Voorverlichte kerstboomverlichting - LED Twinkly Strings - 100 stuks (20m) RGB + BT + Wi-Fi

Code: 78-074
97,90 U$ Prijs excl. VAT: 81,59 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
Crypto
+

Voorverlichte kerstboomverlichtingsketting - Unieke LED Twinkly Strings - 100 stuks (20 m) RGB + Bluetooth + Wi-Fi met IP44-bescherming.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Voorverlichte kerstboomverlichting ketting - LED Twinkly Strings - 100 stuks (20m) RGB + Bluetooth + Wi-Fi. Slimme kerstverlichting - Lichten waar je verliefd op wordt. Deze revolutionaire LED-boomlampen brengen unieke lichtdecoratie in onze huizen met behulp van de nieuwste technologie. LED-boomverlichting wordt aangestuurd via een mobiele applicatie die compatibel is met Android en iOS .

De apparaten communiceren draadloos met elkaar via Wi-Fi en Bluetooth . Je kunt 10 Twinkly-verlichtingsapparaten tegelijk koppelen en bedienen, of 4000 LED's , met hetzelfde lichtmotief en patroon. Je kunt je eigen geweldige animaties maken die de hele kamer vullen en opfleuren. De lampen zijn ontworpen voor gebruik binnen en buiten - IP44 bescherming . Deze maat - 100 lampen is geschikt voor bomen tot 120 cm hoog.

Boomverlichting voor kerst - LED slimme verlichting TWINKLY - 100st

twinkelende led-boomverlichting

LED Kerstboom - TWINKLY lights - 100st

twinkelende boomverlichtingtwinkelende kerstboomverlichting

Twinkly Strings kerstverlichting bestaat uit 100 stuks LED lampjes geschikt voor het versieren van de kerstboom. De LED bevindt zich om de 8 cm op de kabels, die zwart en groen is - om samen te smelten met de boom. RGB+W betekent dat LED- lampen een RGB-lichtschaduw van 16 miljoen kleuren kunnen maken . U kunt de lichtintensiteit en de exacte kleur aanpassen vanuit de kleurenschaal. Deze speciale editie bevat smart home-integratie met Google Assistant en Amazon Alexa.

Uw decoratie kan worden gemaakt van verschillende apparaten en verschillende vormen . Wil je een lichtsnoer aan de muur, een gekleurd frame voor de ramen en een grote kerstboom in het midden van de kamer? Geen probleem! Creëer je eigen scène en bedien deze in één keer met een gemeenschappelijk verlichtingsthema.

kerst slimme gloeilampen

LED-verlichting voor de kerstboom bestuurd via een mobiele applicatie voor Android en iOS

De geavanceerde mobiele applicatie koppelt uw smartphone aan het apparaat en u kunt het direct bedienen. De applicatie brengt zelf de indeling van de lampen in kaart en je kunt dan eenvoudig voor elke lamp of groep lampen apart een andere kleur instellen. De bediening is heel eenvoudig, snel en intuïtief . In de applicatie kunt u kiezen uit standaardpatronen, nieuwe patronen downloaden van internet vanuit de online galerij of uw eigen thema's maken en opslaan.

twinkelende mobiele applicatie

U kunt ook de lichtintensiteit, veranderingssnelheid, kleur, tint, helderheid, rotatie, overvloeiing en meer regelen . Met de timerfunctie kun je het licht automatisch in- en uitschakelen volgens een tijdschema. Met de afspeellijstfunctie kunt u verschillende soorten thema's in chronologische volgorde instellen en automatisch wijzigen volgens de instellingen.

twinkelende applicatiebediening van verlichting via mobiele telefoonde mooiste kerstboomwifi ledstrip

Met het optionele USB-apparaat MUSIC DONGLE reageert uw kerstboom op de muziek die in de kamer wordt gespeeld, het licht verandert en schakelt over op het ritme van de muziek , volgens de ingestelde parameters. Er zijn een aantal patronen en thema's beschikbaar voor het selecteren van "weergave door muziek", die kunnen worden bewerkt en ingesteld om aan uw behoeften te voldoen. Met MUSIC kun je ook genieten van videogames, ervaar een nieuwe dimensie bij het spelen van games! De veranderende lichten op het ritme van de muziek, terwijl de grafische equalizer op elk feest meteen danst. USB-apparaat MUSIC is een extra product, het is noodzakelijk om het in onze e-shop te kopen.

twinkelende muziek

Een unieke LED met alle heldere regenboogkleuren

led-lichtstripwifi led-verlichting

Functies:

plus 100 LED's
plus Bediening via mobiele applicatie
plus Wi-Fi- en Bluetooth-verbinding
plus RGB-lichtkleuren
plus IP44 bescherming


Specificatie:

Aantal diodes: 100
Weerstand: IP44
Diodediameter: 4,3 mm
Verbinding: Wi-Fi, Bluetooth
Lichtafstand: 8 cm
LED-type: RGB verspreid plat
Kabel: zwart-groen
Ingangsspanning: 240V
Uitgangsspanning: 24V / 1,5A
Levensduur lamp: meer dan 30.000 uur


Verpakkingsinhoud:

1x LED-lampen voor kerstboom met 100 diodes + controller
1x Adapter
1x Handleiding

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling