in het frame van de bril , waardoor er geen verdenking op de omgeving gewekt wordt, geen zichtbare lens . De camera scant door een eenrichtings doorzichtig plastic dat de geheimhouding garandeert en onder geen enkele hoek of bij achtergrondverlichting met het blote oog zichtbaar is. Het beeld dat door de camera wordt vastgelegd, wordt vastgelegd in Full HD 1920x1080 bij 30 fps met geluid . De bediening is eenvoudig, met het touchpad op het brilmontuur of met de meegeleverde afstandsbediening , zodat je het glas helemaal niet hoeft aan te raken tijdens het gebruik.

De bril met camera heeft donkere zonne-lenzen.

camera in glazen full hd

De 280 mAh-accu is aan de rechterkant van het frame ingebouwd. Een batterij heeft een batterijduur van ongeveer 75 minuten opnemen. Opnames worden opgeslagen op 16GB intern geheugen met een opslag van maximaal 2 uur opname. Als u de batterij oplaadt, maakt u de linkerkant van het frame los en sluit u deze aan op de oplader via de mini 8-pins USB. Het grote voordeel is dat er nog één reservearm met batterij in de verpakking zit, die je aan de bril bevestigt terwijl je de andere batterij oplaadt. Hierdoor kun je continu video opnemen. U zult ook de functie van het opladen van de batterij via de Powerbank waarderen, zodat u altijd een opgeladen batterij bij de hand heeft. Nadat u een Full HD-bril op uw computer heeft aangesloten, kunt u de opgenomen video's afspelen of het interne geheugen gebruiken als gegevensopslag.

spionagebril met HD-camera

Met een spionagebril neem je met je handen vrij precies op wat je ziet. Een Full HD-bril is de perfecte keuze voor u als u een onopvallende opname van een vergadering wilt maken, of in verschillende andere situaties waarin u een video moet maken zonder te onthullen. De zwembril heeft een breed scala aan gebruik, doordat je hem bijvoorbeeld kunt gebruiken op vakantie, een concert of bij het vastleggen van diverse levenservaringen.

bril met verborgen HD-camera

Kenmerken:

PLUS Spionagebril met camera
plus Full HD-resolutie 1920x1080P bij 30 fps
plus Afstandsbediening
plus 2x reservearm met 280 mAh accu

Specificaties:

Optiek: Cmos 2.0 Mega
Video resolutie: 1920x1080
Frameverhouding: 30 fps
Videoformaat: AVI
Scanhoek: 70 °
Intern geheugen: 16 GB
Videoformaat: 16 GB is voldoende voor 2 uur video-opname
Batterij: 280 mAh
Levensduur batterij: ca. 75 min

Verpakkingsinhoud:

1x spionagebril met HD camera
1x afstandsbediening
2x reservearm met batterij
1x Reductie voor opladen via USB-kabel
1x USB-kabel
1x Reinigingsdoekje
1x Brillenkoker
1x handleiding

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling