LED driehoekige wandpanelen licht - Smart set 9st (Android / iOS)

Code: 11-335
319,00 U$ Prijs excl. VAT: 265,84 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

LED-driehoekige wandpanelen licht - Slimme set 9st (Android / iOS) om elke ruimte op te fleuren! Wanddecoratie die iedereen zal verbazen.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

LED-driehoekige wandpanelen licht - Slimme set 9st (Android / iOS) om elke ruimte op te fleuren! Wanddecoratie die iedereen zal verbazen. Intelligente LED 10 "lichtpanelen zijn een geweldige aanvulling op uw huis of bedrijf. Het bijzondere is dat u ze in verschillende vormen kunt monteren en de vrijheid kunt geven aan uw creativiteit. Verras uw gasten of begin uw beste feest met slimme lichtpanelen. Connect de panelen op de voeding en de afzonderlijke onderdelen worden aangesloten via de meegeleverde connectoren. Alleen al door de manier waarop u ze aansluit, kunt u ze in verschillende vormen monteren en de enige beperking is uw fantasie. Er zijn maximaal 9 LED-panelen in één set , dus u kunt combineer ze vrijelijk.

Fleur uw omgeving op en verras uw gasten of vrienden

led-wandpanelen - driehoek

U kunt slimme panelen bedienen met een app die beschikbaar is voor Android en iOS. De app communiceert met panelen via de bluethooth-interface . Nadat u de applicatie heeft gekoppeld, kunt u 3 modi gebruiken . AUTOMATISCHE MODUS biedt tot 180 vooraf ingestelde lichteffecten om uit te kiezen, in deze modus kunt u de tint of snelheid van het geselecteerde lichteffect wijzigen. ÉÉN KLEURMODUS is de mogelijkheid om alle panelen in één kleur te laten branden. De applicatie biedt u 7 kleuren die u kunt aanpassen aan uw behoeften en 7 permanente kleuren en u kunt hun helderheid wijzigen.

geleid driehoekslicht

Als u een feest bij u thuis of een feest in uw gezelschap gaat houden, zult u MUZIEKMODUS waarderen. De panelen reageren automatisch op het ritme van de spelende song . Ze kunnen op muziek reageren met behulp van een extra kabel of ingebouwde microfoons. Je kunt kiezen uit verschillende vooraf ingestelde profielen en je kunt de reactiegevoeligheid van de slimme lichtpanelen aanpassen.

Vorm- of kleurresolutie, alles hangt af van uw verbeeldingskracht

led glanzende driehoeken applicatie

De installatie van dit slimme verlichtingssysteem is heel eenvoudig. Ze komen het beste tot hun recht aan de muur waar je ze kunt bevestigen met de meegeleverde 3M plakband. Ook inbegrepen zijn sjablonen van driehoeken die u op de muur kunt plaatsen voordat u de LED-lampjes aanbrengt, zodat u de ideale lay-out van de panelen beter kunt visualiseren. Het grote voordeel van dit systeem is het brede toepassingsgebied en het stijlvolle moderne design dat garant staat voor de originaliteit en het verschil van uw huis of bedrijf.

De elegantie en het design van de lichtpanelen garanderen hun veelzijdigheid

verlichte driehoeken op het moderne ontwerp van de muur

Technische specificaties:

Compatibele systemen: Android, iOS
Bedrijfstemperatuur: -20 / + 60 ° C
Voeding: 5,0V / 7A
Paneelgrootte: 24 cm (driehoekige arm)

Verpakkingsinhoud:

9x LED driehoekpanelen 10 "
9x LED driehoekige sjablonen voor wandmontage
11x connector
1x Bluetooth-audioadapter
1x stroomkabel
30x 3M zelfklevende stickers
1x handleiding

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling