Twinkly Squares - LED programmeerbaar vierkant 6x (20x20cm) - RGB + BT + Wi-Fi

Code: 78-084
262,90 U$ 174,90 U$ Prijs excl. VAT: 145,75 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

Twinkly Squares - LED programmeerbaar vierkant 6x (20x20cm) 8x8=64 pixels - Twinkly Squares RGB + BT + Wi-Fi met APP-bediening.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Twinkly Squares - LED programmeerbaar vierkant 6x (20x20cm) 8x8=64 pixels - Twinkly Squares RGB + BT + Wi-Fi met APP bediening. Deze revolutionaire LED-lichtvierkant brengt een unieke verlichtingsdecoratie in onze huizen met behulp van de modernste technologie. De lampen worden bediend via een mobiele app die compatibel is met zowel Android als iOS. Dit pakket bevat een controller - Wi-Fi/Bluetooth-verbinding en bediening en 6 lichtvierkanten van elk 20x20cm. Er zijn 64 LED-lampjes van 8x8 pixels op een vierkant. Verstelbare RGB-verlichting II. generatie van Twinkly Squares.

Design LED lampje vierkant aan de muur gekleurd RGB - LED Twinkly Squares 6x 64 stuks LED's

programmeerbaar vierkant - twinkelende vierkanten 6 stuks

De apparaten communiceren draadloos met elkaar via Wi-Fi en Bluetooth . U kunt 10 Twinkly-verlichtingsapparaten tegelijk koppelen en bedienen, of 4000 LED's , met hetzelfde lichtmotief en patroon. Je kunt je eigen geweldige animaties maken die de hele kamer vullen en opfleuren. De strip is ontworpen voor gebruik binnenshuis - IP20 bescherming .

LED-licht decoratieve vierkanten - TWINKLY SQUARES (64 lampjes op één vierkant)

LED-lichtvierkanten - twinkelende vierkanten

De lichtstrip bestaat uit 64 stuks LED lampjes geschikt voor elke decoratie. De RGB-diode betekent dat LED -lampen een RGB-lichtschaduw van 16 miljoen kleuren kunnen maken . U kunt de lichtintensiteit en de exacte kleur aanpassen vanuit de kleurenschaal. Deze speciale editie bevat smart home-integratie met Google Assistant en Amazon Alexa.

Prachtige lichtdecoratie - stel je eigen kleuren, animaties en thema's van LED-verlichting samen voor meerdere LED-apparaten

verlichte decoratie voor het appartement - led lichtgevend plein

Uw decoratie kan worden gemaakt van verschillende apparaten en verschillende vormen . Wil je een lichtketting aan de muur, een gekleurd frame en een LED-sterretje op de ramen en een grote kerstboom in het midden van de kamer? Geen probleem! Creëer je eigen scène en bedien deze in één keer met een gemeenschappelijk verlichtingsthema.

wanddecoratie - led licht vierkant

De geavanceerde mobiele applicatie koppelt uw smartphone aan het apparaat en u kunt het direct bedienen. De applicatie brengt zelf de indeling van de lampen in kaart en je kunt dan eenvoudig voor elke lamp of groep lampen apart een andere kleur instellen. De bediening is heel eenvoudig, snel en intuïtief . In de applicatie kunt u kiezen uit standaardpatronen, nieuwe patronen downloaden van internet vanuit de online galerij of uw eigen thema's maken en opslaan.

verlicht led smart square - aan de muur

Universeel LED-lichtornament bestuurd via een mobiele applicatie voor Android en iOS

mobiele applicatie - twinkly

U kunt ook de lichtintensiteit, veranderingssnelheid, kleur, tint, helderheid, rotatie, overvloeiing en meer regelen. Met de timerfunctie kun je het licht automatisch in- en uitschakelen volgens een tijdschema. Met de afspeellijstfunctie kunt u verschillende soorten thema's in chronologische volgorde instellen en deze automatisch wijzigen volgens de instellingen

twinkelende applichtregeling applicatie via mobiele telefoonwifi led vierkant

Met het optionele USB-apparaat MUSIC DONGLE reageert uw lichtdecoratie op de muziek die in de kamer wordt gespeeld, het licht verandert en schakelt over op het ritme van de muziek , volgens de ingestelde parameters. Er zijn een aantal patronen en thema's beschikbaar voor het selecteren van "weergave door muziek", die kunnen worden bewerkt en ingesteld om aan uw behoeften te voldoen. De veranderende lichten in het ritme van de muziek, aangezien de grafische equalizer onmiddellijk danst op elk feest. USB-apparaat MUSIC is een extra product, het is noodzakelijk om het in onze e-shop te kopen.

twinkelende muziek - USB-apparaatdongle

Functies:

plus 64 LED's op één vierkant
plus Bediening via mobiele applicatie
plus Wi-Fi- en Bluetooth-verbinding
plus RGB licht - schaal 16 mil. kleuren
plus Universeel gebruik
plus 6 LED-vierkanten in het pakket


Specificatie:

Model: TWQ064STW-07-BEU
Aantal diodes: 64 per vierkant
Duurzaamheid: IP20
Verbinding: Wi-Fi, Bluetooth
Afmetingen van het verlichte deel: 20x20cm
LED-type: RGB
Levensduur lamp: meer dan 30.000 uur


Verpakkingsinhoud:

6x LED licht vierkant met 64 diodes
1x Handleiding

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling