Over ons

Bedrijf

Cool-mania is een van de grootste internetverkopers van LED Party-producten en elektronische gadgets. Cool-mania, opgericht in 2009, heeft zijn hoofdkantoor in Slowakije (centraal Europa). Onze bedrijfsfilosofie is simpel: geef consumenten en bedrijven wat ze willen, wanneer ze dat willen. We stoppen nooit met het verbeteren van onze werking van wereldklasse door onze klanten - en hun behoeften - voorop te stellen.

cool-mania team

Media Leaders BV. beschikt over een internationaal erkend kwaliteitsmanagementsysteemcertificaat ISO 9001:2015

iso-certificaat media leaders

Producten

We bieden onze klanten honderden producten en onze lijst met productcategorieën en productaanbiedingen groeit elke dag. Cool-mania-klanten weten dat ze de beste prijzen en exclusieve aanbiedingen krijgen voor een enorm scala aan producten zoals Led, gadgets, geschenken, auto, spionage, mode en nog veel meer. Bovendien bieden we andere populaire producten aan, zoals LED-t-shirts, Glow El-draden enzovoort.

Onze goede relaties met alle grote leveranciers betekenen dat onze klanten altijd speciale aanbiedingen voor populaire producten uit elke productsectie zullen vinden en om onze klanten te helpen bij het kiezen van de juiste producten, maken we het gemakkelijk om beschikbaarheid, prijzen, recensies en beoordelingen te vinden.


Onderhoud

Bij Cool-mania is onze focus altijd geweest op het helpen van klanten om tijd en geld te besparen. Daarom hebben we geïnvesteerd in het bouwen van een website waarmee ze hun accounts veilig kunnen beheren zonder tussenkomst. Het is de krachtige, 24/7 zelfbedieningsaanpak die ervoor zorgt dat we onze klanten tevreden zijn en onze prijzen concurrerend houden .

cool mania address

cool mania winkel winkel cool mania e-winkel cool mania