App gestuurde kerstboom SMART 2,3m - LED Twinkly Tree - 400 stuks RGB + W + BT + Wi-Fi

Code: 78-027
429,00 U$ Prijs excl. VAT: 357,50 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
Crypto
+

App gestuurde kerstboom SMART 2,3m - LED Twinkly Tree - 400 stuks RGB + W + BT + Wi-Fi. Boom met lichtjes - de lichtjes waar je dol op zult zijn.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

App gestuurde kerstboom SMART 2,3m - LED Twinkly Tree - 400 stuks RGB + W + BT + Wi-Fi. Boom met lichtjes - de lichtjes waar je dol op bent. Deze revolutionaire LED-boomverlichting brengt unieke verlichtingsdecoraties in onze huizen met behulp van de nieuwste technologie. LED-boomverlichting wordt bestuurd via een mobiele applicatie die compatibel is met Android en iOS . De kunstboom bestaat uit drie delen, heeft 78 takken en lampjes in 11 rijen, de totale hoogte van de boom is 2,3 meter.

LED Twinkly Tree voor Kerstmis - zal adembenemend zijn

kerstboom met verlichtingkunstmatige gloeiende boomslimme gecontroleerde kerstboom

De apparaten communiceren draadloos met elkaar via wifi en bluetooth . U kunt 10 Twinkly-verlichtingsapparaten tegelijk koppelen en bedienen, of 4000 LED's , met hetzelfde lichtmotief en patroon. Je kunt je eigen geweldige animaties maken die de hele kamer vullen en opvrolijken. De lampen zijn ontworpen voor gebruik binnenshuis - IP20-bescherming .

Boom met verlichting - slimme LED kerstboom TWINKLY - 400st

App gecontroleerde kerstboom

LED kerstboom - TWINKLY lampjes - 400st

twinkelende boomverlichting

De kunstboom bestaat uit drie delen, heeft 78 takken en lampjes in 11 rijen - in totaal 400 stuks LED-lampjes . De kabel is zwart-groen van kleur - om te versmelten met de boom. RGB + W betekent dat LED- lampen een RGB-lichtschaduw van 16 miljoen kleuren + W wit kunnen maken . U kunt de lichtintensiteit en de exacte kleur van de kleurenschaal aanpassen. Deze speciale editie bevat smart home-integratie met Google Assistant en Amazon Alexa.

Uw decoratie kan worden gemaakt op basis van verschillende apparaten en verschillende vormen . Wil je een lichtketting aan de muur, een gekleurd frame voor de ramen en een grote kerstboom midden in de kamer? Geen probleem! Creëer je eigen scène en bedien deze meteen met een gemeenschappelijk lichtthema.

kerst slimme gloeilampen

LED-verlichting - kerstboom bestuurd via een mobiele applicatie voor Android en iOS

De geavanceerde mobiele applicatie koppelt uw smartphone aan het apparaat en u kunt deze direct bedienen. De applicatie brengt zelf de indeling van de lampen in kaart en je kunt dan eenvoudig voor elke lamp of groep lampen afzonderlijk een andere kleur instellen. De bediening is heel eenvoudig, snel en intuïtief . In de applicatie kunt u kiezen uit standaardpatronen, nieuwe patronen downloaden van internet vanuit de online galerij of uw eigen thema's maken en deze opslaan.

twinkelende mobiele applicatie

U kunt ook de lichtintensiteit, veranderingssnelheid, kleur, tint, helderheid, rotatie, overvloeiing en meer regelen. De timer functie kunt u het licht ingesteld op aan en uit te schakelen automatisch op basis van een tijdschema. Met de afspeellijstfunctie kunt u verschillende soorten thema's in chronologische volgorde instellen en deze automatisch wijzigen volgens de instellingen

twinkelende applicatiebediening van verlichting via mobiele telefoonde mooiste kerstboomwifi led strip

Met het optionele USB-apparaat MUSIC DONGLE , zal uw Cristmas reageren op de muziek die in de kamer wordt gespeeld, het licht zal veranderen en schakelen naar het ritme van de muziek , volgens de ingestelde parameters. Er zijn een aantal patronen en thema's beschikbaar voor het selecteren van "weergave op muziek", die kunnen worden bewerkt en ingesteld om aan uw behoeften te voldoen. De lichten veranderen in het ritme van de muziek, aangezien de grafische equalizer onmiddellijk op elk feest danst. USB-apparaat MUSIC is een aanvullend product, het is noodzakelijk om het in onze e-shop te kopen.

twinkelende muziek

Unieke LED-diode met een nieuwe 4-kanaals architectuur met alle heldere regenboogkleuren en de perfecte puur witte kleur

geleide lichte strookrgb + w ledled-lampen bestuurd via wifi

Kenmerken:

plus 400 leds
plus Besturing via mobiele applicatie
plus Wi-Fi- en Bluetooth-verbinding
plus RGB + W-licht
plus Het bestaat uit 3 delen


Specificatie:

Model: TWT400SPP-BEU
Boomhoogte: 2,3 meter
Aantal diodes: 400
Duurzaamheid: IP20
Diameter van de diode: 5 mm
Verbinding: Wi-Fi, Bluetooth
LED-type: RGB + W mat + helder, recht
Kabel: zwart-groen
Ingangsspanning: 240V
Uitgangsspanning: 24V / 1,5A
Levensduur lamp: meer dan 30.000 uur


Verpakkingsinhoud:

1x kerstboom met 400 diodes + controller
1x adapter
1x handleiding

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling