Drijvende plantenpot - zwevende 360 ° bloempot op een magnetische houten voet

Code: 11-354
U$142.80 Prijs excl. VAT: U$119.00
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
+

Drijvende plantenpot - zwevende 360 ​​° bloempot op een magnetische houten voet een perfecte interieurdecoratie - zwevende plant.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Drijvende plantenpot - zwevende 360 ​​° bloempot op een magnetische houten voet een perfecte interieurdecoratie - zwevende plant. Het is een van de meest originele decoraties die je ooit hebt gezien. Een geweldig interieuraccessoire zal ieders aandacht trekken - of het nu uw bezoek is of klanten. Planten zijn altijd een van de favoriete decoraties geweest voor huizen, kantoren, commerciële ruimtes, enz.

Hoe interessanter de vorm en kleur, hoe beter. Waarom ontwikkel je het esthetische deel van onszelf niet naar een nog hoger niveau? Dankzij deze zwevende pot laat je je planten in de lucht zweven, vergelijkbaar met een gewichtloze toestand. De bloempot zweeft met behulp van de modernste levitatietechnologie (een reeks elektromagneten) onder alle omstandigheden en kan constant draaien of op één plek blijven - naar keuze.

Zwevende plantenpot - Een zwevende bloempot die 360 ​​° kan draaien

Zwevende plant

Het enige wat je hoeft te doen is een kleinere plant in de pot te plaatsen, vervolgens de magnetische pad op de stroom aan te sluiten en de pot voorzichtig boven de pad te richten en deze te laten zweven. Dit stijlvolle accessoire is geschikt voor huishoudens, restaurants of recepties en zal elke bezoeker aantrekken. Het voordeel is dat de keuze van de plant aan jou is, je moet natuurlijk kiezen uit kleinere soorten. U hoeft de bloempot echter niet voor de planten te gebruiken, u kunt alles in de container plaatsen - er zijn geen grenzen aan creativiteit. Gun uzelf en uw dierbaren een charmante ervaring.

zwevende plantenpot

Specificaties:

Ingang: AC100-240V
Uitgang: DC 12V 1,5A
Padkleur - donker eiken
Afmetingen kussen: 13,5 x 13,5 x 2,6 cm

Verpakkingsinhoud:

1x Zwevende bloempot (zonder plant)
1x magnetische houten pad
1x voedingsadapter
1x gebruikershandleiding

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (1)

100%