GSM SIM pinhole spy camera + luisteren op afstand

Code: 10-121
174,90 U$ Prijs excl. VAT: 145,75 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
+

GSM SIM pinhole spy camera + luisteren op afstand, die u altijd op tijd zal waarschuwen wat er in het bewaakte gebied gebeurt.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

GSM SIM pinhole spy camera + luisteren op afstand, die u altijd op tijd zal waarschuwen wat er in het bewaakte gebied gebeurt. Als u het interieur van een kantoor, huis, appartement of auto moet bewaken en vroegtijdig moet worden geïnformeerd over evenementen, is deze GSM SIM-pinhole-camera speciaal voor u ontworpen. Koop gewoon bij een willekeurige operator een simkaart met een telefoonnummer dat u in de gaatjescamera kunt plaatsen. De camera heeft ook een sleuf voor een microSD-kaart met een maximale capaciteit van 32 GB, die video en audio kan opnemen. Het apparaat is eenvoudig te bedienen met behulp van de SMS-opdracht, die u van uw mobiele telefoon naar de GSM-spionagecamera stuurt. Na de eerste kalibratie-SMS, wanneer de camera uw telefoonnummer onthoudt voor verdere communicatie, kunt u SMS instellen met de benodigde functies voor bewaking. De basisfunctie is de geluidsdetectie.

GSM SIM-gaatjescamera

Bij het detecteren van geluid boven de 40 db zal het apparaat je automatisch bellen en via een gevoelige microfoon hoor je wat er gebeurt tot op een afstand van zes meter. Vervolgens kunt u een sms sturen met opdrachten voor video-opname. Video met audio wordt met intervallen van 30 minuten op de geheugenkaart opgeslagen. U kunt ook een commando kiezen om alleen de soundtrack op te nemen. Nadat je naar het telefoonnummer in de camera hebt gebeld, neemt het apparaat automatisch je oproep op en kun je horen wat er rondom de camera gebeurt. Bewegingsdetectiefunctie slaat uw foto op in JPG-formaat op de microSD-kaart.

Pinhol camera SIM en SD-kaart

Via een commando-sms kan de SIM-beveiligingscamera u informatie-sms sturen met details over de batterijstatus, de vrije capaciteit van de geheugenkaart, informatie over het daadwerkelijke proces (als u alleen video of audio opneemt). Een andere optie is om de kaart te formatteren of je apparaat te resetten via sms. Batterij met een capaciteit van 2500 mAh zorgt voor een langdurig werkende GSM SIM camera. In de standby-modus kan het tot 12 dagen werken. De spreektijd is maximaal 150-180 minuten. SIM-beveiligingscamera kan ook worden aangesloten op een permanente stroomvoorziening of POWERBANK, om de bedrijfstijd te verlengen op basis van de capaciteit van de externe batterijlader.

Kenmerken:

plus Spionagecamera met GSM-simkaart
plus Besturing via sms-commando
plus Ondersteuning van simkaarten van alle operators
plus In standby-modus werkt tot 12 dagen
plus Automatisch terugbellen van de camera naar uw telefoonnummer bij het detecteren van geluid

Specificaties:

Video resolutie: 320x240
Foto resolutie: 640x480
Framesnelheid: 10 fps
Videoformaat: AVI
Kijkhoek: 70 °
Audio-opname: ja 6m
Minimale verlichting: 1 Lux
Batterijcapaciteit: 2500 mAh
Standby-tijd: 12 dagen
Spreektijd: tot 15-180 minuten
De maximale geheugencapaciteit: 32 GB
Werkfrequentie: GSM850 / 900/1800 / 1900 MHz
Werktemperatuur -20ºC tot + 55ºC

Pakket bestaat uit:

1x GSM SIM pinhole spy camera
1x USB-kabel voor stroomvoorziening
1x 2500 mAh batterij
1x handleiding

belangrijke mededeling

Waarom een spionagetechnologie kopen via onze e-shop?

We testen gedurende een aantal weken elk nieuw product en na de eindinspectie wordt deze bij de verkoop inbegrepen
Ons aanbod is niet de grootste op de markt, maar we bieden alleen door ons geteste producten - kwaliteit en betrouwbare spy producten
Wij zijn niet de goedkoopste, maar onze klanten zijn tevreden klanten.
Vele jaren ervaring in de verkoop van spionageproducten (spionagecamera's, spionageapparatuur) meer dan 5 jaar ervaring
Deskundig advies bij installatie en aanpassing van producten (via telefoon of e-mail)
Wij bieden 24 maanden garantie op alle producten en gratis retour binnen 14 dagen na levering
Onze samenwerking houdt niet op bij de verkoop, wij bieden een gekwalificeerde klantenservice
In het geval van een claim proberen we de tijd voor de verwerking tot een minimum te beperken (meestal 7-14 dagen). Als de goederen niet functioneel zijn, wordt de oplossing geboden met een ruil voor een nieuw stuk

OPMERKING: als u concurrerende producten vindt (met aanzienlijk lagere kosten) die hetzelfde ontwerp kunnen hebben, maar gebruikte componenten zoals versterkers, batterijen, enz. Kunnen een goedkope (goedkopere) versie van het product zijn, dus ze hebben een aanzienlijke impact op de totale kwaliteit en levensduur. We raden klanten aan om de winstgevendheid van investeringen en de aankoop ook op basis van dit feit in overweging te nemen.

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (1)

100%