Elektrische elegante wijnopener

Code: 94-014
42,90 U$ Prijs excl. VAT: 35,75 U$
voorafgaande bestelling Levering van product ongeveer 1-3 s weken.
Ja! We verzenden naar US
Cards
Bank
+

Luxe elektrische elegante wijnopener - Het openen van wijn was nog nooit zo eenvoudig en elegant als met onze elektrische opener. De procedure is eenvoudig.

Kopersbescherming

  • De gratis uitwisseling van goederen binnen 30 dagen
  • Garantie voor producten - 24 maanden
  • Geld terug garantie binnen 14 dagen

Productomschrijving

Luxe elektrische elegante wijnopener - Het openen van wijn was nog nooit zo eenvoudig en elegant als met onze elektrische opener . De procedure is eenvoudig - zet de folie van de fles weer open, plaats de wijnopener op de fles en druk op de knop.

U hoeft zich geen zorgen te maken over problemen zoals het zinken van kurk - wijn wordt snel en automatisch geopend. Het proeven van goede wijn is een onvergetelijke ervaring. Natuurlijk, tenzij u geen klassieke wijnopener gebruikt. Als je het worstelen met kurken beu bent, probeer dan deze elegante flesopener! Met deze luxe opener bespaart u tijd, want het openen van wijn duurt maar een paar seconden! Iedereen kent vast wel de problemen hoe de wijn te openen en hoe de kurk snel en betrouwbaar eruit te krijgen om de devaluatie van een heerlijk drankje te voorkomen.

Het is gemakkelijk met onze elektrische wijnopener. Opener nemen, op de hals van de fles bevestigen, erop drukken en binnen tien seconden is de kurk weg! Dat is het! Favoriete gadget onder wijnliefhebbers en nu al verkrijgbaar in jouw land. Luxe cadeau!

Productbespreking (0)

Heeft u vragen over het product?
Vraag in discussie

Nog geen vragen
We zullen antwoord op uw vraag op deze e-mail schrijven.

Productbeoordeling (0)

Nog geen beoordeling