LED boom met slimme lampjes 2,1m voor kerst - Twinkly - 660 stuks RGB + BT + WiFi

Code: 78-083
759,00 U$ 715,00 U$ Prijs excl. VAT: 595,84 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

LED boom met slimme lampjes voor kerst hoogte 2,1 m en diameter 1,4 m - Twinkly - 660 stuks RGB + Bluetooth + WiFi.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

LED boom met slimme lampjes voor kerst hoogte 2,1 m en diameter 1,4 m - Twinkly - 660 stuks RGB + Bluetooth + WiFi (bedienbaar via mobiele telefoon). Boom met lichtbediening via app in mobiel. Deze revolutionaire LED-boomlampen brengen unieke lichtdecoratie in onze huizen met behulp van de nieuwste technologie. LED-boomverlichting wordt aangestuurd via een mobiele applicatie die compatibel is met Android en iOS . De kunstboom heeft 660 LED-kleurdiodes, de totale hoogte van de boom is 2,1 meter en de onderste diameter is 1,4 meter.

RGB gekleurde LED Smart tree - controle van kleurmodi via app rechtstreeks naar smartphone

kerstboom met lichtjeskerstboom led met slimme verlichtingkerstboom LED smart via mobiele telefoon

De apparaten communiceren draadloos met elkaar via Wi-Fi en Bluetooth . Je kunt 10 Twinkly-verlichtingsapparaten tegelijk koppelen en bedienen, of 4000 LED's , met hetzelfde lichtmotief en patroon. Je kunt je eigen geweldige animaties maken die de hele kamer vullen en opfleuren. De lampen zijn ontworpen voor gebruik binnenshuis - IP20 bescherming .

Boom met lichtjes - slimme LED-kerstboom TWINKLY - 660st

led boom kerst twinkly mobiele app controle

LED kerstboom met een hoogte van 2,1 m en een diameter van 1,4 m - TWINKLY lampjes - 660 stuks

twinkelende boomverlichting

De kunstboom heeft in totaal 66 stuks LED lampjes . De kabel is zwart en groen - om te versmelten met de boom. De RGB-diode betekent dat LED -lampen een RGB-lichtschaduw van 16 miljoen kleuren kunnen maken . U kunt de lichtintensiteit en de exacte kleur aanpassen vanuit de kleurenschaal. Deze speciale editie bevat smart home-integratie met Google Assistant en Amazon Alexa.

Uw decoratie kan worden gemaakt van verschillende apparaten en verschillende vormen . Wil je een lichtsnoer aan de muur, een gekleurd frame en een LED-sterretje op de ramen en een grote kerstboom in het midden van de kamer? Geen probleem! Creëer je eigen scène en bedien deze in één keer met een gemeenschappelijk verlichtingsthema.

kerst slimme gloeilampen

LED-verlichting - Kerstboom bestuurd via een mobiele applicatie voor Android en iOS

De geavanceerde mobiele applicatie koppelt uw smartphone aan het apparaat en u kunt het direct bedienen. De applicatie brengt zelf de indeling van de lampen in kaart en je kunt dan eenvoudig voor elke lamp of groep lampen apart een andere kleur instellen. De bediening is heel eenvoudig, snel en intuïtief . In de applicatie kunt u kiezen uit standaardpatronen, nieuwe patronen downloaden van internet vanuit de online galerij of uw eigen thema's maken en opslaan.

twinkelende mobiele applicatie

U kunt ook de lichtintensiteit, veranderingssnelheid, kleur, tint, helderheid, rotatie, overvloeiing en meer regelen. Met de timerfunctie kunt u het licht automatisch laten in- en uitschakelen volgens een tijdschema. Met de afspeellijstfunctie kunt u verschillende soorten thema's in chronologische volgorde instellen en deze automatisch wijzigen volgens de instellingen

twinkelende applicatiebediening van verlichting via mobiele telefoonde mooiste kerstboomwifi ledstrip

Met het optionele USB-apparaat MUSIC DONGLE reageert uw kerstboom op de muziek die in de kamer wordt gespeeld, verandert het licht en schakelt het over op het ritme van de muziek , volgens de ingestelde parameters. Er zijn een aantal patronen en thema's beschikbaar voor het selecteren van "weergave door muziek", die kunnen worden bewerkt en ingesteld om aan uw behoeften te voldoen. De veranderende lichten in het ritme van de muziek, aangezien de grafische equalizer onmiddellijk danst op elk feest. USB-apparaat MUSIC is een extra product, het is noodzakelijk om het in onze e-shop te kopen.

twinkelende muziek

Functies:

plus 660 LED's
plus Bediening via mobiele applicatie
plus Wi-Fi- en Bluetooth-verbinding
plus RGB-licht
plus Eenvoudige montage en installatie - Quick Set


Specificatie:

Model: TG70P3D93P08
Boomhoogte: 2,1 m
Boomdiameter: 1,4 m
Aantal diodes: 660
Weerstand: IP20
Verbinding: Wi-Fi, Bluetooth
Kabel: zwart-groen
Ingangsspanning: 240V
Uitgangsspanning: 24V / 1,5A
Levensduur lamp: meer dan 30.000 uur
Opvouwbare constructie en metalen standaard


Verpakkingsinhoud:

1x Kerstboom met 660 diodes + controller
1x Adapter
1x Handleiding

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling