Knoopcamera met 4GB - MP900

Code: 10-015
60,50 U$ 38,50 U$ Prijs excl. VAT: 32,09 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

Knopcamera met 4GB - MP900 voor professionele en amateurdetectives om verschillende evenementen vast te leggen en voor degenen die visueel en audiobewijs nodig hebben.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Waarom zijn wij het beste?

Meer dan 35.000 YT-abonnees Meer dan 1.000 YT-videorecensies 10 miljoen keer bekeken
Professioneel advies
Marktleider al 12 jaar
Alle producten we zijn aan het testen

Productomschrijving

Knoopcamera met 4GB - MP900 - kwaliteitscamera voor professionele en amateurdetectives om verschillende gebeurtenissen vast te leggen en voor degenen die visueel en auditief bewijs nodig hebben.

Privé- onderzoek: De camera is erg klein, lens van camera incognito als shirtknop. Met één druk op de knop kunt u audio en video opnemen met een resolutie van 720 x 480 pixels en 30 frames per seconde in het populaire AVI-formaat. En meer, u kunt video's en afbeeldingen opslaan in het interne geheugen van 4 GB. Gebruik deze discrete knopcamera, schiet wat je wilt en download de video eenvoudig naar je computer via de USB-aansluiting.

Knoopcamera's

Technische specificatie:

• Videoresolutie camera: 720x480
• Knopcamera voor digitale opname in realtime
• Een zeer gevoelige ingebouwde microfoon
• Gewicht: slechts 17 g
• Bedieningsknop voor een snelle en gemakkelijke start van de opname
• Discreet en elegant ontwerp in de vorm van een knop
• Afmetingen: 70x15x10mm
• Gemakkelijke verbinding met pc via USB-poort
• Functie voor het maken van opnamen met een resolutie van 1280 x 1024

Voeding: ingebouwde 3,7V oplaadbare 160 mA lithiumbatterij, batterijduur van ongeveer 90 tot 120 minuten. Opladen via USB-kabel aangesloten op uw computer.

Een verkoper is niet verantwoordelijk voor misbruik van deze producten voor illegale doeleinden. Voor gebruik is het belangrijk om vertrouwd te raken met de voorwaarden (de juiste, technische voorschriften, mededelingen, enz ..) voor gebruik met producten in het land !!!

Productbespreking (3)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Dia

Cameravragen

Diana reageren

Goede dag!
Ik zou willen vragen, ik kan alleen foto's sturen, dus waar heb je de foto's van de luchtvideo naartoe gestuurd? e-mailen of ergens anders? en gaat het automatisch? Kan ik dus een powerbank gebruiken zodat de camera 6 uur onafgebroken werkt? Is 50 graden genoeg voor haar om een foto te maken van het papier met de test? Dus hoe verbind ik het met mijn iPhone? Heeft de camera bluetooth?
Dank je!

Vertaald uit: cs
0
Ywe

INFO

Yweta reageren

Goedendag, ik wil vragen of het mogelijk is om deze knopcamera op te hangen en de kamer op te nemen. Neemt de camera alles op wat er in de kamer gebeurt en kan alles in een week worden teruggespeeld? Wel bedankt

Vertaald uit: sk
Cool Mania

Knoopcamera met 4GB - MP900

Pavel Kováčik reageren

Goede dag,
De camera heeft een scanhoek van circa 50° en de accuduur is circa 2 uur. De camera heeft ook een ingebouwd geheugen van 4 GB, waar ongeveer 1-2 uur aan opnames in kunnen. Voor uw behoeften zou ik u aanraden om naar deze camera te kijken https://www.cool-mania.eu/spy/kamery/mini-wifi-bezpecnostna-pinhole-kamera-s-li-on-bateriou, deze camera kan ook voor permanente stroomvoorziening worden aangesloten. Ofwel via een stopcontact ofwel via een externe batterij (powerbank). Omdat de camera ingebouwde Wi-Fi heeft, kunt u de camera op afstand bewaken via internet, of met behulp van software kan de camera opnames rechtstreeks op uw computer opnemen en wordt u niet beperkt door de capaciteit van de geheugenkaart, of u kunt de bewegingsdetectiefunctie gebruiken en alleen opnames van beweging voor de camera opslaan.

Vertaald uit: sk
Jen

cameraknop

Jenny reageren

Heeft de camera een live uitzending?

Vertaald uit: de
0
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling