Slimme LED-kerstboom 3M - Twinkly Light Tree - 500 stuks RGB + W + BT + Wi-Fi

Code: 78-029
350,90 U$ Prijs excl. VAT: 292,41 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

Slimme LED-kerstboom 3M - Twinkly Light Tree - 500 stuks RGB + W + BT + Wi-Fi. Mobiel gestuurd - Lichten waar u dol op zult zijn.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Slimme LED-kerstboom 3M - Twinkly Light Tree - 500 stuks RGB + W + BT + Wi-Fi. Mobiel gestuurd - Lichten waar u dol op zult zijn. Deze revolutionaire LED-boomverlichting brengt unieke verlichtingsdecoraties in onze huizen met behulp van de nieuwste technologie. LED-boomverlichting wordt bestuurd via een mobiele applicatie die compatibel is met Android en iOS . De LED-boom bestaat uit een middenbalk, die 3 meter hoog is en 500 LED-kleur RGB + W-diodes, van boven naar beneden uitgerekt, de diameter van de onderste cirkel is 1,5 meter, de kleur van de kabel is zwart.

geleide boom

De apparaten communiceren draadloos met elkaar via wifi en bluetooth . U kunt 10 Twinkly-verlichtingsapparaten tegelijk koppelen en bedienen, of 4000 LED's , met hetzelfde lichtmotief en patroon. U kunt uw eigen geweldige animaties maken die de hele kamer of buitenkant opvullen en opvrolijken. De lampen zijn ontworpen voor gebruik binnenshuis en buitenshuis - IP44-bescherming .

twinkelende lichte boom

Boom met verlichting - slimme LED kerstboom TWINKLY - 500st

slimme twinkelende kerstboom geleid

De RGB + W-diode betekent dat LED- lampen een RGB-lichtschaduw kunnen maken van 16 miljoen kleuren + W wit . U kunt de lichtintensiteit en de exacte kleur van de kleurenschaal aanpassen. Deze speciale editie bevat smart home-integratie met Google Assistant en Amazon Alexa.

Uw decoratie kan worden gemaakt op basis van verschillende apparaten en verschillende vormen . Wil je een lichtketting aan de muur, een gekleurd frame voor de ramen en een grote kerstboom midden in de kamer? Geen probleem! Creëer je eigen scène en bedien deze meteen met een gemeenschappelijk lichtthema.

kerst slimme gloeilampen

LED-verlichting - kerstboom bestuurd via een mobiele applicatie voor Android en iOS

De geavanceerde mobiele applicatie koppelt uw smartphone aan het apparaat en u kunt deze direct bedienen. De applicatie brengt zelf de indeling van de lampen in kaart en je kunt dan eenvoudig voor elke lamp of groep lampen afzonderlijk een andere kleur instellen. De bediening is heel eenvoudig, snel en intuïtief . In de applicatie kunt u kiezen uit standaardpatronen, nieuwe patronen downloaden van internet vanuit de online galerij of uw eigen thema's maken en deze opslaan.

twinkelende mobiele applicatie

U kunt ook de lichtintensiteit, veranderingssnelheid, kleur, tint, helderheid, rotatie, overvloeiing en meer regelen. De timer functie kunt u het licht ingesteld op aan en uit te schakelen automatisch op basis van een tijdschema. Met de afspeellijstfunctie kunt u verschillende soorten thema's in chronologische volgorde instellen en deze automatisch wijzigen volgens de instellingen

twinkelende applicatiebediening van verlichting via mobiele telefoonLED-boombesturing

Snelle installatie en eenvoudige bediening dankzij de geavanceerde Twinkly mobiele applicatie

boom geleide bediening via mobiele app

Met het optionele USB-apparaat MUSIC DONGLE reageert uw kerstboom op de muziek die in de kamer wordt gespeeld, het licht verandert en schakelt over op het ritme van de muziek , volgens de ingestelde parameters. Er zijn een aantal patronen en thema's beschikbaar voor het selecteren van "weergave op muziek", die kunnen worden bewerkt en ingesteld om aan uw behoeften te voldoen. De lichten veranderen in het ritme van de muziek, aangezien de grafische equalizer onmiddellijk op elk feest danst. USB-apparaat MUSIC is een aanvullend product, het is noodzakelijk om het in onze e-shop te kopen.

twinkelende muziek

Unieke LED-diode met een nieuwe 4-kanaals architectuur met alle heldere regenboogkleuren en de perfecte puur witte kleur

geleide lichte strookrgb + w ledled-lampen bestuurd via wifi

Kenmerken:

plus 500 leds
plus Besturing via mobiele applicatie
plus Wi-Fi- en Bluetooth-verbinding
plus RGB + W-licht
plus Hoogte 3 meter
plus IP44 bescherming


Specificatie:

Model: TWP500SPP-BEU
Boomhoogte: 3 meter
Aantal diodes: 500
Weerstand: IP44
Diameter van de diode: 5 mm
Verbinding: Wi-Fi, Bluetooth
LED-type: RGB + W diffuus, mat
Kabel: zwart
Ingangsspanning: 240V
Uitgangsspanning: 24V / 1,5A
Levensduur lamp: meer dan 30.000 uur


Verpakkingsinhoud:

1x ledboom met 500 diodes + controller
1x adapter
1x handleiding

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling