Extra LED-lichtstrip 1,5 m voor Twinkly Line - 100 stuks RGB

Code: 78-035
53,90 U$ 42,90 U$ Prijs excl. VAT: 35,75 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

Extra LED-lichtstrip 1,5 m voor Twinkly Line - 100 stuks RGB - gebruikt om de LED-lichtstrip te verlengen - zelfklevende achterkant.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Extra LED-lichtstrip 1,5 m voor Twinkly Line - 100 stuks RGB - gebruikt om de LED-lichtstrip te verlengen - zelfklevende achterkant. Er zit een 3M-sticker op de achterkant van de strip voor eenvoudige installatie en bevestiging overal. Dit pakket bevat een extra lichtstrip van 1,5 meter , die eenvoudig met een controller op de hoofd Twinkly Line kan worden aangesloten met behulp van een ingebouwde connector. Twinkly Line ledstrip met controller is te koop in onze e-shop. Creëer uw eigen gewenste lengte totale strip / verlichting. U kunt meerdere lichtstrips achter elkaar aansluiten.

twinkelende connector

De apparaten communiceren draadloos met elkaar via wifi en bluetooth . U kunt 10 Twinkly-verlichtingsapparaten tegelijk koppelen en bedienen, of 4000 LED's , met hetzelfde lichtmotief en patroon. Je kunt je eigen geweldige animaties maken die de hele kamer vullen en opvrolijken. De lampen zijn ontworpen voor gebruik binnenshuis - IP20-bescherming . De strip is 1,5 meter lang en heeft 100 RGB LED-lampen.

twinkelende RGB-strip

LED-lichtgevende decoratieve strip 1,5M - TWINKLY LINE (100 stuks lampen)

geleide stroken twinkelen licht

De lichtstrip bestaat uit 100 stuks LED-lampjes geschikt voor elke decoratie. Het   RGB-diode betekent dat LED- lampen een RGB-lichtschaduw van 16 miljoen kleuren kunnen maken . U kunt de lichtintensiteit en de exacte kleur van de kleurenschaal aanpassen. Deze speciale editie bevat smart home-integratie met Google Assistant en Amazon Alexa.

ledstrips verlicht via app programmeerbaar

Uw decoratie kan worden gemaakt op basis van verschillende apparaten en verschillende vormen . Wil je een lichtketting aan de muur, een gekleurde lijst en een LED sparkler voor de ramen, en een grote kerstboom midden in de kamer? Geen probleem! Creëer je eigen scène en bedien deze meteen met een gemeenschappelijk lichtthema.

Mooie lichtdecoratie - stel uw eigen kleuren, animaties en motieven van LED-verlichting samen voor verschillende LED-apparaten

Universeel LED-lichtornament bestuurd via een mobiele applicatie voor Android en iOS

twinkelende geleide strook

De geavanceerde mobiele applicatie koppelt uw smartphone aan het apparaat en u kunt deze direct bedienen. De applicatie brengt zelf de indeling van de lampen in kaart en je kunt dan eenvoudig voor elke lamp of groep lampen afzonderlijk een andere kleur instellen. De bediening is heel eenvoudig, snel en intuïtief . In de applicatie kunt u kiezen uit standaardpatronen, nieuwe patronen downloaden van internet vanuit de online galerij of uw eigen thema's maken en deze opslaan.

twinkelende mobiele applicatie

U kunt ook de lichtintensiteit, veranderingssnelheid, kleur, tint, helderheid, rotatie, overvloeiing en meer regelen. De timer functie kunt u het licht ingesteld op aan en uit te schakelen automatisch op basis van een tijdschema. Met de afspeellijstfunctie kunt u verschillende soorten thema's in chronologische volgorde instellen en deze automatisch wijzigen volgens de instellingen

twinkelende applicatiebediening van verlichting via mobiele telefoonwifi led strip

Met het optionele USB-apparaat MUSIC DONGLE reageert uw kerstboom op de muziek die in de kamer wordt gespeeld, het licht verandert en schakelt over op het ritme van de muziek , volgens de ingestelde parameters. Er zijn een aantal patronen en thema's beschikbaar voor het selecteren van "weergave op muziek", die kunnen worden bewerkt en ingesteld om aan uw behoeften te voldoen. De lichten veranderen in het ritme van de muziek, aangezien de grafische equalizer onmiddellijk op elk feest danst. USB-apparaat MUSIC is een aanvullend product, het is noodzakelijk om het in onze e-shop te kopen.

twinkelende muziek

Een unieke LED die alle heldere regenboogkleuren heeft

geleide lichte strookwifi led-verlichting

Kenmerken:

plus 100 leds
plus Ingebouwde verbindingsconnector
plus 3M sticker op de achterkant
plus RGB-licht - schaal 16 mil. kleuren
plus Universeel inzetbaar
plus Lengte 1,5 meter


Specificatie:

Model: TWL100ADP-B
Aantal diodes: 100
Duurzaamheid: IP20
Aansluiting: ingebouwde connector aan beide uiteinden
Striplengte: 1,5 meter
LED-type: RGB
Kabel: zwart
Ingangsspanning: 240V
Uitgangsspanning: 24V / 1A
Levensduur lamp: meer dan 30.000 uur


Verpakkingsinhoud:

1x Extra LED-lichtstrip 1,5 meter met 100 diodes
1x handleiding

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling