Slim fit T-shirt met navigatie - bluetooth (iOS, Android)

Code: 11-284
97,90 U$ Prijs excl. VAT: 81,59 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
Crypto
+

Slimme fitness-T-shirt met navigatie - bluetooth (iOS, Android) om u te helpen uw trainingsdoelen sneller dan ooit te bereiken.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Slimme fitness-T-shirt met navigatie - bluetooth (iOS, Android) om je te helpen je trainingsdoelen sneller dan ooit te bereiken - blijf fit en geniet van je leven . Dit is een revolutionair T-shirt dat er nog niet is geweest, het legt elke activiteit van jou letterlijk vast. Activeer het T-shirt door op de zachte knop op de linkermouw te drukken en de ingebouwde sensor aan de achterkant van het T-shirt registreert alle nodige details, zoals het aantal genomen stappen, het aantal beklommen vloeren, de verbrande calorieën en tegelijkertijd kunt u navigeren , wat is de absolute nieuwigheid op de markt.

tricko met navigatieslimme truc

U kunt uw T-shirt via bluetooth aan uw smartphone koppelen en vervolgens een gratis beschikbare app (iOS, Android) gebruiken om de geregistreerde gegevens van uw activiteiten te bekijken, of de navigatie starten en de bestemming van uw reis kiezen. Het intelligente T-shirt wijst je de weg zonder visuele weergave, alleen door vibrerende sensoren op de schouders die de draairichting bepalen door middel van trillingen. Het T-shirt is volledig waterdicht, dus maak je geen zorgen over slechte weersomstandigheden. De ingebouwde batterij wordt opgeladen met de meegeleverde micro-USB-kabel . Je kunt dit comfortabele en ook modieuze T-shirt overal dragen - thuis, in de sportschool, tijdens het hardlopen.

fitness tricko aantal stappen Registreert de stappen
Het fitness-T-shirt via de app informeert je over het exacte aantal stappen dat je gedurende de dag hebt gezet - of het nu tijdens ochtend- / avondwandelingen is of tijdens werkuren.
fitness tricko aantal verdiepingen Registreert het aantal beklommen verdiepingen
Voor onze lichamelijke activiteit is het gezonder om de trap te gebruiken dan een lift. De t-shirtapplicatie registreert het aantal verdiepingen dat je gedurende de dag hebt beklommen en helpt je gezond te blijven.
fitness tricko calorieën tellen Registreert de verbrande calorieën
Zelfs de kleinste inspanning helpt om calorieën te verbranden. Met behulp van het t-shirt en de applicatie wordt u geïnformeerd over het exacte aantal verbrande calorieën na de sportieve activiteit.
fitnes tricko afgelegde afstand Registreert de afstand
Cardiologen zijn dol op dit t-shirt, omdat het ideaal is voor hun activiteiten. Je wordt geïnformeerd over de gelopen of bereikte afstand als je buiten traint, of op de atletiekbaan.
fitness truc navigacia Navigatie naar de gewenste locatie
Gebruik de juiste app van het t-shirt, voer de bestemming in die je wilt en het t-shirt zal navigeren waar het heen moet, zonder dat je een kaart of navigatie op je mobiele telefoon hoeft te gebruiken om er zeker van te zijn dat je op de goede weg bent. Het t-shirt met trillingssensoren die op de schouders zijn geplaatst, zal je vertellen in welke richting je moet gaan om zo snel mogelijk op de eindbestemming te komen.

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling